Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto nov 08, 2016 9:01 am

proširen je teren još na mulalićevo traženje pred početak prošle polusezone.
gradi željo boli te *****

Hare79
Kontakt:

uto nov 08, 2016 9:15 am

Evo u Oslobođenju pišu da će u zimskoj pauzi barem petorica otići. Petrović se odriče Lazića, Šećerovića, Jahića, Beganovića i Bekrića, a i Radinović i Nikolić su biva na tankom ledu. Izgleda da tim rekonstrukcijama nema kraja. Daj Bože da Petrović uigra solidnu ekipu za narednu sezonu, a u ovoj ćemo dohvatiti Evropu samo ako nas Bog pogleda.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto nov 08, 2016 9:16 am

Nema tog terena čija polovica može primiti 20 ljudi, a da nije krkljanac.

ChWilla
Kontakt:

uto nov 08, 2016 9:20 am

Hare79 je napisao/la:Evo u Oslobođenju pišu da će u zimskoj pauzi barem petorica otići. Petrović se odriče Lazića, Šećerovića, Jahića, Beganovića i Bekrića, a i Radinović i Nikolić su biva na tankom ledu. Izgleda da tim rekonstrukcijama nema kraja. Daj Bože da Petrović uigra solidnu ekipu za narednu sezonu, a u ovoj ćemo dohvatiti Evropu samo ako nas Bog pogleda.
to bi bilo još super jer nije nijedan iz prvih 11. kad bi se u prvih 11 promijenio/dodao lijevi bek, zeba i eventualno krilo, to bi bilo to.
gradi željo boli te *****

godrina
Kontakt:

uto nov 08, 2016 9:28 am

jahic ce sam otic ako voli Zelju kao sto prica, mogao bi tako i bekric...secer i lazic valjda mogu otic u neki klub ove nase tuga lige
radinovic mozda jedino jos moze ostat al rano je za toga, i ima ih dovoljno koji brinu o tome
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

exbabilon
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto nov 08, 2016 9:29 am

Hare79 je napisao/la:Evo u Oslobođenju pišu da će u zimskoj pauzi barem petorica otići. Petrović se odriče Lazića, Šećerovića, Jahića, Beganovića i Bekrića, a i Radinović i Nikolić su biva na tankom ledu. Izgleda da tim rekonstrukcijama nema kraja. Daj Bože da Petrović uigra solidnu ekipu za narednu sezonu, a u ovoj ćemo dohvatiti Evropu samo ako nas Bog pogleda.
Ma to mi dodje ko mustuluk iskreno.
Jedino Radinovic treba ekipi jos uvijek, mislim da itekako moze pomoci. Za Lazica ne znam sta da mislim... Mozda bih i njemu pustio jos jedne pripreme i polusezonu da se dokaze, jer ako cemo posteno ni Krizman nije neka pljacka na toj poziciji. Ostali dovidjenja i prijatno.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Tryg
Kontakt:

uto nov 08, 2016 9:32 am

Znaci opet sve po starom, kako koji dolazi, otpusta i dovodi, a konstante ni na vidiku. Pa neki dan je taj Lazic bio Marcelo.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

teteac8684
Kontakt:

uto nov 08, 2016 9:42 am

Malo je ovo, samo petorica... :shisha:

Dolina
Kontakt:

uto nov 08, 2016 9:42 am

Od ovih jedino bi mi bilo žao Beganovića, jbg dosta mu se stvari nije poklopilo a i sam je kriv. Šutali su ga po svim pozicijama a na svojoj je najmanje igrao. Kada svemu tome dodaš zajebancije na treningu i klošarenje po gradu nijedan trener te neće ozbiljno shvatiti pogotovo kada mamuran dolaziš na pripreme.
Vrlo je teško nešto napraviti sa klupe pogotovo zadnjih 10 minuta, kao nešto bi uradio, dokazao se a u stvari to je toliko malo vremena da se počneš gubiti po terenu i samo ti ostaje srljanje kao mahnit za loptom bez nekog cilja.
Što se tiće Lendre ne znam što mislite da su došli gledati Lendru? Koliko znam Lendra je ostao upisan a gledali su Miru.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

FKZ1921
Kontakt:

uto nov 08, 2016 9:55 am

U moru nepotrebnih i preskupih polovnjaka(Djermanovic,Pozder,Nikolic...),Beganovic je kolateralna šteta...
Nažalost,i Željo je kolateralna steta...

teteac8684
Kontakt:

uto nov 08, 2016 9:58 am

Nikolić se u trideset i nekoj godini 3 puta bolje kreće od Beganovića...Nažalost...

