Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: Zeljo na FM-u

pon jul 18, 2016 9:46 pm

@PlavaPorodica, fino si ti ovo odradio. Znam da je veliki problem kod tebe sto je ogranicen broj stranaca. Malena je baza igraca kod nas, vidim vratio si sve skoro reprezentativce sto valjaju.
Za Firminja nema na cemu, brat je to, nije cudo sto lici na mene :mrgreen:
Vidim ekipa ti je iskusna, moglo bi se napraviti sta u LP. Mada eto probaj sljedeci transfer rok dovesti kakve JuznoAmerikance ili neke mladje iz Evrope kad vec trosis pofine pare na transfere. Ja sam onda uzeo 2 igraca za nekih 7-8 mil. i bili su najbolji u ekipi, a jedan je imao 19 a drugi 20 god. Sigurno da ce biti bolji i od Ezila, jer prolazi njegovo vrijeme, ne moze trcati :mrgreen:

Ja nikako da uhvatim vrijeme da objavim svoj prelazni. Nadam se da cu vcrs odraditi to i baciti koju sliku.

LARSSON
Kontakt:

pon jul 18, 2016 9:51 pm

Leon zavodnik :ganja:

Leon_Professional
Kontakt:

pon jul 18, 2016 9:56 pm

LARS1921 je napisao/la:Leon zavodnik :ganja:
Pratis, pratis :ganja:

Leon_Professional
Kontakt:

pon jul 18, 2016 10:57 pm

Eh evo da napisem kako sam i obecao..

Ovo je prelazni rok
slika

Nije nam otisao ni jedan bitan igrac. Kruse i Kaliguri su u jednom trenutku bili dobri, kad nikog nije islo oni su izvlacili situaciju. Hvala im na tome, ali stari su, vrijeme im je da idu.

Ovo su igraci koje sam doveo:
Spoiler:
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Takodjer, dogovorili smo Gersona na zimu da dodje na Free.
Jaci smo sigurno nego prosle godine, ali imam ambicije u LP visoke, bit ce tesko ali eto :ganja:

Celo na izvlacenju se poigralo lopticama i izabrao ovu grupu:
slika

Sudbina je htjela da se LEon nakon jedne sezone ponovno vrati na Grbavicu, samo ovaj put u protivnicnom taboru.
Ovo ce biti zanimljiva situacija, kako za navijace tako i za Leona. Povratak na svoju Grbavicu ce sigurno biti emotivan, a ne sumnjamo da ce ga navijaci pozdraviti aplauzom i ispostovati svog najbolje trenera.

Haklapuc
Kontakt:

pon jul 18, 2016 11:39 pm

Lucas Romero i Ivan su strašni igrači. Za prvog nisam imao para na početku da ga dovedem, dok mi je Ivan bio prvi špic 2-3 sezone. Kasnije sam ga uvalio za 15tak miliona jer sam doveo boljeg napadača, kojeg ni sad ne mogu prežaliti što sam ga prodao, jer boljeg još nisam našao. U međuvremenu, Željo nastavlja dominaciju u evropskom fudbalu:

1/8 finala LP:
slika
slika

1/4 finale:
slika
slika

1/2 finale:
slika
slika

E sad dolazimo do finala. Ubjedljivo najbolja utakmica koju sam ikad odigrao na bilo kojem manageru. Nisam mogao vjerovati šta gledam svojim očima :karanje:
slika

Na kraju sezone prodata tri igrača koja su ulazila s klupe. Ovaj Goncalo je nevjerovatan igrač, ali jednostavno nije imao mjesta u prvoj ekipi pored ovog Grcića što je u finalu LP dao pet golova :mrgreen:
slika

Jaozinho22

uto jul 19, 2016 6:15 pm

Leon_Professional je napisao/la:@PlavaPorodica, fino si ti ovo odradio. Znam da je veliki problem kod tebe sto je ogranicen broj stranaca. Malena je baza igraca kod nas, vidim vratio si sve skoro reprezentativce sto valjaju.
Za Firminja nema na cemu, brat je to, nije cudo sto lici na mene :mrgreen:
Vidim ekipa ti je iskusna, moglo bi se napraviti sta u LP. Mada eto probaj sljedeci transfer rok dovesti kakve JuznoAmerikance ili neke mladje iz Evrope kad vec trosis pofine pare na transfere. Ja sam onda uzeo 2 igraca za nekih 7-8 mil. i bili su najbolji u ekipi, a jedan je imao 19 a drugi 20 god. Sigurno da ce biti bolji i od Ezila, jer prolazi njegovo vrijeme, ne moze trcati :mrgreen:

