Jesen je bila kod nas turbulentna kao nikada poslije rata. Rovarenje oko kluba, masa novih igraca, promjena sistema rada.... Pojedini igraci se u svemu tome nisu snašli, a pojedini su se uskurcili kao da su svetci. Prve ne trebamo psovati, druge mirno izignorirati. Samo kontinuitet na svim poljima nas može odljepiti od žabokrecine BH nogometa.
Kada govorimo o igracima moram vas napomenuti da je Križman došao ne pripremljen i da je za njega M.Stanic garantovao da ce biti ok. Nije lijevo krilo, tacno, ali zato može odigrati tri pozicije, lijevo krilo, špica i drugog povucenog špica. Ako dođe Levat

bilo koji, Zakaric,Neymar Jr... neka se na pripremama potuku za mjesto u ekipi. Pošto je i Markovic bio bez priprema i od njega kao i od Križmana ocekujem za 30% bolje igre.
Mislim da je Salko dao rok Kosoricu da popravi formu ( zato ga je dugo i držao u igri jer je kapiten), ovaj ocito nije to napravio i došlo je do razlaza. Ovaj put cini mi se kulturno bez nekih repova.
Ja se nadam da cemo konacno riješiti tu lijevu stranu. Što se stopera tice nadam se nekom manjem a bržem stoperu da ga uparimo sa Mateom i ja prezadovoljan za ovaj prelazni rok.
@Jovane
Napisa ti da je za Delaca Vakuf- Uskoplje. Mislim da nije

On je etnicki Slovenac

. Ime i prezime su SLO. Roditelji kao i deda i baba su Slovenci. On je prihvatio poziv HR ( sve što tukne na CRO je njihovo) jer janezi tada nisu ni znali za njega. Poslije su kukali ali je bilo kasno.