Kospicar
Kontakt:

uto nov 08, 2016 10:00 am

Samo bih ja ovdje Beganovica na neku posudbu poslao, ne znam jesam li ja jedini, al u ovoj skupini ne pripada Radinovic. Bitno je da niko ovih 6 ne racunam Radinovica jer je to apsurd ako on ode, nije iz prvih 11. Cilj je sad dovest kvalitetnije od njih koji bi bili zestoka konkurencija prvih 11, znaci otprilike 4 nova igraca i 2 juniora i vise nego dovoljno.
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

godrina
Kontakt:

uto nov 08, 2016 10:01 am

to se zove gubljenje kompasa
primjera je milion... ja jos nmg prezalit tomica, bogdanovica, ogija koliko god oni bili krivi sa njima se trebalo i moralo jos razgovarat., mi vecinom sudimo a poslusali samo jednu stranu
onda ti nasi juniori, svima su dobri osim nama...trazimo mlade talentovane igrace a svojima ne dajemo sansu
tacno gubljenje kompasa, ni sami ne znamo sta zelimo
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Hare79
Kontakt:

uto nov 08, 2016 10:03 am

ma ne znam više šta da mislim o ovoj našoj ekipi. Nedavno sam napisao ovdje, kad se pogleda naših prvih 11 skontaš da smo reprezentacija drugorazrednih igrača iz Srbije i Hrvatske. Tek kada budemo imali igrača iz našeg pogono, kao u vrijeme Amara, možemo se nečemu nadati. Ovako te plaćenici (čast izuzecima) mogu samo nasekirati. Ona igra protiv Slobode k.... nije valjala. Nismo ni zaslužili pobjedu, ako ćemo realno.

Jaozinho22

uto nov 08, 2016 10:03 am

Lazic je bio Marcelo onima kojima je sve savršeno i sve valja,frajer je poluigrac kao i jaran mu Secerovic. Sto se tice Beganovića zao mi ga je iz prostog razloga jer je protracio talenat izgubio se a dosta krivice nose i treneri kod kojih je u zadnju godinu dana odigrao dvije utakmice na špicu (Vitez prošle godine kada je zabio prvi gol i protiv Brotnja u kupu kada je dao dva gola) ima u tom momku nesto uvijek je i bilo vidjet ćemo šta će se izdesavat i nadam se da ce negdje explodirat i vratit se u Zelju. Bekrić i Jahic već ispričana priča,skupi i beskorisni ukratko. Radinovic u zadnje vrijeme pokazuje da je kloc, da li će dići formu i biti bolji ns njemu jr i Petroviću ako ne postane i njemu vozdra.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

FKZ1921
Kontakt:

uto nov 08, 2016 10:04 am

teteac8684 je napisao/la:Nikolić se u trideset i nekoj godini 3 puta bolje kreće od Beganovića...Nažalost...
Pa dobro,treba Nikolica ostaviti da se pokuša dokazati...Mlad je,možda nadodje.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto nov 08, 2016 10:05 am

Ja ugija i stevu ne bi diro, ostalo papa ...
Željezničar ante portas !

teteac8684
Kontakt:

uto nov 08, 2016 10:09 am

FKZ1921 je napisao/la:
teteac8684 je napisao/la:Nikolić se u trideset i nekoj godini 3 puta bolje kreće od Beganovića...Nažalost...
Ne kažem ni da treba ni da ne treba...Ako ćeš već tako ja bih prije stavljao Mujagića nego Nikolića i Beganovića, ali...Samo neke moje želje...

exbabilon
Kontakt:

uto nov 08, 2016 10:10 am

---------------Lendric---------------
Djelmic -------Zeba----------Miro
-----Blagojevic--------Tomic------
Subic---Jasmin---stoper---Sinisa
----------------Veca-------------------

samo naglas razmisljam, kakvu smo ekipu mogli sastaviti od igraca koji su tu i igraca koji su bili tu ili su mogli biti tu...
Zadnja izmjena: exbabilon, dana/u uto nov 08, 2016 10:11 am, ukupno mijenjano 1 put.

sajo10
Kontakt:

uto nov 08, 2016 10:11 am

FKZ1921 je napisao/la:
Pa dobro, ako cemo vec biti sarkasticni, sto su ga uopste dovodili? Sta su mislili da ce dobiti s njim? A nazalost to je istina, Nikolic i ako skoro 10 godina stariji se bolje krece od Beganovica koji i ako je imao stofa da nesto napravi izgleda da ce samo ostati jedan u nizu. Odigrao je preko 50 utakmica za nas a ja jedino sto pamtim je njegov gol u Madjarskoj. Nista drugo nije ostavio iza sebe. Podrzao bi posudbu njegovu jer nikad se nezna, ali kao i sa Sadikovicem i mozda sa Memijom, nazalost nasa ocekivanja su bila prevelika i izgleda da nece biti nista od njihove "velike" profesionalne karijere.

P.s. Ispade u pocetku da sam na Stevinoj strani. Ne. Za mene on moze i sutra otici a njegovo mjesto da uzme Mujagic.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava