Provalili pricu da im Amar trazi 40.000KM hahahaah
Kakvi kompleksi
Njima je najbolje da igraju dvije u gostima

Jeben je stoni tenis, pogotovo ako te kreneMinjore je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 11:41 pmIgrac ti rekao @zeljeznicka21 ? Pitaj ti tog igraca koliko njih i dal on sam ide u teretanu prije svega ? Pitaj ti njega zasto jedni druge ismijavaju ? Pitaj ih koji igraci odu s kojim clanovima strucnog staba na stoni tenis a vrate se pjani ?
Nemoj molim te da se sire lazi. I danas na utakmici cujem pojedine kako pricaju o tome, vjerovatno si i ti tu bio. Bezveze me nervoza uhvati, onda ni utakmicu ne mogu mirno da gledam.
koga sam pljuvao ?struja je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 10:14 pmNamazan si pravo.Prvo pljuješ pa ližeš.Boli me đon i za Misketa i Amara.Mnogi me znaju ovdje .Nisam iz Sarajeva ali sam svaku tekmu na Grbavici a odradim i poneko gostovanje.Dolazio sam uvjek bez obzira ko je u klubu i davao podršku.Do sada sam saburao i sutio ali više neću .Na svaku laž ću reagovati pa izvolite......zeljeznicka21 je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 9:52 pmPlavi kanarinac, dobro postujem, i ja se sa svim tim slazem ali eto samo prenosim sta sam cuo
ne zelim ni ja vjerovati u ovo ali cuo sam iz prve ruke i vjerujem izvoru, vi ne morateRokElsner44 je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 11:35 pmKakvi ste vi s**** to je nevjerovatno. Sinan je odlican momak, tako da ne prosipaj suplju ovdje. Momak od rođenja navija za Želju i voli ga vise nego ti sigurno, i sad da on nesto bojkotuje.Minjore je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 11:29 pmNe lazi da ti ja kazem eto.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 7:33 pmSinan je imao ponudu iz turske druge lige, godisnja plata preko 100.000 KM i posto ga nasi valjda nisu pustili poceo je "bojkotovat" treninge, ne trci i uvijek ima ubjedljivo najlosije rezultate iz onoga sto nose na prsima dok treniraju
Pisao sam ja maloprije za Zajmovica i taj potez...ja sam kontao otkinut ce glavu onom iz Slavije
Ljuba Aličić se ne bi složio s tobom ali hajde.
Jedino na polusezoni, trenutno nema nikakve šanse.
Doktori su najvece zlo u Zeljeznicaru i medicinski timzeljeznicka21 je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 11:50 pmslobodno provjerite sve sto kazem, dokazite da lazem, bukvalno samo prenosim informacije...
Sto se tice Erica, nije trebao braniti u subotu, tacnije nas ljekarski tim je radio sve da Veca stane na go umjesto Erica, valjda haveri sta li. Pred tekmu Eric nije imao papire da je prosao sistematski jer je imao nesto poviseno u krvi i nas ljekarski tim je rekao da nema sanse da stigne izvaditi taj ljekarski, da oni nisu za to da brani i da je pod moranje da brani Veca. Naravno da su htjeli izdramiti to i da je daleko od istine, Amar se raspitao i skontao da Eric moze ujutro prije tekme obaviti nalaze i da ce rezultati nalaza biti prije utakmice sto je na kraju i uradjeno i tako je Eric stao na go.
Daj link burazRokElsner44 je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 11:52 pmPosto niko ne pise o tome, svaka cast momcima 1921.ba nove majice su sjajne.
pa naravno da je tacno, ne vidim razlog stvarno sto bih lagao i ovo, a i za Sinana koji mi je najdrazi Željin igrac i opcenito pravi Željovac, ali vjerujem ja u njega i siguran sam da ce biti nasa najveca karika ove sezoneCURVA je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 11:54 pmOvo je tacno, jetreni nalazi mu nisu bili dobrizeljeznicka21 je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 11:50 pmslobodno provjerite sve sto kazem, dokazite da lazem, bukvalno samo prenosim informacije...
Sto se tice Erica, nije trebao braniti u subotu, tacnije nas ljekarski tim je radio sve da Veca stane na go umjesto Erica, valjda haveri sta li. Pred tekmu Eric nije imao papire da je prosao sistematski jer je imao nesto poviseno u krvi i nas ljekarski tim je rekao da nema sanse da stigne izvaditi taj ljekarski, da oni nisu za to da brani i da je pod moranje da brani Veca. Naravno da su htjeli izdramiti to i da je daleko od istine, Amar se raspitao i skontao da Eric moze ujutro prije tekme obaviti nalaze i da ce rezultati nalaza biti prije utakmice sto je na kraju i uradjeno i tako je Eric stao na go.
Neki dan sam ja pisao za Vrhovca da je Amarov pik...kako mi drug rece Amar je sve dogovorio sa njim uslove sad da li ce Celik praviti problem jer je vezan ugovorom
Poserem ti tog izvora po sred usta i natrpam nogom da još više stane.Lično sam pričao sa Sinanom u vezi toga on kaže da nikakvu ponudu nije imaozeljeznicka21 je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 11:44 pmne zelim ni ja vjerovati u ovo ali cuo sam iz prve ruke i vjerujem izvoru, vi ne morateRokElsner44 je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 11:35 pmKakvi ste vi s**** to je nevjerovatno. Sinan je odlican momak, tako da ne prosipaj suplju ovdje. Momak od rođenja navija za Želju i voli ga vise nego ti sigurno, i sad da on nesto bojkotuje.