Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Whisperer
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet mar 04, 2016 5:15 pm

sz21 je napisao/la:mozel se ici u mostar autom ko nije iz sarajeva da bude na nasoj tribini ?
LP :zeljeznicar1:
Nemoze drug , autaa i kombi bice vraceni
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Špekac1921
Kontakt:

pet mar 04, 2016 5:20 pm

diego1921 je napisao/la:Sta ce nam Mailson i Hodzurda ,tu je E.Sadikovic :ganja: :ganja:
:mrgreen:
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

cikazubo
Kontakt:

pet mar 04, 2016 5:22 pm

mirsadmekic je napisao/la:
sz21 je napisao/la:mozel se ici u mostar autom ko nije iz sarajeva da bude na nasoj tribini ?
Ma to uvijek kazu iz mupa hnk pa na kraju prodje sve..

shzna
Kontakt:

pet mar 04, 2016 5:23 pm

cikazubo je napisao/la:
Nije tačno, kad su nas tukli 4:2, vraćeno bruku navijača. Ako idete privatnim prijevozom, onda ste osuđeni na domaćinsku tribinu.
1987

FKZ1921
Kontakt:

pet mar 04, 2016 5:24 pm

Nemojte siriti dezinformacije. Moze biti samo da policija nece,u koloni koju ce obezbjedjivati,dozvoliti automobilima kretanje. Van toga,moze ici kako ko hoce i cime hoce.

Whisperer

pet mar 04, 2016 5:25 pm

cikazubo je napisao/la:
ama nemoze sigurno imas u grupi od themaniac.org jedan od vodja je objasnio
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

cikazubo
Kontakt:

pet mar 04, 2016 5:30 pm

cikazubo je napisao/la:
mirsadmekic je napisao/la: Nemoze drug , autaa i kombi bice vraceni
ama nemoze sigurno imas u grupi od themaniac.org jedan od vodja je objasnio
Ko ide na gostovanja autom zna da se uvijek prodje, prosli vikend konama iste instrukcije bile pa su svi prosli. Ko ti moze zabranit da dodjes, mozes uvijek na onu tribinu doc ako ides van kolone svake godine bude nasih tako..

Ipe
Kontakt:

pet mar 04, 2016 5:54 pm

Hodžurda bolestan zato nije otišao, a Mailson, smatra se da nije trenutno u prvih 18.

Elegant
Kontakt:

pet mar 04, 2016 6:09 pm

Da li su Mailson, šveđanin otputovali za Mostar ?

Bojim se da mi mogli imati probelma sa njima i jos par igraca, ako nisu ni na klupi kad tad ce pokazati negodovanje. Sad da li su fakat losi ili se ne zalazu na treninzima da ne budu ni na klupi vrijeme ce pokazati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet mar 04, 2016 6:13 pm

Nisam pisao skoro ništa poslije Širokog, pa da se malo osvrnem na tu utakmicu, iako ste vi rekli skoro sve što bih i ja.
Utakmica za pamćenje, navijači ispoštovali svoje, sje*ao sam se kod Grbavice, nije bilo problema. Ponosan na nas! Vidi se da kod nas treba dorade, dobro je što smo dobili prvu utakmicu i to još Širokog. Široki je jaka ekipa i pravi test za nas. Velež će biti još jedan test u kojem ćemo biti suočeni s bunkerom i naelektrisanošću domaćeg tima. Taman prve dvije utakmice dva savršena testa i Edis će imati bolje vizije u glavi.
Neke stvari se ne mogu doraditi preko noći, u tome neće pomoći ni 100 prijateljskih, zato sabura braćo.
Što se tiče Memije, i meni je malo izgledao bezvoljno, ali nimalo beskorisno. Kad je bila priča o njegovom odlasku, napisao sam da je bolje da ostane sad kod nas iz više razloga. Prvo, naše je dijete i mi ćemo ga najviše istrpiti, drugi neće sigurno. Drugo, i nama (prilikom visine transfera) i njemu je bolje ako se izbori za mjesto pored konkurencije, jer će mu to dići rejting, a i mi poslujemo dobro, tako da ga možemo prodati za dobre pare. Mali zna lopte i pokazat će da je prevazišao ovu ligu, prije ili kasnije, ali hoće. Treće, Memija može pomoći nama svojim igrama i zato ga je bolje imati (dok možemo). Strašna je konkurencija na desnoj strani, a to svima odgovara.
Samo lagano, imamo razloga za osmijeh i imat ćemo ga u budućem periodu. Od utakmice do utakmice plava mašina se zahuktava.
Željezničar iznad svega, Željezničar iznad svih! 1921
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet mar 04, 2016 6:15 pm

Ma može se autom, ne lupajte bezveze
Željezničar ante portas !

krajisnik87
Kontakt:

pet mar 04, 2016 6:52 pm

Mailson ipak otputovao u Međugorije ?
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Ipe
Kontakt:

pet mar 04, 2016 6:52 pm

Elegant je napisao/la:Da li su Mailson, šveđanin otputovali za Mostar ?