Ja nikako da uhvatim vrijeme da objavim svoj prelazni. Nadam se da cu vcrs odraditi to i baciti koju sliku.
Realo kod @Plave Porodice ima par igrača koji imaju velika primanja a kurcu ne služe...Otjerao bi Šunjića i Bičakčića i doveo 5 puta bolje igrače za njihove plate... Isto i Djura...prevelika plata a prosjek neki mrtvi...dovedi nekog regena iz lige nek igra umjesto njega ako je problem broj stranaca....U redu to nostalgija imena i sve al FM ne igraju imena emocije nego ocjene. U odbrani imaš dosta naših igrača tako da ubaci dva klasna štopera(stranca) koji će ti moći parirati u LP,Šunja i Bičakčić to ne mogu dok Coca može,ima dobre ocjene plus je iskusan
u vezni red neka ovog Martinsa nije loš al eto nit smrdi ni miriše za nešto više a stranac je i ima 32 godine,Pogledaj malo po Peruu,Čileu i Brazilu,Argentini itd naći ćeš regena koji imaju duplo bolje ocjene od ovih a ista će primanja ili čak manja imat... Ljaja je strašan,Rog dobar,Dzeko isto strašan i nezz koji qrac mu Fm stavlja ovu trandža rolu.
Ostali transferi su stvarno TOP i svaka ti čast na njima.U vezi dodaj isto jednog strašnog stranca nek imaš 5-6 TOP STRANACA i moći ćeš se ganjat u LP s velikim timovima....
To je neko moje mišljenje što ne ide u LP i slično....
Opet kažem ostalo je strašno i fascinantno.
Zadnja izmjena: Jaozinho22, dana/u uto jul 19, 2016 6:23 pm, ukupno mijenjano 1 put.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Jaozinho22

uto jul 19, 2016 6:20 pm

Evo pogledaj i Leonove transfere...Romero i ova dva prva regena...prejaki...
Romero može igrat sve u sredini po ocjenama :ganja:
Halilović je dobar vjerovatno će služiti kao neka rotacija,Coman isto dobar mada malo zaostao u razvoju,valjda nije igrao kod njih al je općenito zvijer na FM tako da očekujem bljesak pod komandom pravog trenera :kafa:
O ovom špicu isto ne treba troširi riječi...suha klasa....
Dobro obavljen prelazni rok,nekako po mom ukusu,svega tu ima a ništa preskupo,niko nema neku preveliku platu a kvalitet je tu :palacgore:
S Gersonom ćeš stvarno imat strašnu vezu,nadam se da se pravilno razvijao i sigurno je da će biti veliko pojačanje.... :djavo:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Plava Porodica
Kontakt:

uto jul 19, 2016 8:28 pm

Doveo sam i Sakho-a na stopera, evo tri tekme mi nisu osutali po golu.
Sve dobijam po 5-6 Golova razlike.
U play offu izvukao ferencvaros.
U 41 minuti Kolasinac mi dobije crveno u gostima pri rezultatu 0-0.. Na kraju 0-5 dobio, jos igrao bez lijevog krila :lol:
U revanšu dao djeci od 15-16 godina da ih ponize.
Eh u grupi izvukao iz city, porto, ajax.
Imam osjećaj da se mogu nositi kuci sa portom, a ajax se mora uzeti, bar treći da zavrsim. Potkovan sam na svim pozicijama.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plava Porodica
Kontakt:

uto jul 19, 2016 11:12 pm

VELIKA SENZACIJA U PRVOM KOLU LP!!!
APSOLUTNI AUTSAJDER, KLUB SA GRBAVICE, OSTVARIO JE HISTORIJSKU POBJEDU NA ETIHADU PRED 60000 NAVIJAČA IZ MANCHESTERA!
HEROJ EKIPE JE GOLMAN NIRVANA KOJI JE SVE MOGUĆE I NEMOGUĆE BRANIO! NJEGOVA OCJENA U PRVOM POLUVREMENU JE 8,40,PARIRAO MU JE SAMO KOLASINAC SA OCJENOM 7,90, SVI OSTALI SU BILI ISPOD 6,70.
ALI NAKON GOVORA PROSLAVLJENOG STRUČNJAKA SA GRBAVICE NA POLUVREMENU, U DRUGO POLUVRIJEME KAO DA JE IZAŠLA DRUGA EKIPA NA TEREN.
SJAJAN START DRUGOG POLUVREME A JE KRUNISAO FIRMINJO U 54.MINUTI.
NAKON PRITISKA DZEKE NA DEFANZIVCA OTAMENDIJA, ISTI GRIJESI I LOPTU ŠALJE U NOGE FIRMINJA KOJI JE IZAŠAO SAM NA GOLMANA I RUTINSKI MATIRAO ZA 0-1. SLAVLJE PLAVIH JE TRAJALO SAMO 6. MINUTA, KADA JE DE BRUYNE POSTIGAO EFEKTAN GOL SA PREKO 25 M.
ALI TADA NA SCENU STUPA MENADŽER ŽELJE, IZ IGRE IZBACUJE LOŠEG EZILA, UŠAO JE MARKO ROG, A UMJESTO DZEKE ADEM LJALJIĆ. TO SE ISPLATILO U 66.MINUTI, KADA JE OTAMENDI NAPRAVIO JOŠ JEDNU VELIKU GLUPOST I OBARA U SESNAESTERCU ROGA, A LJALJIĆ PREUZIMA ODGOVORNOST I MATIRA GOLMANA CITYA.
DO KRAJA SE ZELJO USPJESNO BRANIO I PRIJETIO IZ KONTRI, MOGLO JE PASTI JOŠ GOLOVA U MREŽI CITYA, DOK SU NAPADI CITYA BILI JALOVI. ZELJO ZASLUŽENO HRABROM IGROM PUTUJE U SARAJEVO SA 3. BODA NA KONTU.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

