Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Kada se pije piva?

Prije termina
Nema glasova.
Nakon termina
4 (18%)
Za vrijeme termina
1 (5%)
Sve troje
8 (36%)
Nikada, ja pijem samo sokic
9 (41%)

Ukupno glasova: 22

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: Chat

čet jun 09, 2016 9:19 pm

to mirso :ganja: moj mirso ja se zalozio da dobijes nick a ti tako. ok je..

Kapiten
Kontakt:

čet jun 09, 2016 9:20 pm

:rofl1: :rofl1:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Whisperer

čet jun 09, 2016 9:20 pm

LARS1921 je napisao/la:to mirso :ganja: moj mirso ja se zalozio da dobijes nick a ti tako. ok je..
teb cu se za par dana osobno javit ? do tad na ovoj temi nit cu kome odg nit nesto :* henryk hvala za user name
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Whisperer

čet jun 09, 2016 9:21 pm

Don Juan je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:to mirso :ganja: moj mirso ja se zalozio da dobijes nick a ti tako. ok je..
teb cu se za par dana osobno javit ? do tad na ovoj temi nit cu kome odg nit nesto ;) hvala teb za user namee kao i stormuu pravi momak bgm
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

sofronije
Kontakt:

čet jun 09, 2016 9:26 pm

Don Juan je napisao/la:
sofronije je napisao/la:Mirsoni ako se uhvati menadzera, ima da napravi haos kao Osim sa Sturmom :ganja:
Henryk Larsonnnnn u cackuuuuu iz penzijee potpiss stavlja :rofl1: :rofl1:
A sta mislis ti jarane., jel nas Larson poceo malo zezati, okuražio se jel de?
:zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

čet jun 09, 2016 9:27 pm

Ovo sam omašio kad je bilo aktuelno,ali zipa teksta na zvaničnoj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
http://www.fksarajevo.ba/bs/mediji-o-na ... azije/2806" target="_blank :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

sofronije
Kontakt:

čet jun 09, 2016 9:30 pm

Plava Porodica je napisao/la:Ovo sam omašio kad je bilo aktuelno,ali zipa teksta na zvaničnoj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
http://www.fksarajevo.ba/bs/mediji-o-na ... azije/2806" target="_blank :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
A jbm te sreco :lol: :lol:
Ali sa granica Azije, brazilski strijelac, bivši igrač Atlético- MG, izgleda da izaziva Ronalda. :lol:

Plava Porodica
Kontakt:

čet jun 09, 2016 9:31 pm

Joj druže presjede mi iftar otkako ovo pročitah :lol:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Whisperer

čet jun 09, 2016 9:36 pm

sofronije je napisao/la:
Don Juan je napisao/la:
sofronije je napisao/la:Mirsoni ako se uhvati menadzera, ima da napravi haos kao Osim sa Sturmom :ganja:
Henryk Larsonnnnn u cackuuuuu iz penzijee potpiss stavlja :rofl1: :rofl1:
ama brate , njemu hvala za nick sto je sredio al mu brate ne stoji da raju proziva po forumu kad ga prozovu par nickovaa brise im postove al hajd , dobar je on momak zna sale zezee , al jbg sve ima granicu , ja volim da djelim insajdreske infoo , il Dezinformacija sa razlogom hvala teb za sliku brate ti plava prodica Minjore ima vas jos prava raja ste bgm

Whisperer

čet jun 09, 2016 9:38 pm

Plava Porodica je napisao/la:Ovo sam omašio kad je bilo aktuelno,ali zipa teksta na zvaničnoj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
hahahahaha familijooooo da ih nemaa trebalo bi ih izmislitt oni su meni smjesni tolko :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: toje onaj 105 golova dao :rofl:

LARSSON
Kontakt:

čet jun 09, 2016 9:38 pm

moj mirso........................................................... :ganja:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet jun 09, 2016 9:41 pm

Nisam se ovoliko ismijao od kad mi je nana umrla :ganja:

sofronije
Kontakt:

čet jun 09, 2016 9:42 pm

Don Juan je napisao/la:
sofronije je napisao/la:
Don Juan je napisao/la: Henryk Larsonnnnn u cackuuuuu iz penzijee potpiss stavlja :rofl1: :rofl1:
ama brate , njemu hvala za nick sto je sredio al mu brate ne stoji da raju proziva po forumu kad ga prozovu par nickovaa brise im postove al hajd , dobar je on momak zna sale zezee , al jbg sve ima granicu , ja volim da djelim insajdreske infoo , il Dezinformacija sa razlogom hvala teb za sliku brate ti plava prodica Minjore ima vas jos prava raja ste bgm
Ma dobar je LARS, nekad i njega malo ponese, nije jedini jbg, sta mu se ima zamjerit, koliko njih pise u siframa , sta ima veze. Dobro je dok je ovako stanje , jer se pozitivne stvari desavaju. Sve informacije budu prije ili kasnije na zvanicnoj, nekom smeta ovo trolanje , šatro gube vrijeme na citanje stranica. Pa ako misle da se nesta desilo ima na zvanicnoj ha ya ...

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 09, 2016 9:46 pm

Don Juan, ti si brat, uvijek si podijelio s nama ono sto znas, svaka cast na tome. :klanjase2: :klanjase2:
A Lars se samo sali, mozda je i pretjerao al dobar je on isto kao i ti... JEdva cekam da citiras Larsona za koji dan :rofl: :rofl:

Pitari su se okurazili opet s ovim pojacanjima, mada niko nije u rangu sa Azijskim Ronaldom :kafa:

Whisperer

čet jun 09, 2016 9:46 pm

sofronije je napisao/la:
Don Juan je napisao/la:
sofronije je napisao/la: A sta mislis ti jarane., jel nas Larson poceo malo zezati, okuražio se jel de?
Ma dobar je LARS, nekad i njega malo ponese, nije jedini jbg, sta mu se ima zamjerit, koliko njih pise u siframa , sta ima veze. Dobro je dok je ovako stanje , jer se pozitivne stvari desavaju. Sve informacije budu prije ili kasnije na zvanicnoj, nekom smeta ovo trolanje , šatro gube vrijeme na citanje stranica. Pa ako misle da se nesta desilo ima na zvanicnoj ha ya ...
svaka ti bruda cast na tome momak si cabaaa bgm :palacgore: slazem sa tobom al et , stose mene tice necu vise sigurno iznosit neke gluposti

LARSSON
Kontakt:

čet jun 09, 2016 9:48 pm

sofronije je napisao/la: Ma dobar je LARS, nekad i njega malo ponese, nije jedini jbg, sta mu se ima zamjerit, koliko njih pise u siframa , sta ima veze. Dobro je dok je ovako stanje , jer se pozitivne stvari desavaju. Sve informacije budu prije ili kasnije na zvanicnoj, nekom smeta ovo trolanje , šatro gube vrijeme na citanje stranica. Pa ako misle da se nesta desilo ima na zvanicnoj ha ya ...
:palacgore:

Ne moze se raji ugoditi, pustim šalu na glavnoj temi, pojedinci se bune ne mogu da čitaju, kad krene ja pobrisem onda se drugi bune što brišem.

a ovo za nejga nemam ništa protiv nego čisto zajebancija, radi njegovog prvog posta andrije

od mene više neće dobit citat

Whisperer

čet jun 09, 2016 9:48 pm

Leon_Professional je napisao/la:Don Juan, ti si brat, uvijek si podijelio s nama ono sto znas, svaka cast na tome. :klanjase2: :klanjase2:
A Lars se samo sali, mozda je i pretjerao al dobar je on isto kao i ti... JEdva cekam da citiras Larsona za koji dan :rofl: :rofl:

Pitari su se okurazili opet s ovim pojacanjima, mada niko nije u rangu sa Azijskim Ronaldom :kafa:
ama buraz kakva njihova pojacanja dusan hodzic , balic i saric i ahmetovic kojeg je bog u dzep u stucnu stavio , said ako je pojacanje amin da im nakvih deset dodje :rofl:

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 09, 2016 9:55 pm

Don Juan je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Don Juan, ti si brat, uvijek si podijelio s nama ono sto znas, svaka cast na tome. :klanjase2: :klanjase2:

ama buraz kakva njihova pojacanja dusan hodzic , balic i saric i ahmetovic kojeg je bog u dzep u stucnu stavio , said ako je pojacanje amin da im nakvih deset dodje :rofl:
Ma evo hoce Šarbinija, sta o tome lave mislis, nije los Anus :rofl: :rofl:
Nemojte ti i Lars da se prepirete, dobri ste momci..

Whisperer

čet jun 09, 2016 9:55 pm

LARS1921 je napisao/la:
sofronije je napisao/la: Ma dobar je LARS, nekad i njega malo ponese, nije jedini jbg, sta mu se ima zamjerit, koliko njih pise u siframa , sta ima veze. Dobro je dok je ovako stanje , jer se pozitivne stvari desavaju. Sve informacije budu prije ili kasnije na zvanicnoj, nekom smeta ovo trolanje , šatro gube vrijeme na citanje stranica. Pa ako misle da se nesta desilo ima na zvanicnoj ha ya ...
:palacgore:

Ne moze se raji ugoditi, pustim šalu na glavnoj temi, pojedinci se bune ne mogu da čitaju, kad krene ja pobrisem onda se drugi bune što brišem.

a ovo za nejga nemam ništa protiv nego čisto zajebancija, radi njegovog prvog posta andrije

od mene više neće dobit citat

ama brate sve je ok , nezamjeraam ti halalim ti , svee brate ima granice pa ti si prvo poceo pa za tobom jos par dva tri nicka to je to , brate pa pitari nismo mi da se raja medju sobom proziva , amin da mi sa zeljom osvojimo iduce sezone duplu pa neka kone u tranas padnu :rofl: P.S. hvala ti za nick :palacgore:

Whisperer

čet jun 09, 2016 9:58 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Don Juan je napisao/la:

Ma evo hoce Šarbinija, sta o tome lave mislis, nije los Anus :rofl: :rofl:
Nemojte ti i Lars da se prepirete, dobri ste momci..
hahahaha koga hoce siptara sarbinija haha ama oni hoce svakogggggg Aldin Džidić između Sarajeva i Mladosti? :O

Trenutno korisnika/ca: djidomova, EasyRiise, Google [Bot], igla, Mirek11, Mulalic Edis, Refa1921, Riki1921, salle86, SamoNapad i 72 gosta.

Prijava