pa sjecam se kad je bilo nedavno ono obavjesenje za istok,pisalo je da ce se jug raditi po uzoru na sjevernu tribinu..cikazubo je napisao/la:Ja kako se sjecam po idejnm projektu jug je na dva sprata, al s obzirom da ce istok biti drugaciji u odnosu na idejni mozda i jug bude na jedan sprat, vidjecemo..delinjo je napisao/la:pa ja kako sam shvatio jug ce biti kao sjever...odakle vam to da ce biti na dva sprata ?
Aha, nisam znao za to, jel kapacitetom isto kao sjeverna, pretpostavljam bez zdenki da se kapacitet vrti oko 4 milje na sjeveru, ako neko zna vise u vezi juga neka napise.. Bitno je da krenemo s izgradnjom pa kako god.delinjo je napisao/la:pa sjecam se kad je bilo nedavno ono obavjesenje za istok,pisalo je da ce se jug raditi po uzoru na sjevernu tribinu..cikazubo je napisao/la:Ja kako se sjecam po idejnm projektu jug je na dva sprata, al s obzirom da ce istok biti drugaciji u odnosu na idejni mozda i jug bude na jedan sprat, vidjecemo..delinjo je napisao/la:pa ja kako sam shvatio jug ce biti kao sjever...odakle vam to da ce biti na dva sprata ?
Jel ovo FM 2016? i koji je patch?Leon_Professional je napisao/la:![]()
Kakvi oni molim te, ako hocete dostavit cu tu prezentaciju pa razmislite
Jest 16 i novi pec sa transferima i skinuta jugoslovenska liga kao dodatak. Ako sta treba, javi se u PPmanijak_do_kraja je napisao/la: Jel ovo FM 2016? i koji je patch?
ne znam sad za kapacitet ali znam da su tako napisali na zvanicnoj ...nikakve spratove za jug nisu spomenuli..cikazubo je napisao/la:Aha, nisam znao za to, jel kapacitetom isto kao sjeverna, pretpostavljam bez zdenki da se kapacitet vrti oko 4 milje na sjeveru, ako neko zna vise u vezi juga neka napise.. Bitno je da krenemo s izgradnjom pa kako god.delinjo je napisao/la:pa sjecam se kad je bilo nedavno ono obavjesenje za istok,pisalo je da ce se jug raditi po uzoru na sjevernu tribinu..cikazubo je napisao/la: Ja kako se sjecam po idejnm projektu jug je na dva sprata, al s obzirom da ce istok biti drugaciji u odnosu na idejni mozda i jug bude na jedan sprat, vidjecemo..
Velahalve je napisao/la:Jug će biti kao sjever, koliko znam samo zapad i istok ce ići na dvije etaže
Pun si ko brod,kupi nam Adisa Obada i Fedju DudicaJaozinho22 je napisao/la:Na FM 15 5 duplih kruna u pet sezona 3 grupne faze LP 1 grupna faza lige evrope 2 treća i jedno drugo mjesto u grupnim fazama LP,najveća prodaja AMIR HADZIAHMETOVIC 13 MILIONA € u Split.
Ma lagano je fkt...na početku prodaš Dadu za 1,5 miliona i 2 u ratama i pravis ekipu...
Auu to bi bilo bas za janje okrenut..nikson je napisao/la:Jel zna iko jel tacno da je jucer Zeljo zvanicno na sudu dobio potvrdu, da je tih 300 kvadrata koji su kao pogresno upisani - Zeljino 1/1 100%?
Kakvom sudu? Nije sud u ovo jos umijesan.cikazubo je napisao/la:Auu to bi bilo bas za janje okrenut..nikson je napisao/la:Jel zna iko jel tacno da je jucer Zeljo zvanicno na sudu dobio potvrdu, da je tih 300 kvadrata koji su kao pogresno upisani - Zeljino 1/1 100%?
storm_raider je napisao/la:Kakvom sudu? Nije sud u ovo jos umijesan.cikazubo je napisao/la:Auu to bi bilo bas za janje okrenut..nikson je napisao/la:Jel zna iko jel tacno da je jucer Zeljo zvanicno na sudu dobio potvrdu, da je tih 300 kvadrata koji su kao pogresno upisani - Zeljino 1/1 100%?
Kakvih 300 kvadrata. To je na Želji kao i 114 kvadrata na kome se nalazi privremeni objekata "Plavi zamak". Ovi iz SD "misle" sa je 114 kvadrata ispod "Plavog zamka" pogrešno upisano.storm_raider je napisao/la:Kakvom sudu? Nije sud u ovo jos umijesan.cikazubo je napisao/la:Auu to bi bilo bas za janje okrenut..nikson je napisao/la:Jel zna iko jel tacno da je jucer Zeljo zvanicno na sudu dobio potvrdu, da je tih 300 kvadrata koji su kao pogresno upisani - Zeljino 1/1 100%?