Bojim se da mi mogli imati probelma sa njima i jos par igraca, ako nisu ni na klupi kad tad ce pokazati negodovanje. Sad da li su fakat losi ili se ne zalazu na treninzima da ne budu ni na klupi vrijeme ce pokazati.
Koga bi ti izbacio sa spiska da upadne dvojac koji nije mnogo pokazao na utakmicama pripremnim. Realno?

Irfan Fejzić – Siniša Stevanović, Aleksandar Kosorić, Jadranko Bogičević, Mirko Kramarić – Nermin Zolotić, Jovan Blagojević, Adnan Zahirović, Samir Bekrić, Enis Sadiković, Srđan Stanić, Miroslav Stevanović, Kerim Memija, Tiago – Dženis Beganović, Ivan Lendrić, Dejan Djermanović.

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet mar 04, 2016 6:57 pm

Ipe je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Da li su Mailson, šveđanin otputovali za Mostar ?

Koga bi ti izbacio sa spiska da upadne dvojac koji nije mnogo pokazao na utakmicama pripremnim. Realno?

Irfan Fejzić – Siniša Stevanović, Aleksandar Kosorić, Jadranko Bogičević, Mirko Kramarić – Nermin Zolotić, Jovan Blagojević, Adnan Zahirović, Samir Bekrić, Enis Sadiković, Srđan Stanić, Miroslav Stevanović, Kerim Memija, Tiago – Dženis Beganović, Ivan Lendrić, Dejan Djermanović.
+ Veca :)
Ne sviđa mi se jedino što nemamo alternativu za stoperski par ili može Enis :DD:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Ipe
Kontakt:

pet mar 04, 2016 7:01 pm

Dobro, Hodžurda je trebao, ali razbolio se. Enis je tu, plus Zaha i Zola mogu krpiti.

BHDragons
Kontakt:

pet mar 04, 2016 7:03 pm

Bez panike braćo :D
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Ajzea
Kontakt:

pet mar 04, 2016 7:05 pm

Nas to uopšte ne treba doticati što bi se neko osjećao nezadovoljnim. Oni imaju čast da nastupaju za najveći i najtrofejniji BH klub, i kao takvi mogu biti ponosni na sebe, a ne nešto da negoduju jer se uopšte ne radi o nekakvim imenima od fudbalera. Neka oni ulazu krajnje napore da, bar na treningu, Edisu prezentuju šta i koliko mogu jer u tom slučaju za njih nema zime. Nećemo mi udovoljavati nekom, da preventivno riješimo nezadovoljstvo jer je sve ovo biznis, i oni moraju biti svjesni činjenice da iz Zeljezničara, ukoliko se ne pokazu u najboljem svijetlu, mogu samo u Olimpic, Vitez ili onaj raspali Borac.

Nema više igranja u Zelji, samo zato jer nema ko igrati mjesto njih.

Meni je Zeljo vazniji od bilo kojeg pojedinca ;)

ChWilla
Kontakt:

pet mar 04, 2016 7:11 pm

onako mi pade na pamet u kontekstu rasprave o navikavanju igrača...ako se na nekoga ova ekipa treba navikavati, to je lendrić. bekrić na njega, a ne obratno. mi otkad se amar vratio, igramo sa napadačima tipa soha, kojima i nije cilj da pobjegnu stoperu, već da ga zadrže na leđima i proslijede loptu dalje. mi sto godina nemamo napadača koji stvarno bježi od stopera - i uspijeva u tome. frajer je uvijek na pravom mjestu. i oni njega treba da skontaju, a ne on njih.
gradi željo boli te *****

GoodisonPark
Kontakt:

pet mar 04, 2016 7:12 pm

Spoiler:
Naravno da se može ići autom i vjerovatno će kontrolni punkt murije biti na Ivan sedlu na ulazu u tunel, tu postoji mogućnost da nekoga vrate ali samo ako se to auto bude isticalo. Budite maksimalno diskretni nemojte već u Hadžićima kačiti šalove i zastave na prozore i neće biti problema. Svratiš negdje dole na kafu, klopu i onda lagano pred početak tekme stigneš pred stadion.
Ne može nikako biti 11 igrača na klupi :) Ima još puno utakmica u prvenstvu i kupu, svi koji zasluže će vjerovatno dobiti određenu minutažu na terenu.

prognoza za sutra 0:2 :karanje:

Igraj Željo hrabro bori se !!!
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

ChWilla
Kontakt:

pet mar 04, 2016 7:15 pm

da ispadnemo odmah u kupu (pu pu pu) ima još 13 utakmica sa sutrašnjom.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava