http://www.klix.ba/sport/nogomet/saraje ... ook+status
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Gdje si navalio tek ponedjeljakLARS1921 je napisao/la:**** pitare, jel došao Menaf više
Spremam mu doček na aerodromuHurmasica je napisao/la:Gdje si navalio tek ponedjeljakLARS1921 je napisao/la:**** pitare, jel došao Menaf više
ma treba biti pošten pa reći da kažnjavaju za gluposti tipa korištenje megafona i slične stvari. da i sa tim prestanemo kažnjavali bi za glasno žvakanje, ne puštanje vode nakon pišanja i tako dalje i tako bliže. domišljatosti im ne fali.Valter je napisao/la:U prvih XII kola 13.500 KM kazni.
13.500 KM : 35 KM (sezonska za jug) = 385 poništenih sezonskih za jug. Za poništiti preostalo još samo 207 sezonskih (jug). Uskoro prelazimo na one za sjever.
Sta nas briga, može nam se. A eto do kraja prvenstva mogli smo klub pogurati sa kojom platom za Miru.
Dva je intervjua dao otkad je dosao u Zelju. Jedan za OBN,jedan za 1921 i cini mi se da nece nijedan vise. I ja bi volio da cujem neko njegovo misljenje,ali nece mi se zelja ispuniti ocigledno.Plava Porodica je napisao/la:Slavko dao 20 intervjua, a niko da nafata Miru pa makar minut da mu cujem umiljati glasic![]()
Jel to ide pa nece davati vise ?Pinkii je napisao/la:Dva je intervjua dao otkad je dosao u Zelju. Jedan za OBN,jedan za 1921 i cini mi se da nece nijedan vise. I ja bi volio da cujem neko njegovo misljenje,ali nece mi se zelja ispuniti ocigledno.Plava Porodica je napisao/la:Slavko dao 20 intervjua, a niko da nafata Miru pa makar minut da mu cujem umiljati glasic![]()
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk