Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

kb80
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet sep 16, 2016 9:49 am

arctg je napisao/la:Ma ja, trebao je i Dimitrije sa drugovima pristati da plaća SAŠK-u teren na Kovačićima, a da se okane terena u Pofalićima. Trebao je i Joško preći kod uhljupa i reći "Tamo mi je veća dobit". Trebao se i Ivica povući nakon suspenzije i ostaviti vječitu mrlju na sebi. Ili je možda trebao ostati na čelu četničke reprezentacije i pljunuti na Sarajevo i Bosnu, ipak je u prvom sigurnost. Trebao je Smajlović sa saradnicima dopustiti fuziju Želje, da ga preuzme SDA i završe kao Zmaj od Bosne. Trebao je i Pehlivanović nabiti onu loptu preko zapada lavora, i ne rizikovati slanjem za Šopovića, pa dalje za Zubanovića. Trebali smo se naguziti i Newcastleu, i Malagi, i Viktoriji, i Ferencvarošu i reći "Ma ne možemo mi protiv njih". Trebalo se pustiti da nam Klub ode u stečaj kako bi gamad razgrabila imovinu Kluba. Ccc... stidite se naše slavne historije kada tražite da "završavamo" sudije. Fuj! Vi kažete "lakši put", a ja kažem da je to sve kratkog vijeka. Vi kažete kako mogu ostali klubovi, a meni puno srce što nismo kao Dinamo ili Zvezda. Vi bukvalno tražite da se poseremo na zadnjih 95 godina i jednom zauvijek ostanemo bez obraza i utonemo u ovu žabokrečinu. I svaka sudijska greška u našu korist će od mene uvijek naići na osudu, bez obzira na krajnji ishod. Željezničar iznad svega!
:palacgore:

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet sep 16, 2016 9:49 am

joj vam teme, bas teska... jedini nacin da dobijes posteno sudjenje u ovoj ligi jeste ocigledno kupovina sudija... ali ne da ti poklanjaju penale ili ne sviraju ofsajde koji jesu, nego kako je amar radio... sve sto je trazio jeste bilo fer sudjenje, pa taman i izgubili...

a da se trebamo zaliti na katastrofalno sudjenje protiv nas u ovoj sezoni, trebamo, mene strasno brine sto cutimo zbog toga jos uvijek... :S
100/94/37/34 - i to je to!

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pet sep 16, 2016 9:58 am

Kad se sjetim ovoga ništa me ne može iznenaditi:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=vGNpH0beHAw[/video]

