Haha ma znam da su ga najavljivali pa da pitam Hahhafk1921 je napisao/la:ako mislis na salihovica, do 2017 je u kinikrajisnik87 je napisao/la:Sta bude sa S.S. , imal sta od njega?![]()

Haha ma znam da su ga najavljivali pa da pitam Hahhafk1921 je napisao/la:ako mislis na salihovica, do 2017 je u kinikrajisnik87 je napisao/la:Sta bude sa S.S. , imal sta od njega?![]()
Iz ovog razloga jednostavno ne ulazim na forum par dana nakon loseg rezultata. Iako se ovo nece svidjeti moderaciji i portalu, to je za mene jedini nacin da se vise ne sjebem, sam kiks na utakmici mi je dovoljan i toplo prepucujem svima kojima kvazikritika ne pase da ucine isto. Ne zelim reci da kolege forumasi zlonamjerno pisu, ali za moje mentalno zdravlje je bolje apstinirati par dana od analitickih i dubokoumnih povracanja na igrace koje su nekoliko dana ranije okivali u zvijezde. Znam ja sta je forum ali tolika neprincipijelnost jednostavno naginje na atmosferu na bivsem forumu.Virtu4L je napisao/la:Uprvo to, sad nije bitno apsolutno ništa, ni Memija, ni Edis, ni Bekrić, itd... bitan je Zrinjski.FKZ1921 je napisao/la:Velahavle...
Pa i kad bi neko htio osporiti pobjede,ne može. Imaš tabelu,piše broj utakmica,broj pobjeda,broj poraza,broj neriješenih...
A oko igre će se uvijek pisati. I treba. Ne možemo pisati kako igramo dobro kad ne igramo dobro. Ali se slažemo da to u ovoj fazi prvenstva nije bitno. Da je nekako dobiti Zrinjskog makar odigrali najlošiju utakmicu u istoriji.
E sad ta priča u stilu:šuti,ne znaš šta se događa ,nemoj da zarađujem ban i sl...to je nidje veze priča.
Nakon Slobode je bilo zaista mučno čitati sve to što su pojedinci pisali.
BHDragons je napisao/la:Može li se neko sjetiti na kojem smo mjestu bili na kraju prve polusezone, tj. poslije Slavije
Vidim da nije niko, pa da ti zaželim dobrodošlicuj68 je napisao/la:Samo da se prijavim kao "novajlija". Bio sam na ovim prijašnjim forumima i tek nedavno saznah za ovaj forum. Ali eto nikad nije kasno stići na pravo mjesto za finu diskusiju. Uglavnom, tu sam pa ako budem imao šta "pametno", a vezano za našeg Želju javim se.
Ovo jučer apsolvirano... možda još malo sutra slaviti i eto skoro je petak, trebaće ovu slatku pobjedu i potvrditi.
Na 9-om mjestu druze!BHDragons je napisao/la:Može li se neko sjetiti na kojem smo mjestu bili na kraju prve polusezone, tj. poslije Slavije
Hurmasica je napisao/la:BHDragons je napisao/la:Može li se neko sjetiti na kojem smo mjestu bili na kraju prve polusezone, tj. poslije Slavije
Hvala, ružan pogled na tabelumali plavisa je napisao/la:Na 9-om mjestu druze!BHDragons je napisao/la:Može li se neko sjetiti na kojem smo mjestu bili na kraju prve polusezone, tj. poslije Slavije
Nisam zadovoljan dolaskom Radinovića, ne vidim potrebu za njim.Grbavica je napisao/la:Ajzea u transu
Ma malo sutra, Azjea naručio tekst, igra se sa podsviješću ljudima iz uprave.Grbavica je napisao/la:Ajzea u transu
Ni friz mu nije nešto, bolji ima BlagojeTryg je napisao/la:Ne svidja mi se kako je proslavio gol protiv Rudara.
Sent from my iPhone using Tapatalk