uto jul 19, 2016 11:22 pm

Bravo @Plava Porodica.. :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:

Lijepo je uci ovdje, u virtuelnom svijetu dosta ljepse nego ovo u stvarnosti. Da smo bar jaki finansijski pa da ublehu posaljes na tribine da trune.

Gerson je masina @Jaozinho vjeruj..
slika
Kod gospodina preovladavaju ocjene 16 :rofl: :rofl: :rofl:

Mene u prvoj tekmi u LP porazi masinerija koju sam napravio.
slika

Moram dati priznanje i Kodri koji se dobro postavio u ovoj tekmi. Mada vise smo mi sami krivi, propustili smo neke sanse da odemo na 2-0 i ja sam kriv sa nekim losim izmjenama. Onda u finisu ljudi dadnu 2 gola i hvala, dovidjenja i prijatno.
Sad cu morati dobiti na Grbavici iako nisam mislio :ganja:

Jaozinho22

uto jul 19, 2016 11:47 pm

:lol:
Gledaj buraza što je rasturio šeikovu prčiju :kafa:
Čestitke. :karanje:
Au Gerson je beba prava :ganja:
Pa gdje neće pobijedit gledaj ekipe :lol: Lincoln,Vlašić i ostala bagra....Željo ima 50 % Fm talenata u ekipi.
A što se tiče ćelavog,rintao bi on staž u juniorima :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Plava Porodica
Kontakt:

sri jul 20, 2016 5:20 am

@Leone priznaj da si pustio pobjedu Želji, izbacio treći sastav, zaprijetio ako ne naprave 2 penala idu svi na tribine,dvije sedmice bez plate..
E nek te je Željo pobjedio..mišu mali kako si i mogao pomislit da napustiš pravi tim.. :ganja:

Što se mene tiče sinoć odigrah dvije tekme u LP još..
Protiv Ajaxa kući dominacija 3-1..
Proti Porta kući, evo sad mi muka kad se sjetim..Je.bo me svako glupi.
Dominiram opet protiv Porta, ubi ih šansama, 41.minut poništen mi u najmanju ruku diskutabilan gol.
Drugo poluvrijeme,dominiram opet..u 50.minuti penal nad Džekom. Džeko puca,eno loptu NASA snimila leti oko Jupitera, je.bo sve svoje mlohavo mutavo .
I onda moj veliki kiks..htio sam se ranit. 65.minut Nirvana se povrijedi,po prvi put u 8. godina, da mi se golman povrijedi.Inače nemam naviku rezervnog golmana staviti na klupu, i šta ću Bičakčić zaplatio. :lol: :lol:
68.minut Divock Origi mu šuknu sa 20 metara u rašlje,nije je ni vidio. Vile me nosale do kraja,da ne primim još koji..
Usput,dobro jutro , mogao bi ovo lijep dan :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

sri jul 20, 2016 10:20 am

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Joj i meni se to znalo desiti, i kod mene je upravo Bicakcic branio, ali kod mene je Liga bila pa smo drzali loptu svo vrijeme do kraja :kafa:
Cuj Nasa snimila loptu :rofl: :rofl: :rofl:

Ma nisam ih pustio buraz, mislio sam zadnje kolo na Grbavici ako osiguram da malo losiji sastav izvedem al bgm sad cu morati zapeti :ganja:

