Ta se prica i ovdje provlacila.. Koldzo je suvlasnik amko komerca tako da ne bi bilo cudno da i na to cilja te da on koristi sd a sd njega u nastojanjima da nas zayebu..cikazubo je napisao/la:Koliko ima istine u tome da ovi iz opcine i sd-a imaju neke relacije sa "Amko commerce", i da planiraju tu neki objekat za njih, uz dodatne poslovne prostore i hotel u sklopu te zgrade ?
Ima i Peco iz Veleza, mlad, desno krilo, ima slifa. Takvog nemamo u timu.Vrag je napisao/la:Ma Kvesa vidio rezultate i po tome i zakljucio. I mi tako ove nase potencijalne trenere gledamo.
Nije Ordagic Husarin igrac. Mogao bi klub od onih 400000 eura za Duljevica izdvojiti neku cifru za Redzica.
Pogledaj izvedbeni projekat na njemu je zamisljen na dvije etazedelinjo je napisao/la:pa ja kako sam shvatio jug ce biti kao sjever...odakle vam to da ce biti na dva sprata ?
Ma radimo po mogucnostima. Jug ce biti tik do terena, ali vjerovatno na dvije etaze. Prvi sprat 3000 kapacitet izgleda, mozda bude i vise, kao sto Anel rece, sto je sasvim dovoljno. I ja bi volio da je iz jednog dijela, ali sta je tu je. Izgledat ce to lijepo u konacnici, ne sumnjam.dell21 je napisao/la:Jug ne bi smio biti na 2 etaže, i onako teško ide navijanje kad je pun jug mislim da svbi budu kao jedno ovako bi bilo nemoguće. Jug mora biti izjedna i to treba zahtjevati od uprave ako Bog da kad bude pravljen.
da ali ako se sjecas onog obavjestenja na zvanicnoj kad je sve tek ovo pocelo,da se pocetkom 2017 godine planira raditi jug po uzoru na sjever...tako sam ja bar shvatioMrRiccoli je napisao/la:Pogledaj izvedbeni projekat na njemu je zamisljen na dvije etazedelinjo je napisao/la:pa ja kako sam shvatio jug ce biti kao sjever...odakle vam to da ce biti na dva sprata ?
Sent from my C5303 using Tapatalk
ChWilla je napisao/la:pogrešni upis koji je na sudu je onaj neetažiranog, gornjeg dijela sjeverne tribine. sve to piše u onom velikom saopštenju uoči prvog maja. ja ne znam da je riješeno, a mislim da bih znao da jeste![]()
a onih 300 kvadrata uz zamak (sve 1/1 na nas) oni traže onako, jer im treba, njima i nekome sa parama...hoću reći - nemaju apsolutno nikakav osnov za to, pravni ni vanpravni, osim volje i želje da prave veći objekat...
Ma tih 300 kvadrata oni traze da im Zeljo da prostor iza istoka, sto je van svake pameti. Kao da se dogovorimo, dajte vi nama komplet plato i mi cemo kao podrzati rekonstrukciju Grbavice. Ucjena cistanikson je napisao/la:ChWilla je napisao/la:pogrešni upis koji je na sudu je onaj neetažiranog, gornjeg dijela sjeverne tribine. sve to piše u onom velikom saopštenju uoči prvog maja. ja ne znam da je riješeno, a mislim da bih znao da jeste![]()
a onih 300 kvadrata uz zamak (sve 1/1 na nas) oni traže onako, jer im treba, njima i nekome sa parama...hoću reći - nemaju apsolutno nikakav osnov za to, pravni ni vanpravni, osim volje i želje da prave veći objekat...
sporan je dio do plavog zamka za koji oni tvrde da je pogresno upisan, al sam ja mislio da se radi o 300 kvadrata a ne o 114 kao sto je vec kolega objasnio...
pravi vlasnik iz sjene amka je koldjo,to ti je vezacikazubo je napisao/la:Koliko ima istine u tome da ovi iz opcine i sd-a imaju neke relacije sa "Amko commerce", i da planiraju tu neki objekat za njih, uz dodatne poslovne prostore i hotel u sklopu te zgrade ?