Baš takoHurmasica je napisao/la:E kako čovjeku poslije svakog derbija na Koševu, Grbavica postane još draža. Sjesti na već dobro poznato mjesto i uživati u još jednoj utakmici koju naš Željo igra
ma to taktički odradi, da se poslije i sok uzmesalle86 je napisao/la:Baš takoHurmasica je napisao/la:E kako čovjeku poslije svakog derbija na Koševu, Grbavica postane još draža. Sjesti na već dobro poznato mjesto i uživati u još jednoj utakmici koju naš Željo igra
Nakanim se čitati 20 stranica zadnjih koliko sam "dužan" pa reko onda neku analizu utakmice i ja bacimali na ovo nisam mogao prešutiti.
Svaki put kažem neću više na ono ruglo od stadiona kročiti ali slažem. Nakon ovog derbija opet ista priča![]()
Ne bih svoju Dolinu ćupova dao za svo blago svijeta. Jedino mjesto gdje se osjećam baš kao kod kuće. Svoj na svome.
Sva priča, teorije zavjere, ma sve postane nebitno kad uđem na stadion i ugledam onako sa tribina teren.
ps.samo je i fudo presolio košpice, popih česmu kako sam došao kući
Husic na aparatima sto ne ostade u ekipiirfo je napisao/la:Uskoro ce se znati aBdElegant je napisao/la:irfo je napisao/la:Info iz prve ruke:
Jedna kladionica zainteresovana da bude GS
Nije to nista, da vidis kako je Zijo posolio ljesnjake... Jos mi duplu dozu dade, kasnije ga ne mozes uhvatiti za onaj sok. Nestade covjek.salle86 je napisao/la:Baš takoHurmasica je napisao/la:E kako čovjeku poslije svakog derbija na Koševu, Grbavica postane još draža. Sjesti na već dobro poznato mjesto i uživati u još jednoj utakmici koju naš Željo igra
Nakanim se čitati 20 stranica zadnjih koliko sam "dužan" pa reko onda neku analizu utakmice i ja bacimali na ovo nisam mogao prešutiti.
Svaki put kažem neću više na ono ruglo od stadiona kročiti ali slažem. Nakon ovog derbija opet ista priča![]()
Ne bih svoju Dolinu ćupova dao za svo blago svijeta. Jedino mjesto gdje se osjećam baš kao kod kuće. Svoj na svome.
Sva priča, teorije zavjere, ma sve postane nebitno kad uđem na stadion i ugledam onako sa tribina teren.
Je li to plakao nakon tekme ? Meni ga onako zao,neka osjeti,ali me bilo strah da napravi neku gresku koja nije bila " namjerna". Fejza brat prvo digne ruku za ofsajd pa onda se potrudi sa odbrani ako stigne.storm_raider je napisao/la:Nije to nista, da vidis kako je Zijo posolio ljesnjake... Jos mi duplu dozu dade, kasnije ga ne mozes uhvatiti za onaj sok. Nestade covjek.salle86 je napisao/la:Baš takoHurmasica je napisao/la:E kako čovjeku poslije svakog derbija na Koševu, Grbavica postane još draža. Sjesti na već dobro poznato mjesto i uživati u još jednoj utakmici koju naš Željo igra
Sto se tice Bogicevica, neka mu se zvizdalo, malo da osjeti i to, ali vremenom prestati. Razumijem i jedne i druge, ali kako cujem nije mu bilo svejedno nakon utakmice.
Miro... ne znam, gledam covjeka kako trci, cas na jednu, cas na drugu stranu i svaki put ga sve vise i vise cijenim. Profesionalac od glave do pete. Vodimo 4:1 protiv Gorazda, a on na svaku loptu ide kao da je posljednja. Zlato si sine i zelim ti da doguras do Barcelone. Lijepo je bilo veceras, poznatih faca milion, 1500 "budala" i sta ti vise treba.
Potrudice se ovaj portal da sredi stream i u revansu.
Ne znam je li plakao, ali mi javise da je bio sjeban. Tjesili su ga, prvi Slavko.Pinkii je napisao/la:Je li to plakao nakon tekme ? Meni ga onako zao,neka osjeti,ali me bilo strah da napravi neku gresku koja nije bila " namjerna". Fejza brat prvo digne ruku za ofsajd pa onda se potrudi sa odbrani ako stigne.storm_raider je napisao/la:Nije to nista, da vidis kako je Zijo posolio ljesnjake... Jos mi duplu dozu dade, kasnije ga ne mozes uhvatiti za onaj sok. Nestade covjek.salle86 je napisao/la:
Baš tako
Sto se tice Bogicevica, neka mu se zvizdalo, malo da osjeti i to, ali vremenom prestati. Razumijem i jedne i druge, ali kako cujem nije mu bilo svejedno nakon utakmice.
Miro... ne znam, gledam covjeka kako trci, cas na jednu, cas na drugu stranu i svaki put ga sve vise i vise cijenim. Profesionalac od glave do pete. Vodimo 4:1 protiv Gorazda, a on na svaku loptu ide kao da je posljednja. Zlato si sine i zelim ti da doguras do Barcelone. Lijepo je bilo veceras, poznatih faca milion, 1500 "budala" i sta ti vise treba.
Potrudice se ovaj portal da sredi stream i u revansu.
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk