Utakmica borbena, naši odigrali muški i zasluženo pobijedili na muda iako kvaliteta tu nema skoro pa nikako. Zecu odbiti od plate za ono glupiranje.
Krpa i Veseli

Ma to sam Tuzlu spomenuo jer mu je to bio prvi post kako student iz Tuzle pocinje sa bojkotom.ISB87 je napisao/la: ↑sub jul 27, 2019 9:36 pmma to je zbog tog njegovog uleta, a nikako zbog toga sto je iz zavidovica ili tuzle. to je sasvim nebitno. svi smo mi Zeljo.AsharaK je napisao/la: ↑sub jul 27, 2019 9:13 pmMa brate neka ga proziva, i zasluzuje prozivanje. Postovi su mu stvarno nigdje veze nakon pobjede. Al mi je muka za citanje jer se proziva na toj osnovi.ISB87 je napisao/la: ↑sub jul 27, 2019 9:08 pmraja sa strane se gotivi. ne proziva niko tu, normalnu, raju. on samo pljuje. belaj na utakmici, igra solidna. a on opet pljuje.
raja sa strane se ne treba uvrijediti, njima je sve skuplje, treba vise vremena. svaka cast! nikson ga proziva zbog tog uleta a onda on kao sa informacijama svim mogucim, najpametniji.
i na kraju krajeva ovaj forum nije misljenje svih navijaca Zeljeznicara.
bravo Zeljo, bravo Manijaci.
Potrefio sam pravi Doboj danas, iako sam se pripijo malo, malo vise, al okej![]()
malo je forum u qurcu ali izronit cemo mi. SVI ZAJEDNO!
samo trka, zelja, volja. to je sto trazimo. rezultati ce doci.
hajdare brate ograjso si. de se malo dozovi, nisi bio ovako los. malo vise samopouzdanja.
ramovic bi trebao igrati, alispahic neka ulazi sa klupe. nije los samo nema snage.
Ma najgori su ovi sto bahilaju,
Ma mi smo dugo povrijedjeni
Hajdaru nije mjesto u prvih 11. Mujezinovic dosta bolji u napadu, osim toga i brzi je, sto nam je bitno za protok lopte. Nista nemam protiv momka, ali kao zamjena o kad treba cuvati rezultat je OK.
Dobio sam novi nadimak
Igrače Želje nazivaš smećarem? Nakon pobjede? Pa dokle više negativne energije? Ako ti je krivo sto smo dobili , možda i vi sutra dobijete pa ti bude lakše?!Bosanac1993 je napisao/la: ↑sub jul 27, 2019 7:57 pmStanić DOBRO ODIGRAO??? Hahahahahaha za par kola cete mu ime skandirati ako sad ovako pricateTheSvenderMan je napisao/la: ↑sub jul 27, 2019 7:54 pmSipu i kemu sam do sad kritikovao ali danas za 10 obojica. Isto vazi za stanica iako je i dalje pakas, danas je makar pakas koji je fino odigrao. I dado sadikovic je dobar bio. Hajdar tanak, asim OK, alispahic tanak, krpic i veseli fantasticni.
Jako bitna pobjeda, pogotovo radi slijedece utakmice. Ocekujem 8k protiv zrinje i imam neki osjecaj da cemo ih mlatnut.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa smecaru ce se u glavi okretati do Sarajeva koliko ga je Fanimo izvozao.
Smećar je da je moj brat rođeni. Nek još hiljadu puta igra za Želju, 20 golova da da, 10 titula nam donese - smećar je.teatrale36 je napisao/la: ↑sub jul 27, 2019 11:11 pmIgrače Želje nazivaš smećarem? Nakon pobjede? Pa dokle više negativne energije? Ako ti je krivo sto smo dobili , možda i vi sutra dobijete pa ti bude lakše?!Bosanac1993 je napisao/la: ↑sub jul 27, 2019 7:57 pmStanić DOBRO ODIGRAO??? Hahahahahaha za par kola cete mu ime skandirati ako sad ovako pricateTheSvenderMan je napisao/la: ↑sub jul 27, 2019 7:54 pmSipu i kemu sam do sad kritikovao ali danas za 10 obojica. Isto vazi za stanica iako je i dalje pakas, danas je makar pakas koji je fino odigrao. I dado sadikovic je dobar bio. Hajdar tanak, asim OK, alispahic tanak, krpic i veseli fantasticni.
Jako bitna pobjeda, pogotovo radi slijedece utakmice. Ocekujem 8k protiv zrinje i imam neki osjecaj da cemo ih mlatnut.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa smecaru ce se u glavi okretati do Sarajeva koliko ga je Fanimo izvozao.