neka nas milos obasipa trofejima, odvede do grupa pa ode u bundesligu a nama brko pun iskustva

Druze on u Kini sedmicno prima minimalno 50.000 ako ne i vise i da napusti Kinu opet moze naci klub da ima podobru platu, a neki se ovdje furaju da ce on doci u BiH - Zelju ? Taman da hoce da zavrsi karijeru vartio bi se u Njemacku i tamo to obavio.AsharaK je napisao/la:Salihović![]()
![]()
Ja to vidim ovako. Amar je trener, i to dobar trener, i sve gleda kroz sportski segment, što je normalno. A, mi tu odavno ne oduševljavamo. Redovno mijenjamo puno igrača, trenere i redovno odigramo onako, ni tamo ni vamo. A, sad smo isto uradili. Tako da ga shvatam. Druga je stvar što smo mi oduševljeni svim oko kluba (s razlogom, normalno i ja sam), pa ne vidimo sve ono što Amar vidi.Rodom s mejtaša je napisao/la:Nekako se ne mogu oteti utisku da je Amar kritički raspoložen prema potezima koje Uprava čini vezano za sportski segment. U više navrata se to vidjelo kao recimo gomilanje igrača, nepovjerenje u naše igrače, promjena trenera odnosno sistema, neizlazak u Evropu itd.LARS1921 je napisao/la:Mislim da početak nije u fullu
[video]https://www.youtube.com/watch?v=VXsR9VEjKw0[/video]
Nekako mi ide na ono "da se ja pitam, ne bi ovo ovako išlo". Generalno milina ga je slušati, jednostavno frajer ima dar na vidi i uklapa stvari koje većina drugih ljudi ne vidi. Kako stari sve me više podsjeća na Ivicu.
Nadam se samo da ovaj put nije u upravu, više bi volio da mu je možda malo sujeta proradila jer ako je u pravu, a većinom jeste, onda bi moglo biti svašta. Ostaje nam samo da se nadamo da je ovaj put pogriješio i da će Kostić napraviti nekakvu ekipu i sistem. Samo nas sistem igre i strašna fizička sprema mogu dovesti do rezultata. Imamo skup relativno podjednakih igrača, nema tu nekog velikog znalca da može praviti višak po terenu i rješavati tekme. Lendra jeste vrhunski strijelac, ali ako lopta dođe do njega. Stevanović nije igrač tipa da će napraviti dar mar po krilu već čovjek igra na trku, trud i osjećaj, na sredini imaš igrače koji će igrati na siguricu, nema tu znalaca tipa Meše, Škore (znam da je usporedba smješna, ali pokušavam da dam primjer u smislu da su to bili igrači koji su pravili dar mar na terenu i nerijetko riješavali utakmicu) ili friškije rečeno Zebe. Naravno, takvi su skupi i nije to za nas još ni blizu. Ovo govorim samo da budemo svjesni da ne očekujemo sad nekakvu svemirsku igru, poteze i razvaljivanja već će trebati puno muke i znoja da se bilo kome da go, a za pobjedu ginuti svih 90 minuta i opet imati počesto sreće.
Ovoj upravi covjek se moze samogodrina je napisao/la:ma i amar sad prica kao puno je bitniji sportski segment, ovaj drugi je u sjeni ovo ono a realno pobjego je jer nije mogao bez ovog drugog segmenta
neka nas milos obasipa trofejima, odvede do grupa pa ode u bundesligu a nama brko pun iskustva
Gdje sam ja to napisao da je los?delinjo je napisao/la:Pa ako ti je on los igrac onda je Aco igrac za Hrida...exdomorocki je napisao/la:Tipicni igrač sesnaesterca kad se treba braniti,čim je izašao visocije,budalom ga ljudi pravili.SWRA_1921 je napisao/la:Joj onaj Dzidzic je fkt ebena masina, steta sto nije bio pametniji pa potpisao za nas. Svaka cast za produzenje ugovora sa Lendricem.
Slazem se, Amarova prica donekle stoji ali se ne bih slozio kada kaze sportski je najvazniji a ovo ostalo ce doci.godrina je napisao/la:ma i amar sad prica kao puno je bitniji sportski segment, ovaj drugi je u sjeni ovo ono a realno pobjego je jer nije mogao bez ovog drugog segmenta
jel otišo Lendrić i Stevanović?mula je napisao/la:Evo ode i Nedo, nek ide i sam zna da nece pronaci mjesto u prvih 11, a vala ni na klupi. Malo me nervira što sad spočitava kako je došao u Želju kad niko nije htio, kad se klub počeo gasiti, bla bla bla, jasno se vidi kako mu je krivo, ali šta ćes Bože moj i Real Raula otjera.