Savez je od nastanka bio spoj seljakluka i mahalaštine prožetog pitarlukom (Pušina i co.). Dakle, takav je by design. Kasnije je ko kec na desetku uletio škutorluk i ovi papci iz šume. Nastala je jedna organizacija koja je bila umješana u sve i svašta i koja je solidno živjela za naše standarde. Kralo se, reketirali se potencijalni reprezentativci, sudije žarile i palile, ganjali se nacionalni i lični interesi itd. Nas tu nije nigdje bilo jer se nismo uklopili nikako i nismo se ni snašli, jednostavno mi nismo navikli da se za nešto pitamo. I u neka doba pojavi se Amar jedan vrhunski poznavalac tehnika papanluk eliminacije i napravi rezultat i zajedno s njim stasa jedan Nijaz Brković koji uspije da se ubaci u Savez i za kratko vrijeme pofata sve šeme. Jednostavno frajer ima dara za te stvari. Poklope nam se i rezultati i sve je izgledalo odlično. Međuitm, mi kao klub nismo imali vizije, zasljepljeni rezultatom nismo shvatili zašto je prisusustvo u Savezu u svim porama toliko bitno i nismo vukli strateške poteze kad smo mogli. Nismo iskoristili mogućnost da ciljano ubacujemo ljude u strukture Saveza, a tad smo mogli. Raspadamo se i mi, Savez dotiče dno, UEFA prijeti suspenzijom, kad se više nije imalo kud, ustane stari Ivica i riješi sve za kratko vrijeme. Međutim, opet nismo ušli sistemski. Čim su Ivici ugledali leđa opet se nastavilo po starom i evo već zadnjih par sezona vidimo kako to izgleda. Dolaskom Tanovih para, pitarluk se ponovo povampirio i poklopio sve i tad je nastala kulminacija jednotimlja. Drže sve zajedno sa škutorlukom. Šume nema jer nemaju kluba da valja. Mi smo viška. Imamo Upravu koja je sigurno najbolja poslijeratna Uprava bilo kojeg kluba u državi koja pokušava da nešto napravi i u Savezu dobro znaju da ako uspiju onda nije dobro. Znaju itekako da je najslabija naša tačka sportski rezultat i ako ova Uprava zaplati zaplatiče zbog rezultata. Aktivno su se uključili u sjeba.avanje naših rezultata i zadnje 2-3 sezone imamo katastrofalno suđenje i jedan nevjerovatan kontrast u odnosu na recimo pite koje imaju takav status kakav niko nikad nije imao. Dakle, situacija je vrlo loša i ne vidim zaista načina da se popravi. Ovogodišnje kantonalne izbore opet nismo iskoristili kako treba i opet nas nema nigdje naredne četiri godine. Savez je opet postao nedodirljiv, bahat, rade šta hoće, jednostavno ne možeš im ništa. I takav će biti sve dok ima para, a para ima dok ova reprezentacija ima kakav takav rezultat. Reprezentacija je im glavni izvor prihoda dok god ima stabilnih prihoda bagre se nećemo kutarisati. Jači su od nas i ne možemo se sami kao klub protiv njih boriti, a opet i ako šutiš i trpiš oni još više fursta uzimaju. Ne djeluju slučajno već smišljeno i sa namjerom.
Nas jedino može isčupati neki svemirski rezultat i to prije u Evropi nego ovdje. Treba nam ćudo, a eto sami procijenite koliko se ćuda često dešavaju i kakve su nam šanse. Nisam optimista. Situaciju je dodatno pogoršala i nesnalažljivostu Uprave u sportskom segmentu što je direktno uticalo na rezultat koji nas opet kažem jedino može izvaditi. Prošlo je dosta vremena, a mi smo opet sa Slavkom krenuli od nule pa čak bolje reči i iz minusa.
Zadnja izmjena: Rodom s mejtaša, dana/u pet sep 16, 2016 10:02 am, ukupno mijenjano 1 put.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pet sep 16, 2016 10:00 am

kb80 je napisao/la:
arctg je napisao/la:Ma ja, trebao je i Dimitrije sa drugovima pristati da plaća SAŠK-u teren na Kovačićima, a da se okane terena u Pofalićima. Trebao je i Joško preći kod uhljupa i reći "Tamo mi je veća dobit". Trebao se i Ivica povući nakon suspenzije i ostaviti vječitu mrlju na sebi. Ili je možda trebao ostati na čelu četničke reprezentacije i pljunuti na Sarajevo i Bosnu, ipak je u prvom sigurnost. Trebao je Smajlović sa saradnicima dopustiti fuziju Želje, da ga preuzme SDA i završe kao Zmaj od Bosne. Trebao je i Pehlivanović nabiti onu loptu preko zapada lavora, i ne rizikovati slanjem za Šopovića, pa dalje za Zubanovića. Trebali smo se naguziti i Newcastleu, i Malagi, i Viktoriji, i Ferencvarošu i reći "Ma ne možemo mi protiv njih". Trebalo se pustiti da nam Klub ode u stečaj kako bi gamad razgrabila imovinu Kluba. Ccc... stidite se naše slavne historije kada tražite da "završavamo" sudije. Fuj! Vi kažete "lakši put", a ja kažem da je to sve kratkog vijeka. Vi kažete kako mogu ostali klubovi, a meni puno srce što nismo kao Dinamo ili Zvezda. Vi bukvalno tražite da se poseremo na zadnjih 95 godina i jednom zauvijek ostanemo bez obraza i utonemo u ovu žabokrečinu. I svaka sudijska greška u našu korist će od mene uvijek naići na osudu, bez obzira na krajnji ishod. Željezničar iznad svega!
:palacgore:
Svaka čast dokazani majstore.

cala
Kontakt:

pet sep 16, 2016 10:16 am

Bas me zanima hoce li se ovako pricati ako i ove sezone ostanemo bez evrope i kad citava uprava da ostavke zbog neuspjeha u sportskom segmentu.
Ja mislim da postenjem sebe guramo u propast. Kazete treba izaci u javnost, zaliti se na savez i sudije. Gredic je pokusao, nesto veliko najavljivao i na kraju ispade tresla se gora, rodio se mis a on popusi debelu kaznu. Onaj spominje neke nagrade za prijavljivanje sumnjivih radnji. Ni to ne dolazi u obzir jer isto tako neko moze o nama iskopat prljavstinu. Pa tako kad bi se islo, ova liga bi za godinu dana bila trajno suspendovana.
Mozemo ovako tjerat, borit se sa vjetrenjacama ili se mozemo zastititi pa barem do te mjere da imamo posteno sudjenje.

