Druze osoba sam koja je u 4-toj deceniji zivota, neko ko ima preko 17 godina radnog staza, tako da kod mene u zivotu sve se svodi na cinjenice.Grbavica 2 je napisao/la: ↑sub feb 08, 2020 10:52 am@cipiripi
Pogledaj o čemu pričam u postovima iznad, ovaj put nisi ti, ali na tebi su se kola slomila, jer sam upratio povećan broj postova sa negativnom konotacijom.
Dosadilo je više čitati ovakve i slične postove.
Ovo nije dobronamjerno uopće od strane ikoga ko se smatra navijačem FK Željezničar.
Svoj sud o necemu donosim na osnovu cinjenica, a ne "rekla-kazala", za svaku rijec koju napisem iza nje i stojim.
Zelju pratim dovoljno dugo i vjeruj mi da kao sto sam jednom ovdje napisao VECI SAM JA I MNOGI OVDJE ZELJOVCI nego pojedinci koji sjede u Skupstini i koji nas predstavljaju.
Mnogo je nacina da to dokazem(o) ali nismo osobe koje zele eksponiranje.
Ako su ljudi koji sjede u Skupstini tu da pomognu mom (nasem) klubu onda imaju moju podrsku, a ako su tu radi licne promocije i koristi vjeruj mi da im veci neprijatelji od navijaca ne trebaju.
Ovim zelim zavrsiti ovu diskusiju, o svemu ostalom ce govoriti nadolazece generacije, neko ko ce ostati iza nas i ko ce pozitivno/negativno pricati o njihovim prethodnicima i onima koji su mogli nesto promjeniti, ali nisu mogli,smjeli ili znali.
Pozdrav