Ono što se slažem sa Nedom je činjenica da se ekipa od prošl godine taman uigrala, a sada je skoro nema. To jest tako fakat i ko iole prati nogomet zna da je nemoguće uigrati ekipu za par mjeseci, ako imaš u prvoj postavi 6 ili 7 novajlija, to je nemoguće. Uzmite primjere velikih evropskih ekipa koje dovode npr. Barca, Real,Bajern, Atletiko dovode 1 ili 2 igraca koje ubace medu prvih 11, ovi ostali prvu sezonu skoro više oresjede na klupi,jer kostur ekipe je najvažniji. Ono što ja smatram je da smo morali ostaviti kostur ekipe na okupu, a tu prvenstveno mislim na Zahirovića(kojem bi ove pripreme itekako dobro došle i njegov napredak bi bio minimalno 30%, što bi ga svrstalo među najboljefg igrača na toj poziciji), tu je i naravno mali Zola, gdje se sa njegovim klubom pokušavalo na svaki mogući način nastaviti dalju saradnju, takođr i D.Sadikovićem, kao i Đermanovićem. Mišljenja sam da ništa nisu lošiji od ovih igrača koji su dovedeni na njihove pozicije.
Ono što se slažem sa upravom je dovođenje Bevaba ,Husića i momka iz Radnika na lijevoj strani, jer je i najvećem laiku bilo jasno da nam je ona užasna bila prošle godine.
Nisu, hvala Bogu pa sam pogriješio. Izvinjavam se svima, više neću unaprijed govoriti ko treba doći ili otići.AsharaK je napisao/la:jel otišo Lendrić i Stevanović?mula je napisao/la:Evo ode i Nedo, nek ide i sam zna da nece pronaci mjesto u prvih 11, a vala ni na klupi. Malo me nervira što sad spočitava kako je došao u Želju kad niko nije htio, kad se klub počeo gasiti, bla bla bla, jasno se vidi kako mu je krivo, ali šta ćes Bože moj i Real Raula otjera.
Ono što se slažem sa Nedom je činjenica da se ekipa od prošl godine taman uigrala, a sada je skoro nema. To jest tako fakat i ko iole prati nogomet zna da je nemoguće uigrati ekipu za par mjeseci, ako imaš u prvoj postavi 6 ili 7 novajlija, to je nemoguće. Uzmite primjere velikih evropskih ekipa koje dovode npr. Barca, Real,Bajern, Atletiko dovode 1 ili 2 igraca koje ubace medu prvih 11, ovi ostali prvu sezonu skoro više oresjede na klupi,jer kostur ekipe je najvažniji. Ono što ja smatram je da smo morali ostaviti kostur ekipe na okupu, a tu prvenstveno mislim na Zahirovića(kojem bi ove pripreme itekako dobro došle i njegov napredak bi bio minimalno 30%, što bi ga svrstalo među najboljefg igrača na toj poziciji), tu je i naravno mali Zola, gdje se sa njegovim klubom pokušavalo na svaki mogući način nastaviti dalju saradnju, takođr i D.Sadikovićem, kao i Đermanovićem. Mišljenja sam da ništa nisu lošiji od ovih igrača koji su dovedeni na njihove pozicije.
Ono što se slažem sa upravom je dovođenje Bevaba ,Husića i momka iz Radnika na lijevoj strani, jer je i najvećem laiku bilo jasno da nam je ona užasna bila prošle godine.
Okosnica ekipe su Lendric, Stevanovic, Blagojevic, Bekric, Memija, Kosoric, Kjosevski.. Ja ocekujem da i u narednoj sezoni oni budu udarna snaaga nase ekipe.. Mislim da je Bekric svjestan da ako ne bude spreman da ce izgubiti mjesto u prvih 11 i vjerujem da ce on biti dosta bolji nego u prosloj polusezoni.. Ne volim ni ja ovolike promjene ali igraci koji su otisli nisu ispunili ocekivanja a ovi koji su dosli tek treba da se dokazu..mula je napisao/la:Evo ode i Nedo, nek ide i sam zna da nece pronaci mjesto u prvih 11, a vala ni na klupi. Malo me nervira što sad spočitava kako je došao u Želju kad niko nije htio, kad se klub počeo gasiti, bla bla bla, jasno se vidi kako mu je krivo, ali šta ćes Bože moj i Real Raula otjera.
I ja sam nekoliko puta procitao tu recenicu i mislim da nije na to ciljao.Druze , donekle je i u pravu. I mi smo tu krivi, dizemo u zvijezde neke igrace nakon nekoliko utakmica i pravimo od njih legende kluba, ne svi ali dosta njih. Koliko se ljudi sprda na njegov i Enisov racun. Nema kvalitet to stoji, i da je ovakva situacija bila prije , ne bi ni potpisao za Zelju sigurno. Nez, mozda grijesimHadzijalagic je napisao/la:Ne znam sta je Nedo ocekivao od kluba pa je ljut? Mozda potpis novog ugovora.. Enis jedan od rijetkih koji je ispao dingospo..