ned maj 10, 2020 9:26 pm
Vala da smo mi prvi i mi bi jos u martu bili zadovoljni prekidom da se ne lazemo. Nema veze ovo s pitarima nego sa nakaradnom drzavom. Ispolitiziralo se i oni koji mrze drzavu sada to prenose na fudbal. Rekao sam vec na prethodnoj stranici da mi(vecina, Bosnjaci) nemamo svog predstavnika u politici, a kamoli u sportu.
Begic, Hasanbegovic, Pilav, Prolic, Dzemidzic i nizi poslusnici ce sve uciniti da dobiju jos koji mandat kod Vice. Bas je njima bitan fudbal i Zeljeznicar.
@Barbarez svaka cast za post. Cocalic i Sehic za sto godina, prica prava !!!
Ono sto meni takodjer smeta je sto mi opcenito neke legende kluba prozivamo, osporavamo i zaboravljamo, te im pamtimo samo negativne poteze, a nije uvijek sve crno ili bijelo. Nadam se da cemo se iduce godine zbliziti u tom smislu, te da ce biti pokrenute razne akcije i druzenja. Amar kamatar i parazit, Dzelo klosar, Buki politicar, Zera narkoman, Omer varalica, Oda cetnik itd itd...ovo su stvari koje sam procitao od Zeljinih navijaca.Zato smo tu gdje jesmo. Ne trebamo nikoga velicati i poistovjecivati s bozanstvima, ali legende kluba se moraju postovati i cijeniti.
Ja volim Želju. Za njega sve.