Hurmasica
Kontakt:

pet sep 16, 2016 10:18 am

Bravo drug! :palacgore:

Samo da se još kratko nadovežem na sinoćnju raspravu. Ko koristi argument da smo mi trebali "završiti" 3 utakmice po 15 000 KM kako bi izašli u evropu i ko kaže da bi nam se ta investicija vratila, sa mnom je završio svaku moguću diskusiju na ovom forumu. Ko se divi završavanju, kupovini, a kome je naša historija spada samo u floskule, eto mu mostarskog "giganta", eto mu punaca, eto klubova koliko hoćeš pa se divite njihovom načinu poslovanja, a Želju ne uvlačite u mutne radnje i ostavite ga na miru. Hoćete napredak, hoćete da gledate "novog" Želju ali daj da se vratimo na stare običaje, mahalu i sivu zonu. Spominje se kao Dinamo, primjer nam to jel? Primjer nam klub koji ima svoju filijalu u istoj ligi, kojem šilje više toliko ofirno da se o tome nema potrebe raspravljati, čiji je gazda poklopio pola saveza, koji ima takvu "saradnju" sa nekim klubovima da isti kada imaju priliku da budu prvi na tabeli, fulaju penale, odigraju neriješeno ili čak izgube, pa čak imaju niz nepobjedivosti sve do tog Dinama. To nam uzor jel? E yebo vas on! Neka je pojedince stid i sram šta pišete i dobro razmislite zaslužujete li da navijate za klub sa ovakvom tradicijom kakvu ima Željezničar. Ne interesuje me da li ste stariji ili ne, ali vam je priča jadna i glupa u najmanju ruku. Toliko od mene u vezi ove teme. Volim te Željo!

:zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Kapiten
Kontakt:

pet sep 16, 2016 10:22 am

Do prije 2 godine "narušavali ugled ", svi šutili.
Sad svima puna usta poštenja i ugleda kluba.
U Bosni.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Hurmasica
Kontakt:

pet sep 16, 2016 10:25 am

Za mene je narušavanje ugleda kluba i držanje samo jednog igrača pod ugovorom, neplaćanje poreza, izjave kako je blagodet što se srušila tribina. Pa onda dođu neki ljudi i utvrde da smo dužni toliko i toliko prema državi, toliko i toliko prema nekom igraču i kada dođu ljudi koji hoće da promijene cjelokupno poslovanje kluba pa i sliku o klubu, i da ga unaprijede, onda se javljaju stručnjaci koji kažu da mi nešto trebamo "završiti" i to za 15 000 KM, sitnica vala baš. Samo nek se lova okreće hehe.

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

pet sep 16, 2016 10:34 am

ja majke mi zavidim vama koji imate crno-bijelo mišljenje o namještanju utakmica, ono čisto za ili čisto protiv :rofl:
gradi željo boli te *****

Ajzea
Kontakt:

pet sep 16, 2016 10:35 am

ChWilla je napisao/la:ja majke mi zavidim vama koji imate crno-bijelo mišljenje o namještanju utakmica, ono čisto za ili čisto protiv :rofl:
Sto posto.... :rofl:

ISB87
Kontakt:

pet sep 16, 2016 10:38 am

Hurmasica je napisao/la:

