Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

sergejevic
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 23, 2016 3:28 pm

ponosannavas je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:@ChWila
Bas to trebamo iskoristiti, veoma je vazno imati takve igrace u ekipi i uz njih davati sansu mladim momcima. Sigurno ce Dino mnogo vise nauciti od Zahorovica, nego od Eldara Hasanovica npr. Tako isto Mujagic od Lendrica, upiti nesto od njega, pratiti njegove kretnje i traziti neki savjet. Naravno treba imati ovako dobru ekipu, ne moraju bas ta djeca igrati svaku utakmicu i da samo oni igraju bez ovih iskusnijih, ali se mora napraviti kombinacija. Jednom ubaciti Mujagica i Kemu da igraju od prve minute, a ostalo popuniti iskusnijim. Drugi put Dinu i Halvadzica, pa onda Zerica staviti s Jovanom i Zahirovicem uz Lendrica i Stevanovica. Njih ces trpiti mozda polusezonu, a vec narednu neces, jer ce regularno doprinositi. Mi sada u tim kombinacijama ne vidimo Memiju jer je on vec igrac na kojeg se mozes osloniti. Vedrana uopste nismo trpili, stavise vadio nas je u mnogim utakmicama. Sto @Omar500 napisa vratiti npr. Jahica i jos nekog od iskusnijih koji su na zalasku karijere, imas izgradjene igrace u vidu Lendrica, Blagojevica, Zahirovica, Stevanovica, Hervasa, Ace, ove mladice, ponekog iskusnijeg i to je prava ekipa.
Slažem se uglavnom sa tobom. ovdje sam ti replicirao ali odnosi se na prvi post. Ne slažem se sa tobom u jednoj stvari. Kažeš da su samo kod nas momci od 20 talenti. Nije tačno svuda su. Samo je stvar kad si im dao šansu. Evo Vardy se recimo tek sad pokazao kao veliki igrač. neko mu ranije nije dao šansu . Nije ga prepoznao. Isto tako mi Smo VEci dali šansu tek sa 20. Pravu šansu. Tako ima još koliko hoćeš igrača po BiH. Nikad nije kasno dati šansu. Eno Memišević iz Radnika. Njemu su 22, a tek je ove sezone isplivao. Im ajoš dosta primjera. Jednostavno, ako primjetiš talenta nikad nije kasno.
Naravno da nikad nije kasno. Ja sam vise mislio na neke druge stvari. Npr. imas Dadu Sadikovica koji je debitovao jos protiv Plzena, milsim 2013. godine, dakle prije tri godine. On je za to vrijeme odigrao mnogo,mnogo utakmica, mislim da ne mozes vise na njega gledati kao nekog djecaka koji tek nadolazi, jer vec ima mnogo staza u prvom timu. Oni su talenti naravno cak i u tim godinama, ali nisu djeca koju treba nesto prilagodjavati. Memisevic je npr. odigrao svaku utakmicu u sezoni, ne vjerujem da bi ovakav bio da je ulazio zadnjih deset minuta. Tako isto Karacic iz Zrinjskog, Kozulj iz Sirokog je jos uvijek mlad, a vec dugo igra i jos mnogo primjera. Jednostavno ne mozes napraviti igraca ako mu ne dopustis da igra.
@addyno1
Uopste nemas garaniju da ces osvojiti titulu sve i da niti jednom momku iz omadisnkog pogona ne pruzis sansu. Tako da ne znam sta da ti tu odgovorim, tesko je postaviti tako stvari. Dati sansu djeci ili titula? Nisam siguran da jedno iskljucuje drugo. Ono sto ja tvrdim jeste da ce taj Zeric sutra biti ponajbolji veznjak u ligi i da ce Mujagic biti prvi strijelac lige. Ako pogodis s njima i napravis od njih prave igrace u skladu s njihovim talentom mozes mnogo vise od njih dobiti nego od Kokota, Stokica, Djermanovica, Djelmica, Bogicevica, Stanica...

tm8782
Kontakt:

pon maj 23, 2016 3:29 pm

slika
Po meni ovako nesto, brzinski sam uradio...
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Elegant
Kontakt:

pon maj 23, 2016 3:31 pm

Ti si jos preciznije od mene, uglavnom to je to. :palacgore:

Ako Bog da imat cemo strasnu tribinu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

flux
Kontakt:

pon maj 23, 2016 3:32 pm

tm8782 je napisao/la:slika
Na to sam i mislio, prva niža, druga ista kao i sjever. :palacgore:

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 23, 2016 3:32 pm

Očekujem da portali objave za dan, dva da je i ovaj Miloš Kostić kandidat za trenera, svakako sve prepisuju :mrgreen: :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Mirek11
Kontakt:

pon maj 23, 2016 3:39 pm

flux je napisao/la:slika

I Buki piše :D
Bukiju bi bilo bolje da lobirao kod svog nacelnika oko dozvola :)
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Neandertalac

pon maj 23, 2016 3:43 pm

Zadnjih 20 stranica minimalno 80% postova gluposti. Par njih samo zatrpava temu nebitnim stvarima, ko da su na chatu hbte.
Otvorite sebi grupni prozor na faceu, pa spamajte koliko god zelite, ovde se suzdrzite, ima nas kojima vase djecije fore i nisu toliko interesantne.
Željeznicar za život cijeli!

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon maj 23, 2016 3:44 pm

flux je napisao/la:
Na to sam i mislio, prva niža, druga ista kao i sjever. :palacgore:
Ostaje jos samo da se razjasni stvar oko kapaciteta i to je to :)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 23, 2016 3:47 pm

Ma ovo je extra i bolje nego da je iz jednog dijela jer ce se dobiti na kapacitetu

Sent from my C5303 using Tapatalk

Funk
Kontakt:

pon maj 23, 2016 3:51 pm

Nesto mi ovaj Smajic odbojan na prvu. Ne djeluje mi kao neko za velike rezultate!

flux
Kontakt:

pon maj 23, 2016 3:54 pm

http://fkzeljeznicar.ba/foto-juniori-b- ... evo/20434/" target="_blank

Juniori B osvajači Omladinske lige Kantona Sarajevo - Jedan je Fadil Žerić! :lol:

Leon_Professional
Kontakt:

pon maj 23, 2016 3:55 pm

Suhveli mi ovaj nesto, od ovih sto se kao spominju Vukomanovic je najzanimljiviji, ali ko zna ko jos ima u opcijama. Nadam se da uprava nece izdati, do sad su vukli dobre poteze, ovo im je kljucni potez sad!

pile87
Kontakt:

pon maj 23, 2016 3:57 pm

U makijatu vidjen Darko Vojvodic kako studiozno obijasnjava clanovima uprave plan za razvoj i ustroj svih selekcija Zeljeznicara.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

vrbanjusa
Kontakt:

pon maj 23, 2016 3:58 pm

pile87 je napisao/la:U makijatu vidjen Darko Vojvodic kako studiozno obijasnjava clanovima uprave plan za razvoj i ustroj svih selekcija Zeljeznicara.
Opa...

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

:ganja: :ganja:
21 10 4

Petrović Slavko

flux
Kontakt:

pon maj 23, 2016 3:58 pm

Suhveli mi ovaj nesto, od ovih sto se kao spominju Vukomanovic je najzanimljiviji, ali ko zna ko jos ima u opcijama. Nadam se da uprava nece izdati, do sad su vukli dobre poteze, ovo im je kljucni potez sad!
I ovaj Slovenac što se spominje za stručni štab nije loše, ali opet mislim da će sve to zavisit od šefa.

Ajzea
Kontakt:

pon maj 23, 2016 3:59 pm

pile87 je napisao/la:U makijatu vidjen Darko Vojvodic kako studiozno obijasnjava clanovima uprave plan za razvoj i ustroj svih selekcija Zeljeznicara.
Clanovi Uprave furiozno izletili iz Makijata, u neku ruku zaprepasteni a ujedno i fascinirani onim sto su imali priliku cuti, odtrcali po ugovor. Uskoro i zvanicno..

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 23, 2016 4:02 pm

Leon_Professional je napisao/la:

Nije vjeruj mi ja bi bio prezadovoljan da Smajic dodje
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

BHDragons
Kontakt:

pon maj 23, 2016 4:07 pm

FK Željezničar je danas ugostio dječaka, Daniela Planinčića, koji sutra ide na transplantaciju bubrega u Istanbul.

Daniel je boravio u Fan shopu Želju, te mu je Vedran Kjosevski uručio dres koji su potpisali svi fudbaleri, a direktor je uručio klupske rekvizite.

FK Željezničar želi uspješnu operaciju i brz oporavak mladom navijaču!

Svaka čast :zeljeznicar1:
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

cikazubo
Kontakt:

pon maj 23, 2016 4:08 pm

Eno za N1 nas PR i Haris su rekli da ce odma pocetkom juna biti predstavljen sef, u opticaju 5 imena, 3 izgleda znamo, ovaj slovenac, Vukomanovic, i Smajic, imal naznaka za jos 2 imena ?
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u pon maj 23, 2016 4:09 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Plava Porodica
Kontakt:

pon maj 23, 2016 4:09 pm

Gospodski klub.Bravo za ovaj čin,a malom želim svu sreću svijeta sutra.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 11 gostiju.

Prijava