jel ova mrtva sloboda dolazi na red prije ili poslije reprezentativne pauze ?? ajd me obradujte i recite poslije

prijegodrina je napisao/la:u sledeca 4 kola skupit 10 bodova i mi smo itekako u igri za sami vrh
jel ova mrtva sloboda dolazi na red prije ili poslije reprezentativne pauze ?? ajd me obradujte i recite poslije
otac ih ****LARS1921 je napisao/la:prijegodrina je napisao/la:u sledeca 4 kola skupit 10 bodova i mi smo itekako u igri za sami vrh
je li to zbog tv prenosa tako rano ili?Ipe je napisao/la:sloboda 5.11. u 16 sati
Za sesto mjesto ce se boriti Mladost koja sve vise tone sa Husrefom, Sloboda i Siroki. Ne znas ko je u goroj formi. Siroki se mora vaditi protiv nas, izgube li, gotovi su, poslije toga idu na noge Zrinjskom.Pinkii je napisao/la:Jao gledao sam danas Vitez-Sloboda. Tacno i jedna i druga ekipa imaju poteze koje dolikuju ekipa koje se bore za opstanak. Veselinovic propao. Ili je van forme ili nece da igra. Katastrofa su,ali fkt.
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Mladost bi vrlo lahko mogla u ligu za opstanak. Oni su imali trenera na kojeg su svi navikli. Stvorila se neka porodicna atmosfera izmedju igraca,trenera i navijaca. Sad je to naruseno i tesko ce se vratiti. Vjeruj da i ja ne znam sta od nasih da ocekujem. Treba nam stari Jovan i Ugljesa. Ne znam sta sa njima. Skroz su se izgubili. Lazic vidi se da ima nesto u njemu,ali kao da se boji u ovim tekmama u ligi. Ima dobar sut i to treba da koristi,ali on sve uradi i zablokira kad dodje do suta. Samo se nadam da ce sutra prvih 11 bit izrazito raspolozeni. Kao sto sam rekao trebaju nam raspolozeni Ugljesa i Blagojevic da bi sredina bila perfektna,odbrana ce biti bolje jer se vracaju Sinisa i Bocca i nadam se da ce Lendra nastaviti gdje je stao proslu tekmu.Omar500 je napisao/la:Za sesto mjesto ce se boriti Mladost koja sve vise tone sa Husrefom, Sloboda i Siroki. Ne znas ko je u goroj formi. Siroki se mora vaditi protiv nas, izgube li, gotovi su, poslije toga idu na noge Zrinjskom.Pinkii je napisao/la:Jao gledao sam danas Vitez-Sloboda. Tacno i jedna i druga ekipa imaju poteze koje dolikuju ekipa koje se bore za opstanak. Veselinovic propao. Ili je van forme ili nece da igra. Katastrofa su,ali fkt.
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Iako bi volio da dobijemo Sirokog, ja nista ne smijem najavljivati. Nemam pojma kako cemo izgledati, nikad nismo konstantni. Ono sto mi daje nadu jeste da se necemo opustiti kao protiv Olimpica, to je sigurno, ali me plasi da se ne ponovi utakmica kao protiv Sarajeva. Bas smo losi bilo. Sirokom gori pod nogama i bas zato su opasni. Uvijek su se s nama nadigravali i odlucit ce najvise sreca. Kada bi u ranoj fazi utakmice zabili pogodak, valjalo bi pravo. Na Krizmana ne mozes racunati poslije 55 minute, a Lazic kao da ima neku blokadu, moze sigurno proci i kada to uradi, stane samo. Ne znam sta se s njim desava, mozda jednostavno nije kalibar.
Mogao si vala i datume dodatHurmasica je napisao/la:E'o rasporeda po stoti put![]()
14. kolo - Široki Brijeg - Željezničar
15. kolo - Željezničar - Sloboda
REPREZENTATIVNA PAUZA
16. kolo - Vitez - Željezničar
17. kolo - Zrinjski - Željezničar
18. kolo - Željezničar - Čelik
PAUZA U PRVENSTVU
na proljeće igramo 4 kola regularnog dijela prvenstva
Je.bete vi mene maloJaozinho22 je napisao/la:Mogao si vala i datume dodatHurmasica je napisao/la:E'o rasporeda po stoti put![]()
14. kolo - Široki Brijeg - Željezničar
15. kolo - Željezničar - Sloboda
REPREZENTATIVNA PAUZA
16. kolo - Vitez - Željezničar
17. kolo - Zrinjski - Željezničar
18. kolo - Željezničar - Čelik
PAUZA U PRVENSTVU
na proljeće igramo 4 kola regularnog dijela prvenstva
oni prenose sami, bh telekom ne smije da im ukine stream...psihopata je napisao/la:idu li prenosi ligaških utakmica širokog na onom hercegovinalive sajtu?