Nije spreman. I nece biti za sljedeca dva kola. Poslije pauze se vraca
Isti dug naplatio dva puta. https://www.klix.ba/sport/nogomet/amar- ... /181213145kb80 je napisao/la: ↑sri mar 11, 2020 11:31 amNaravno da je trazio i neka je. Kad je tako odlicna i sjajna prosla uprava bila, zasto nisu organizovali isplatu ? (ne branim apsolutno nikoga i nista, ali ga usr.ste vise) Zato sto nema pisanog traga za tim, je li to ? Fali nam malo prepiske prosla uprava-nova uprava, jednostavno nedostaje ovom forumu...
kakva crna pauza,covjek je u punom trenaznom procesu,spreman je on jasta.djoxxx1921 je napisao/la: ↑sri mar 11, 2020 11:37 amNije spreman. I nece biti za sljedeca dva kola. Poslije pauze se vraca
kb80 je napisao/la: ↑sri mar 11, 2020 11:31 amNaravno da je trazio i neka je. Kad je tako odlicna i sjajna prosla uprava bila, zasto nisu organizovali isplatu ? (ne branim apsolutno nikoga i nista, ali ga usr.ste vise) Zato sto nema pisanog traga za tim, je li to ? Fali nam malo prepiske prosla uprava-nova uprava, jednostavno nedostaje ovom forumu...
I ljudi koji provjereno lažu i optužuju bez dokaza.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑sri mar 11, 2020 11:47 amI ja sam isto za to....
Prvo da se banuju navijaci drugih klubova i svi nickovi sa kojih pise jedan covjek....
Bravo ZakaPlaviVlak je napisao/la: ↑sri mar 11, 2020 11:44 amMislio sam da je forum mjesto gdje komentarišemo, pričamo o Klubu, sugerišemo na neke stvari, pravimo akcije za Klub, šalimo se na razne načine, najviše na račun kona...
Ali ovdje jedna grupa ljudi definitivno truje forumsku zajednicu i zaista nije čudo što su mnogi prestali pisati. Objavim sliku da se našalimo s pitarima, a ovamo rasprava na dvije stranice o istoj stvari koja se vrti godinu dana. Ružno se osjećam dok čitam sve to, jer nenormalna je zajedljivost na obje strane i tužno je to vidjeti kod Željovaca. Moje mišljenje je da administracija treba podijeliti neke banove i iščistiti forum, jer ako neko 95% svojih postova bazira na raspravi o već poznatoj temi, onda mu je to bitnije nego Željo i nema mjesta sa Željovcima.
1950 je napisao/la: ↑sri mar 11, 2020 11:50 amI ljudi koji provjereno lažu i optužuju bez dokaza.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑sri mar 11, 2020 11:47 amI ja sam isto za to....
Prvo da se banuju navijaci drugih klubova i svi nickovi sa kojih pise jedan covjek....
Sta ima u Bugojnu1950 je napisao/la: ↑sri mar 11, 2020 11:50 amI ljudi koji provjereno lažu i optužuju bez dokaza.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑sri mar 11, 2020 11:47 amI ja sam isto za to....
Buncas bratkoFaca Sa Ulica je napisao/la: ↑sri mar 11, 2020 12:03 pmSta ima u Bugojnu1950 je napisao/la: ↑sri mar 11, 2020 11:50 amI ljudi koji provjereno lažu i optužuju bez dokaza.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑sri mar 11, 2020 11:47 amI ja sam isto za to....