Ovako nisam neko vrijeme pisao zbog obaveza i revolta zbog nasih balerina i svega sto nas je stizalo ove sezone.Nemogu psovati, ali me dusa zaboli kad skontam koliko nasi igraci nemaju obraza pa ni ovi u klubu da se barem izvinu, nesto poduzmu za ove "rezultate". Pa jel moguce da nama raspale ekipe igraju tika-taku na sred GRBAVICE? Gledam i protiv Celika Amara ne bih taj ustao sa klupe da podijeli neki savjet nesto, pokisnut ce ma ja ba. Znam da nisam jedini da ima nas jos bolesnika koji to rade, imam godisnju za Jug a skoro svaku utakmicu kupujem karte, kontam znacit ce pomoc klubu, raja ce se vratiti na tribine ali kako!? Kad ovi nasi nemaju ni stida ni obraza. Nadam se da cemo u novu sezonu i u buducnosti biti jaci u svakom segmentu... Sto se tice sastava moje misljenje je da igraci koje treba ostaviti su:Veseli, Ramovic, Mujezinovic, E. Zec, Pavic, Stevanovic,Rodin i Sipovic bi mogao biti bolji, Fejzic je solidan za drugog golamana, a ovi ostali noga.Istina je da nam treba par kapitalaca ako se mislimo nositi sa anamo onim. Nadam se da ovaj portugalac valja cemu i da je novi Nyema,
Ovako bih volio :
Golman?
Stevanovic/? - Rodin - Graovac - Pavic
kapitalac? - Stilic
Ramovic
E. Zec - kapitalac - Dialiba/Veseli
BIT CE ZELJO OPET SAMPION!!!