jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sri jun 03, 2020 2:43 pm
PlaviVlak je napisao/la: ↑sri jun 03, 2020 2:29 pm
Pa ja ne znam strpljivije i mirnije navijače od nas, dvije godine za zelenim stolom pušimo i zbog seebe i zbog drugih. Od licence do prije neki dan, par ljudi je ponekad kritikovalo ili pljuvalo po ovoj Upravi, svi ostali smo bili jedinstveni, podržavali i sad je normalna reakcija nezadovoljstvo zbog sveukupne situacije. Nisam zadovoljan radom ove Uprave, a još više me brine budućnost s tim ljudima..
evo ti najcrnji scenario pa vidi da li je realan:
1) ova uprava ce nas jos vise uvaliti u dugove da pomiri dugove nastale kovid-19 krizom
2) odlazak vecine igraca ovog ljeta
3) doce novi igraci, mahom stariji, da bi se islo na titulu naredne godine na 100. godisnjicu
4) u evropi necemo proci ni prvo pretkolo, jer nemas iskustva za ovim igracima
5) naredna sezona ce biti gora nego ova, jer novi igraci nece ispuniti ocekivanja a mladi nisu jos spremni za vise
6) nastavak pljacke od strane sudija na nasu stetu gdje god se moze (jbg. navikli smo na to vec 6 godina)
7) uvaljivanje u vece dugove na zimu da bi se islo na titulu
8) necemo ni osvojiti ni titulu, ni kup a ni evropu necemo obezbjediti
9) HAOS, uprava odlazi, amaru dosta kritike, klub u visemilionskim dugovima, nedobijanje licence za premijer ligu za 21/22
10) onda, ili gasenje ili pocetak iz kantonalne lige u sezoni 21/22. biraj sta bi ti bilo radje!
e ovo je najgore sto se moze desiti, pitaj se da li je realno da se ovo desi
Ovo uopšte nije najgori scenario, već realan. 99,9% nas čeka ovaj scenario. Možda sam prije godonu bio siguran 80%, sada sam ubjedjen u ovo.
Ono što me fascinira i u sportu je to da bi ovi jahali i uništavali dok god šta ima. Zadnji kredit koji oni budu mogli dići bit će tu i onda se ispalit. Ugovorima su se namirili, tako da ako ikada Željo opet i digne glavu, opet će sjesti svojim tužbama sa kamatama iako su dugove sami napravili.
Mene srce boli, al to je istina. Mene srce boli i to što je neko vidio da Željo ide naprijed sa Senadom i onda su svi lešinari koje smo vidili u godinu dana skupili da to poravne. Mislili su da to ide samo od sebe, al su se zeznuli. Nažalost Željo će propast više od Čelika, moja procjena. Argument tome je da cijela Zenica gura za Čelik i opet nije bilo pomoći od grada Mi smo neki dan vidili kakve imamo u gradu od kojeg će nam trebati pomoć. Nećemo je dobiti.
Nama niko nije trebao. Da je ostao Senad, sada bi imali bagere na jugu, imali bi najplaćenije igrače i garantujem da bi svi dobijali platu. Mi bi imali neke akcije i tako. Trebalo je samo malo strpljenja. Sada ja ne vidim nikakav izlaz.