Samo da se još kratko nadovežem na sinoćnju raspravu. Ko koristi argument da smo mi trebali "završiti" 3 utakmice po 15 000 KM kako bi izašli u evropu i ko kaže da bi nam se ta investicija vratila, sa mnom je završio svaku moguću diskusiju na ovom forumu. Ko se divi završavanju, kupovini, a kome je naša historija spada samo u floskule, eto mu mostarskog "giganta", eto mu punaca, eto klubova koliko hoćeš pa se divite njihovom načinu poslovanja, a Želju ne uvlačite u mutne radnje i ostavite ga na miru. Hoćete napredak, hoćete da gledate "novog" Želju ali daj da se vratimo na stare običaje, mahalu i sivu zonu. Spominje se kao Dinamo, primjer nam to jel? Primjer nam klub koji ima svoju filijalu u istoj ligi, kojem šilje više toliko ofirno da se o tome nema potrebe raspravljati, čiji je gazda poklopio pola saveza, koji ima takvu "saradnju" sa nekim klubovima da isti kada imaju priliku da budu prvi na tabeli, fulaju penale, odigraju neriješeno ili čak izgube, pa čak imaju niz nepobjedivosti sve do tog Dinama. To nam uzor jel? E yebo vas on! Neka je pojedince stid i sram šta pišete i dobro razmislite zaslužujete li da navijate za klub sa ovakvom tradicijom kakvu ima Željezničar. Ne interesuje me da li ste stariji ili ne, ali vam je priča jadna i glupa u najmanju ruku. Toliko od mene u vezi ove teme. Volim te Željo!

Izvini, inace Dinamo nema daleko najkvalitetniju ekipu od svih u HNLu? Liga im jest sumnjiva, ali gledaj gdje doguraju u ligi prvaka.Ugoste jednog Arsenala, Juventusa, Lyona.Njima nije potrebno stimanje za prvo mjesto, nego vjerovatno odrade to za kladionicu.Sta ces, moze im se.Eto kazete zrinja stima, izadju u lp i fasuju.Dinamo izadje i samo je pitanje kad ce proc grupe.Oni nama uzimaju sve talente, nema njih sta biti stid.Eto bbb se opet vracaju, izgleda da je to bila uzaludna borba?
Nama ce trebati, brat bratu, jos 20 godina da budemo blizu njihovog nivoa.

Ne mislim da trebamo kupovat sudije, treba nam taj neki lobi u savezu da nam osigura fer sudjenje.Ma da ruku na srce mi smo qrac od ekipe.Konkurenti za titulu te otresu, mucis se protiv ekipa koje su tek usle.Mislim da to nema nikakve veze sa sudijama, jednostavno nemamo pravu ekipu zadnjih par godina.Svi timovi imaju vise para nego prije, svi mogo dovoditi neke polovnjake iz srbije, svi imaju neke talente.Mi smo se do sada trebali izdici iznad toga i pocet kupovat igrace iz nase lige.I tako to treba raditi, tako to radi Dinamo.Na stranu njihova posla sa stimanjem utakmica, ali pogledaj Roga, Modrica, Pjacu...i hiljadu drugi primjera.
MIRZA RASCIC

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet sep 16, 2016 10:40 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:Kad se sjetim ovoga ništa me ne može iznenaditi:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=vGNpH0beHAw[/video]