Jaozinho22

sri jul 20, 2016 10:26 am

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Dobro si ti to buraz. Makar nisi osjetio krv pa dobio pet komada poslije toga :r
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Jaozinho22

sri jul 20, 2016 6:19 pm

NA GRBAVICI VANREDNO STANJE !
NAVIJAČI ISPRED KAPIJA KLUBA TJERAJU NOVU UPRAVU !
SPARTA IZ PRAGA ZADNJI DAN PRELAZNOG ROKA ISPLATILA KLAUZULU ZA NAJBOLJEG IGRAČA ŽELJEZNIČARA LEEA SEUNGA WOO !
ŽELJI 8 MILIONA EVRA U KEŠU !
JAOZINHO22 : NISMO PLANIRALI LEEOV ODLAZAK,NEMAMO ŠTA TRAŽITI U LIGI PRVAKA OVE GODINE.NAVIJAČIMA PORUČUJEM DA OSTANU PRIBRANI,KLUB ĆE OVE SEZONE INKASIRATI 26 MILIONA EVRA OD LIGE PRVAKA I LEEOVOG TRANSFERA,OČEKUJTE NA LJETO ČUDA.
VEĆ SADA JE ANGAŽOVAN DOKTOR TRANSFERA ZLATKO ZAHOVIČ KOJI ĆE ZAJEDNO SA MNOM PRIPREMITI PLAN ZA NAREDNA DVA PRELAZNA ROKA.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Plava Porodica
Kontakt:

sri jul 20, 2016 9:44 pm

Ode ti kinez za sicu.Ja bi ga utopio bar za 20 Milki. :lol:
Doveo sam 19-godisnjeg wonderkida - brazilac, jace ocjene od Ezila ima. Za 22,5 mil evra, a prodat cu ga za 60 :)
Najveći potencijal južne amerike.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

sri jul 20, 2016 10:25 pm

Plava Porodica je napisao/la:Ode ti kinez za sicu.Ja bi ga utopio bar za 20 Milki. :lol:
Doveo sam 19-godisnjeg wonderkida - brazilac, jace ocjene od Ezila ima. Za 22,5 mil evra, a prodat cu ga za 60 :)
Najveći potencijal južne amerike.
Tako trebaa.. doduse i to je puno, al et .. :ganja:
Ima talenata nekih i za manje, al sigurno da mozes dovesti bolje igrace od tih staronja :cigara:

@Jaozinho napolje!!!

Jaozinho22

sri jul 20, 2016 11:21 pm

Pa nije baš za siću... Doveden za 140k plus godina plaćanja plate ukupno 1.000.000 uložen plus mito za agenta i njemu na ruke 0 2.000.000 uložena
Prodan za 8.000.000 plus sam ušao u LP to je 18 miliona prolazak grupe i Evropa liga dva kola isto 2-3 miliona.... Plus prodaja dresova...
u plusu smo 25 miliona najmanje u samo jednoj godini na jednom igraču.
A prodan je jer sam mu ja stavio toliku klauzulu igra špica CF rolu i pretežno u evropi dok u ligi druga taktika s Target Manom gdje Mujagić ubija...

SPORTSKI DIREKTOR ZLATKO ZAHOVIČ I ŠSS JAOZINHO22 PO NOVOJ PROCEDURI SU DOGOVORILI PRVO POJAČANJE ZA PROJEKAT ''EVROPA LIGA'' A RADI SE O DVADESETDVOGODIŠNJEM BRAZILSKOM INTERNACIONALCU GUILHERMEU KOJI STIŽE IZ PSG-A ZA 1,7 MILIONA EURA PLUS BONUSI.
Guilherme je potpisao petogodišnji ugovor uz odštetnu klausulu u vrijednosti 25.000.000 €
slika

SPORTSKI DIREKTOR ZLATKO ZAHOVIČ I ŠSS JAOZINHO22 PO NOVOJ PROCEDURI SU DOGOVORILI DRUGO POJAČANJE ZA PROJEKAT ''EVROPA LIGA'' A RADI SE O TRIDESETDVOGODIŠNJEM ARGENTINSKOM INTERNACIONALCU FRANCU VASQUEZU KOJI STIŽE IZ ATLETICO NACIONALA ZA 230 000 €. POTPISAO JE DVOGODIŠNJI UGOVOR I bio je dugogodišnja želja torinske Stare dame.Prije Nacionala u kojem je u ovoj sezoni nastupio 19 puta i postigao 12 golova i ubiljezio 15 asistencija je nosio dres italijanskog Palerma te ga je povreda spriječila za nastup u Argentinskoj reprezentaciji.
slika
Akvizicije FK Željezničar u igračkom i stručnom segmentu su na liniji vizije Kluba koja podrazumijeva model evropskog Željezničara.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Leon_Professional
Kontakt:

sri jul 20, 2016 11:25 pm

Ma @Jaozinho napolje

Ne mozes se oprati nikako.. :ganja:

Jaozinho22

sri jul 20, 2016 11:29 pm

Leon_Professional je napisao/la:Ma @Jaozinho napolje

Ne mozes se oprati nikako.. :ganja:
Navijači pružili podršku :kafa:
Gabriel Jesus...cijena 10 miliona evra...sve ocjene 16-17...razmišljam...šta kažeš Leone ?
Budžet ostalo još 23 miliona + prodaje
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava