SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon maj 27, 2019 9:33 pm
exbabilon je napisao/la: ↑pon maj 27, 2019 9:30 pm
super1 je napisao/la: ↑pon maj 27, 2019 9:26 pm
Nadam se da ćemo otvoriti oči, pola saveza je iz lavora,nemamo nikoga vec godinama u savezu,a vi se raspravljajte ko je u pravu a ko ne , prestanite se razdvajati, Mi smo Željini Željo je naš!!!!!
Od kad ja ovo govorim, sad nam treba jedinstvo kao nikad prije. Ali dzaba, ne mozes ljude okupiti oko Siljka i Selimovica. Otisli su ljudi koji su imali povjerenje svih Zeljovaca, ljudi cije su akcije u interesu Zelje podrzavane sirom planete, djeca i studenti od usta odvajali za stolice, zasto? Pa vjerovali su upravi, ovima sad niko ziv ne vjeruje, cast izuzecima.
Nijednom clanu uprave vise ja ne vjerujem...svi su oni bili upuceni u situaciju. Pustite to samo Siljak znao...sta mislite da se Amar nije raspitao o svim dugovanjima itd.
Sad mi nekako ima smisla ona odjavna spica 1921TV...gasi, motaj kablove
Ma ljudi kako ne shvatate, ovo je sve namjerno. Ovako se kuha žaba.
Dakle ono što je rutina u poslu kojim se baviš toliko godinase ne zaboravlja. Treba samo dokučiti cilj ovoga. Naveo sam dva, možda je i treći da je Šiljak potkovan da malo zaboravi. Danas se sve potkiva.
Nadam se da je ovo i da nije srozavanje kluba da ga se privatizira.
Mjesec su nas zavlacili, ovo ono, ubijali su oštricu naše reakcije, sada će priča o tužbama koje se niko neće ni sjećati za par mjeseci.
Druga faza je nabijanje dugova Želji i to tolikih da mu dugovi budu jednaki imovini. Sve to je oprobani recept.
Siguran sam da je ovo sve smišljeno, e sad jel Šiljak sam izvodjač ili je to dio organizovanog pokreta sa većim ciljem, sve ćemo vidjeti.