Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.
Ovi igraju tako grubo da ako i uđu Ramović i Zec, neće dugo ostati na terenu.
Zato je sudija maksimalno korektan i odmah je kartonirao obojicu rudonja. Ovo je vjerovatno smeksavanje ne bi li pustili da rezimsko kopile odigra tekmu u Dolini.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.
Kakva smo mi kar.na ekipa ovo nije realno. Mozda, mozda i pobjedimo ali prosto nevjerovatno kako smo losi. Daj mi sve i jednu ekipu u Premier ligi jedno petnaest dana, ovog Želju ću klepiti u po dana u po noći.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.
POsto nam je liga pocela u julu, koliko ono bjese bude zimska pauza 4.5 mjeseci cccc.
Taj savez je bas katastrofa , ne bi to pocelo i radilo kao sav normalan svijet
Mi jarane igramo s jedno 8 igrača manje i što je najtužnije bez trenera
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.