to bi bilo još super jer nije nijedan iz prvih 11. kad bi se u prvih 11 promijenio/dodao lijevi bek, zeba i eventualno krilo, to bi bilo to.Hare79 je napisao/la:Evo u Oslobođenju pišu da će u zimskoj pauzi barem petorica otići. Petrović se odriče Lazića, Šećerovića, Jahića, Beganovića i Bekrića, a i Radinović i Nikolić su biva na tankom ledu. Izgleda da tim rekonstrukcijama nema kraja. Daj Bože da Petrović uigra solidnu ekipu za narednu sezonu, a u ovoj ćemo dohvatiti Evropu samo ako nas Bog pogleda.
Ma to mi dodje ko mustuluk iskreno.Hare79 je napisao/la:Evo u Oslobođenju pišu da će u zimskoj pauzi barem petorica otići. Petrović se odriče Lazića, Šećerovića, Jahića, Beganovića i Bekrića, a i Radinović i Nikolić su biva na tankom ledu. Izgleda da tim rekonstrukcijama nema kraja. Daj Bože da Petrović uigra solidnu ekipu za narednu sezonu, a u ovoj ćemo dohvatiti Evropu samo ako nas Bog pogleda.
U moru nepotrebnih i preskupih polovnjaka(Djermanovic,Pozder,Nikolic...),Beganovic je kolateralna šteta...Hare79 je napisao/la:Evo u Oslobođenju pišu da će u zimskoj pauzi barem petorica otići. Petrović se odriče Lazića, Šećerovića, Jahića, Beganovića i Bekrića, a i Radinović i Nikolić su biva na tankom ledu. Izgleda da tim rekonstrukcijama nema kraja. Daj Bože da Petrović uigra solidnu ekipu za narednu sezonu, a u ovoj ćemo dohvatiti Evropu samo ako nas Bog pogleda.
Hare79 je napisao/la:Evo u Oslobođenju pišu da će u zimskoj pauzi barem petorica otići. Petrović se odriče Lazića, Šećerovića, Jahića, Beganovića i Bekrića, a i Radinović i Nikolić su biva na tankom ledu. Izgleda da tim rekonstrukcijama nema kraja. Daj Bože da Petrović uigra solidnu ekipu za narednu sezonu, a u ovoj ćemo dohvatiti Evropu samo ako nas Bog pogleda.
Pa dobro,treba Nikolica ostaviti da se pokuša dokazati...Mlad je,možda nadodje.teteac8684 je napisao/la:Nikolić se u trideset i nekoj godini 3 puta bolje kreće od Beganovića...Nažalost...
Ne kažem ni da treba ni da ne treba...Ako ćeš već tako ja bih prije stavljao Mujagića nego Nikolića i Beganovića, ali...Samo neke moje želje...FKZ1921 je napisao/la:Pa dobro,treba Nikolica ostaviti da se pokuša dokazati...Mlad je,možda nadodje.teteac8684 je napisao/la:Nikolić se u trideset i nekoj godini 3 puta bolje kreće od Beganovića...Nažalost...
Pa dobro, ako cemo vec biti sarkasticni, sto su ga uopste dovodili? Sta su mislili da ce dobiti s njim? A nazalost to je istina, Nikolic i ako skoro 10 godina stariji se bolje krece od Beganovica koji i ako je imao stofa da nesto napravi izgleda da ce samo ostati jedan u nizu. Odigrao je preko 50 utakmica za nas a ja jedino sto pamtim je njegov gol u Madjarskoj. Nista drugo nije ostavio iza sebe. Podrzao bi posudbu njegovu jer nikad se nezna, ali kao i sa Sadikovicem i mozda sa Memijom, nazalost nasa ocekivanja su bila prevelika i izgleda da nece biti nista od njihove "velike" profesionalne karijere.FKZ1921 je napisao/la:Pa dobro,treba Nikolica ostaviti da se pokuša dokazati...Mlad je,možda nadodje.teteac8684 je napisao/la:Nikolić se u trideset i nekoj godini 3 puta bolje kreće od Beganovića...Nažalost...