Nađe li se iko od raje da ih zovne da im jeb.e majku majčinu pitarsku i lopovsku. Cijeli su Savez okupirali i rade šta hoće. Nije Valjić toliko kriv i on je žrtva ovih kriminilaca u Savezu. Široki je rješio svoj problem, a mi ćemo opet najeb.at. Nisu trebali Valjića i kompaniju napadati već Salema, Pilava i ostalu bagru.Tryg je napisao/la:Prolic i ovaj pitar trenutno na kalmanu hvale sudjenje na sav glas i svrstavaju ga u najbolje u regionu, jesul ovi normalni ljudi? Kakva dva pitarska debila ne mogu da vjerujem.
Je li kenan dobio mene ili je bio iks?1921.ba je napisao/la:uradjen je update tabela s1 lige pred posljednje kolo
0-0ž'21 je napisao/la:Je li kenan dobio mene ili je bio iks?1921.ba je napisao/la:uradjen je update tabela s1 lige pred posljednje kolo
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
U tabeli mislim da pise poraz pa zatopitam1921.ba je napisao/la:0-0ž'21 je napisao/la:Je li kenan dobio mene ili je bio iks?1921.ba je napisao/la:uradjen je update tabela s1 lige pred posljednje kolo
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ali i uređenje i funkcionisanje kluba koji je na strahovito visokom nivou organizacije. Zna se ko šta radi i ko treba da radi. Recimo, svaki uposlenik mora da piše dnevni izvještaj šta je taj dan radio i da to redovno šalje odgovornom licu. Željo je sigurno, ne samo u BiH, već i na Balkanu jedan od najorganizovanijih klubova. Znam to jer čitav dan sam na stadionu, sve vidim i sve je maksimalno profesionalno
krajisnik87 je napisao/la:Imal ko problema sa tapatalkom,ne moze da mi se spoji na forum.
Nocna a?gavran je napisao/la:krajisnik87 je napisao/la:Imal ko problema sa tapatalkom,ne moze da mi se spoji na forum.
ja imam sa tlakom, tapa mi