Ako neko ima dobar upload neka mi se javi da podesim stream za sutra posto necu moci raditi.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
ChWilla je napisao/la:zvuči k'o izmišljotina. ako si realan priznaćeš to i sam. zvuči ono, da ti neko u kafani kaže - pa đe će to biti...![]()
volim te željo
isto crvenkapica sviju mi.ChWilla je napisao/la:ali ne kažem da jeste, ko razumije shvatiće.
Rado bih pravio, ali moram u bolnicu sutra ocu u posjetu. Ako neko ima dobar upload neka mi se javi veceras da mu pojasnim.Izlija je napisao/la:Larssone nemoj nam to raditi.![]()
![]()
![]()
Ja bih rado pomogao al nemam Moju TV...LARSSON je napisao/la:Rado bih pravio, ali moram u bolnicu sutra ocu u posjetu. Ako neko ima dobar upload neka mi se javi veceras da mu pojasnim.Izlija je napisao/la:Larssone nemoj nam to raditi.![]()
![]()
![]()
Model1964 je napisao/la:Evo da se tuspasim![]()
Kao što sam obečaouplatio sam 100e za stolice. Kažu ako ovi dole budu ažurni lova je na računu u pon.
Uz sve ostale račune koje sam danas sređivao na banci ja turnem uplatnicu. Dama u banci vidi da je donacija fudbalskom klubu pa uz osmjeh Jeli to amaterska ekipa iz vašeg sela? Ja povilenio, oči mi ispale, jedva se suzdržavam da ne napravim haos u banci. Da sam to napravio onda bi ispao glupi Bosanac. Ljuto i kulturno joj objasnim neke stvari, ona uzmucala i tres sa stolice
. Dođe šef te expoziture da vidi šta se događa
Nakon što je čuo priču nju pošalje nekuda... Sjeo čovjek odradio moje papire, uze uplatnicu, prepisa sve ponovo samo cifru popravio na 150e. Ovo što je rekao me je oborilo sa nogu. Moj otac je bio šef stanice u Ljubljani čitav život, kad je igro Željo vozom je išao na tekme, kad je igrao u SLO išla je cijela porodica. Plako je dva dana kada je u ratu gorila Grbavica. Umro je 2010 i ovih 50e je u njegovo ime. Ja šokiran, sao što nisam zaplakao....
hoće biti preko youtube-a opet ili nešto drugoLARSSON je napisao/la:Ne treba mojatv ja cu obezbjediti link. Javio mi se izlija
Ako ne uspije sa njim, možeš na mene računatiLARSSON je napisao/la:Ne treba mojatv ja cu obezbjediti link. Javio mi se izlija