Savez je od nastanka bio spoj seljakluka i mahalaštine prožetog pitarlukom (Pušina i co.). Dakle, takav je by design. Kasnije je ko kec na desetku uletio škutorluk i ovi papci iz šume. Nastala je jedna organizacija koja je bila umješana u sve i svašta i koja je solidno živjela za naše standarde. Kralo se, reketirali se potencijalni reprezentativci, sudije žarile i palile, ganjali se nacionalni i lični interesi itd. Nas tu nije nigdje bilo jer se nismo uklopili nikako i nismo se ni snašli, jednostavno mi nismo navikli da se za nešto pitamo. I u neka doba pojavi se Amar jedan vrhunski poznavalac tehnika papanluk eliminacije i napravi rezultat i zajedno s njim stasa jedan Nijaz Brković koji uspije da se ubaci u Savez i za kratko vrijeme pofata sve šeme. Jednostavno frajer ima dara za te stvari. Poklope nam se i rezultati i sve je izgledalo odlično. Međuitm, mi kao klub nismo imali vizije, zasljepljeni rezultatom nismo shvatili zašto je prisusustvo u Savezu u svim porama toliko bitno i nismo vukli strateške poteze kad smo mogli. Nismo iskoristili mogućnost da ciljano ubacujemo ljude u strukture Saveza, a tad smo mogli. Raspadamo se i mi, Savez dotiče dno, UEFA prijeti suspenzijom, kad se više nije imalo kud, ustane stari Ivica i riješi sve za kratko vrijeme. Međutim, opet nismo ušli sistemski. Čim su Ivici ugledali leđa opet se nastavilo po starom i evo već zadnjih par sezona vidimo kako to izgleda. Dolaskom Tanovih para, pitarluk se ponovo povampirio i poklopio sve i tad je nastala kulminacija jednotimlja. Drže sve zajedno sa škutorlukom. Šume nema jer nemaju kluba da valja. Mi smo viška. Imamo Upravu koja je sigurno najbolja poslijeratna Uprava bilo kojeg kluba u državi koja pokušava da nešto napravi i u Savezu dobro znaju da ako uspiju onda nije dobro. Znaju itekako da je najslabija naša tačka sportski rezultat i ako ova Uprava zaplati zaplatiče zbog rezultata. Aktivno su se uključili u sjeba.avanje naših rezultata i zadnje 2-3 sezone imamo katastrofalno suđenje i jedan nevjerovatan kontrast u odnosu na recimo pite koje imaju takav status kakav niko nikad nije imao. Dakle, situacija je vrlo loša i ne vidim zaista načina da se popravi. Ovogodišnje kantonalne izbore opet nismo iskoristili kako treba i opet nas nema nigdje naredne četiri godine. Savez je opet postao nedodirljiv, bahat, rade šta hoće, jednostavno ne možeš im ništa. I takav će biti sve dok ima para, a para ima dok ova reprezentacija ima kakav takav rezultat. Reprezentacija je im glavni izvor prihoda dok god ima stabilnih prihoda bagre se nećemo kutarisati. Jači su od nas i ne možemo se sami kao klub protiv njih boriti, a opet i ako šutiš i trpiš oni još više fursta uzimaju. Ne djeluju slučajno već smišljeno i sa namjerom.
Nas jedino može isčupati neki svemirski rezultat i to prije u Evropi nego ovdje. Treba nam ćudo, a eto sami procijenite koliko se ćuda često dešavaju i kakve su nam šanse. Nisam optimista. Situaciju je dodatno pogoršala i nesnalažljivostu Uprave u sportskom segmentu što je direktno uticalo na rezultat koji nas opet kažem jedino može izvaditi. Prošlo je dosta vremena, a mi smo opet sa Slavkom krenuli od nule pa čak bolje reči i iz minusa.
sve od rijeci do rijeci potpisujem :palacgore: pogotovo pusina i kompanija poslije rata je bila bagra nevidjena kojoj zelim sve najgore... moj stari je bio drug u to vrijeme s njim, i sjecam se i dan danas ko klinac kad je meni i starom govorio 1997. i 1998. kako je sarajevo projekt koji savez gura da se izdigne kao vrh bh fudbala i kako ce zeljo biti fuzioniran sa djerzelezom jer zeljo, radnicki klub, nema mjesta u novoj nacionalistickoj buducnosti bih... ovim rijecima doslovno je govorio o nama tada... necu ni spominjati koliko mu je tesko palo kad smo postali sampioni 1998. i POGOTOVO superkup iste godine, to su bili strasni izlivi emocija sa njegove strane... kad je sarajevo bilo prvo na tabeli prije playoffa 1999. i kad je trebao da uzme titulu on na sva zvona hvali savez i kako je posteno sve, a sezonu prije je govorio skroz drugacije... medjutim kad playoff nije odigran, znamo vec zbog cega, onda je opet pljuvao po hercegovcima i kako kradu "vec obecanu" titulu sarajevu...

ovo sto govorim su njegove rijeci i nikad nikoga nisam mrzio ali njega mrzim iz dna duse...
100/94/37/34 - i to je to!

Hurmasica
Kontakt:

pet sep 16, 2016 10:46 am

ISB87 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:

Izvini, inace Dinamo nema daleko najkvalitetniju ekipu od svih u HNLu? Liga im jest sumnjiva, ali gledaj gdje doguraju u ligi prvaka.Ugoste jednog Arsenala, Juventusa, Lyona.Njima nije potrebno stimanje za prvo mjesto, nego vjerovatno odrade to za kladionicu.Sta ces, moze im se.Eto kazete zrinja stima, izadju u lp i fasuju.Dinamo izadje i samo je pitanje kad ce proc grupe.Oni nama uzimaju sve talente, nema njih sta biti stid.Eto bbb se opet vracaju, izgleda da je to bila uzaludna borba?
Nama ce trebati, brat bratu, jos 20 godina da budemo blizu njihovog nivoa.

Ne mislim da trebamo kupovat sudije, treba nam taj neki lobi u savezu da nam osigura fer sudjenje.Ma da ruku na srce mi smo qrac od ekipe.Konkurenti za titulu te otresu, mucis se protiv ekipa koje su tek usle.Mislim da to nema nikakve veze sa sudijama, jednostavno nemamo pravu ekipu zadnjih par godina.Svi timovi imaju vise para nego prije, svi mogo dovoditi neke polovnjake iz srbije, svi imaju neke talente.Mi smo se do sada trebali izdici iznad toga i pocet kupovat igrace iz nase lige.I tako to treba raditi, tako to radi Dinamo.Na stranu njihova posla sa stimanjem utakmica, ali pogledaj Roga, Modrica, Pjacu...i hiljadu drugi primjera.
Dinamo sa ovom prodajom igrača će proći grupnu fazu al u limburgu mjesecu. Pogledaj dobro saopštenje BBB i vidi zašto se vraćaju ;) . Ja protiv lobija u savezu nemam ništa i to sam već ranije rekao, treba neko zastupati naše interese i osigurati kako i sam kažeš fer suđenje. Ježim se na kupovinu, "završavanje" i te stvari. Dinamo je kvalitetan i to uopšte nije sporno. Sporne su neke druge radnje na koje svi žmire. Da ne ulazimo dalje u diskusiju oko toga, nije uopšte adekvatna tema.

LARSSON
Kontakt:

pet sep 16, 2016 10:52 am

2.35 kvota na nas, na mladost 3

ChWilla
Kontakt:

pet sep 16, 2016 10:53 am

lafo mi favorit :rofl1:

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet sep 16, 2016 10:53 am

@arctg svaka čast!
Jel' vi stvarno mislite da bi 30000 KM riješilo sve? Svi vidimo da mi u ovih 8. kola imamo nepovoljno suđenje, s tendencijom nastavka. Znači problem je dublje. Što neko reče, možda bi nas neko prijavio kad bismo ponudili "nekome" "nešto". Jedno je "kupiti" suđenje za jednu ili dvije utakmice, a drugo je imati leđa iza sebe. Mi ta leđa nemamo, ona su nam okrenuta, što znači da neko drugi drži konce u rukama. I taj neko neće dopustiti, sve i da hoćemo, da mi sebi naštimamo suđenje jedno kolo ili dva.
Nemojte biti naivni, mi utjecaj u savezu nemamo. Ima neko drugi. Taj neko drugi usput i je*e nas, kad već može. Lično ne bih volio da imamo suđenje kao što imaju neki u ligi, meni je itekako krivo bilo protiv Krupe u kupu kad smo prošli onako kako smo prošli (možda bismo ih izbacili na penale, ali šbbkbb), ali najtrofejniji klub u državi ne možeš tetošiti maćehinski. Tome se mora stati u kraj!
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Hadzijalagic
Kontakt:

pet sep 16, 2016 10:57 am

Kupovanje sudija i stimanje utakmica bi, ako gledamo hronoloski, mogao biti nas sledeci potez ako bas zelimo da iskopiramo poteze pitara u nedavnoj proslosti..

Mora se razdvojiti zastita interesa preko ljudi u savezu i kupovanje utakmica.. Da bi smo se zastitili mi moramo infiltrirati svoje ljude, Zeljovce, u organe FSBiH.. Za pocetak ubaciti bar jednog u masu pitarskih poltrona da im bar malo pojebe koncepciju.. Kupovanje utakmica i podmicivanje sudija su krivicna djela i malo je bezveze otvoreno pozivati na takve poteze..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

pet sep 16, 2016 10:57 am

ne bi sve ali evropu bi. koliko je to para svi znate.

ružno, surovo, znam, ali je tako...

LARSSON
Kontakt:

pet sep 16, 2016 10:59 am

ja znam ko bi nam mogao završit tekme džaba :lol:

shzna
Kontakt:

pet sep 16, 2016 11:01 am

Nikada zaboravljen Mirza Raščić leale
1987

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 11 gostiju.

Prijava