Vala bas. Od tih igraca koji se ovdje spominju jedino za Vecu se moze reci da je neophodan za rezultate jer nema zamjene. Donekle i Celavac, ali povratkom Sinana bi mi i on na tribine. Za njih dvojicu i razumijem, ali dragi Oda zasto ti Bogi igra. Imamo 3 dobra stopera pored njega, cak i bolja a jos on rusi atmosferu. Goni ga u pm.staaarinavijac je napisao/la:Ne shvatam baš potpuno Odovićev stav na tom sastanku ... nakon što je uvidio da maltene uspjeh tima zavisi od ovih kolovođa bojkota on i dalje želi da oni ostanu u timu, a mogu ga izraditi ili sabotirati kad god hoće ... čini mi se da mu nije to trebalo ... ako Željo u par narednih kola ne postigne zadovoljavajuće rezultate , onda je i on jednim dijelom saučesnik u tome.
8 ili 9 od 12 (četiri utakmice) je bilo za neutralan efekat kad sam ja to gledao. i to i jeste razumno za tim kao željo, i za osnovne plate koje mi dajemo. ima timova gdje je uspjeh i 4 ili 5, ali su osnovne plate do milje...salle86 je napisao/la: ↑čet okt 25, 2018 12:12 amSve je to tako, ali kako postoje kazne postoje i premije. "Moraš" i to pošteno odrediti, da ne bude kako je kazna gotovo izvjesna svaki mjesec a premije gotovo nema.Ajzea je napisao/la: ↑sri okt 24, 2018 11:49 pmMalo ga stimulisi ili nikako.
Imas fenomenalnu platu i igraj za nju pic.ka ti materina, prvo nju zaradi pa se onda moze i o premijama pricati.
Klubova gdje se svaka pobjeda slavi ko praznik imas na pasja preskakala.
Oni su za platu dovedeni da pobjedjuju i osvajaju titule.
Onda se postavlja pitanje igraš li za platu koju si potpisao ili manje.
Kazna nije izvjesna svaki mjesec samo radite ono za sta primate po cetiri, pet, sest, sedam hiljada.salle86 je napisao/la: ↑čet okt 25, 2018 12:12 amSve je to tako, ali kako postoje kazne postoje i premije. "Moraš" i to pošteno odrediti, da ne bude kako je kazna gotovo izvjesna svaki mjesec a premije gotovo nema.Ajzea je napisao/la: ↑sri okt 24, 2018 11:49 pmMalo ga stimulisi ili nikako.
Imas fenomenalnu platu i igraj za nju pic.ka ti materina, prvo nju zaradi pa se onda moze i o premijama pricati.
A cekaj ako si ti fudbaler Zeljeznicara, tvoj zadatak na poslu je da se trudis na terenu. Malo mi je djecije razmisljati da za svaku utakmicu koju pobijedis dobijas premije, zar ne? Premije se trebaju dobijati za pobjede protiv Zrinjskog. Za dobijanje Sirokog 3:0, za pobjedu u derbiju. Zasto mislis da trebaju dobiti premije ako pobijede Zvijezdu 09? Meni to nema logike i nije posteno.salle86 je napisao/la: ↑čet okt 25, 2018 12:12 amSve je to tako, ali kako postoje kazne postoje i premije. "Moraš" i to pošteno odrediti, da ne bude kako je kazna gotovo izvjesna svaki mjesec a premije gotovo nema.Ajzea je napisao/la: ↑sri okt 24, 2018 11:49 pmMalo ga stimulisi ili nikako.
Ali upravo u tome je stvar, nije uslovljena titulom, uslovljena je zalaganjem i igrom na terenu. Ako se trudis, igras, stvaras sanse, pa barem trcis, dobijas kartone jer stizes, pa izgubis radi nekvaliteta ti neces biti kaznjen, kaznjen ce biti trener koji ne zna da iskoristi tvoje kvalitete, a nasi igraci su medju najkvalitetnijim u drzavi.ChWilla je napisao/la: ↑čet okt 25, 2018 8:20 ami ti imaš čudnu situaciju da je prošle godine bilo više pozitivne stimulacije nego negativne, a da je krajnjim rezultatom nezadovoljan maltene svaki navijač. igrači nisu navijači, i ne može se bez obzira na naš renome titulom usloviti osnovna plata. to ne bi bilo u redu. ali opet je malo paradoks.