uto jun 07, 2016 11:22 pm
Elegant je napisao/la:Raja preporucite radnje u Sarajevu koje prodaju telefone - nove telefone, provjerne radnje. Ne ove sa carsije sto Boga pitaj odakle nabaljaju telefone koji su na drugim mrezama pa ih otkljucavaju i prodaju po cjeni novih. Ili jos gore ukradenu rubo ili neke prevare i slicno.
Univerazalno - cuo sam mnogo negativnosti i negativnih iskustava.
Ma buraz nema tu puno pametovanja oko mobitela...kad kupuješ nov ako hoces da baš bude nov odeš u Univerzalno i trazis npr Samsung galaxy s5 al da nije otvaran...kako ces znat da nije otvaran ? Ima ona naljepnica što je zalijepljena na rubu kutije mobitela ako je otvaran ona je prerezana ako nije ona je čitava...
Mada je po meni kupovina mobitela uvijek lutrija npr, zadnji put jaran kupi Xperiu M4 aqua novu top sve i nakon mjsec joj ode neka glupost neki senzor a ja uzmem na piku M2 aqua radi ko sat....
Evo zadnjih 5-6 mobitela sam uzeo na piku i nikad nisam imao problema,pretezno gledam ako neko dobije mobitel od firme il na poklon a njemu ne treba da ga ugrabim ili ako nekom treba keš...lutrija čista...bar po meni,pozz
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !
,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.