A procitao sam od nekog forumasa da ce se raditi tunel i klupe za strucni stab, bas me zanima koliko je i to istina. Koliko se radi na stadionu, ne bi me cudilo da se ispune kriteriji i za trece pretkolo

Da li se šta radilo na istočnoj tribini mogao si makar malo vidjeti ?kontranogama je napisao/la:Evo dva dana pokusavam da udjem na stadion da napravim profi fotografije, juce dosao kasno svi otisli osim cuvara ,danas dodjem kaze momak uprava zabranila slikanje samo slike sa zvanicne ce biti.. Htjeo sam da napravim 360 stepeni cijeli stadion u visokoj rezoluciji . Imali neko ovde da mi sredi da me puste na centar da to odradim.
Na istoku je skinut beton od lokomotive do juga. U subotu se nije radilo ništa kao ni danas. Razlog ne znam. Ja sam uspio ući u subotu, nekako...terabajt je napisao/la:Da li se šta radilo na istočnoj tribini mogao si makar malo vidjeti ?kontranogama je napisao/la:Evo dva dana pokusavam da udjem na stadion da napravim profi fotografije, juce dosao kasno svi otisli osim cuvara ,danas dodjem kaze momak uprava zabranila slikanje samo slike sa zvanicne ce biti.. Htjeo sam da napravim 360 stepeni cijeli stadion u visokoj rezoluciji . Imali neko ovde da mi sredi da me puste na centar da to odradim.
Vrijeme je da reaguju, ne moze vise ovo ovako...exbabilon je napisao/la:Upravo reaguj, uhvatit ce nam se prasina na temi, ne moze ovo ovako...
Ok.fedeltafrotta je napisao/la:@kontranogama
javim ti se ja kada budemo imali snimanje pa mozes uci sa nama
I ja to mislim, covjeku je zelja da se oprosti u Zelji i to titulom, svakako da mu se to moze ostvariti! Ajde upravaexbabilon je napisao/la:Ma daj nek potpisu Jahica i prije novog trenera, bas imam osjecaj da bi ugovor na 2 godine bio odlican potez..
Hajd još neki,vidiš da nam je tema na aparatimaKrajPrice je napisao/la:Moje BOOM je uslo u legendu
Vjeruj da bi trebalo biti uskoro, malo mi je izvor presusio ili mi govori sa zakasnjenjem:)Plava Porodica je napisao/la:Hajd još neki,vidiš da nam je tema na aparatimaKrajPrice je napisao/la:Moje BOOM je uslo u legendu
KrajPrice je napisao/la: Meni je drago kada mogu podjeliti info sa vama, ne vidim razlog da se krije ako neko zna info.
JogeeeeeeLARS1921 je napisao/la:KrajPrice je napisao/la: Meni je drago kada mogu podjeliti info sa vama, ne vidim razlog da se krije ako neko zna info.
Reci ti tom izvoru nek malo poćera