Vidim opletoše me hahahaha (ne mislim na tebe). Stoji to drug. Nije čovjke pametan nikako. Ja sam govorio o tekmi sa Čelikom koju sam gledao i u snimku i baš pratio SInišu. Pasovi prema naprijed užas bili u toj tekmi. Volio bi kad bi malo više ovdje analitički komentarisali. Uglavnom je to meni je bolji ovaj ili onaj nikakvog argumenta. Ja mislim da bi trebao Memija dobiti šansu protiv slabijih u početku. Mislim da imamo sa njim više napadačkih opcija.zubanovic89 je napisao/la:Al opet Sinisa ti probio po desnoj za drugi gol i dodao Markovicu pa mi uzeli 3 boda. Haj budi pametan.ponosannavas je napisao/la:Bio sam malo odsutan. I psihički mi je dobro došlo. Puko sam nakon Čelika i onog indijanca.
Pratio sam s vremna na vrijeme šta pišete. Na kratko samo pa odlazio itd itd. Moram jednu stvar reći koju nisam uspio poslije tog Čelika. Tiče se desnog beka, a vidim i Slavko je spominjao desnu stranu. Moram reći da bi volio Memiju tamo. Pratio sam protiv Čelika Sinišu i u napadačkom smislu nije ništa uradio cijelu tekmu. Ukupno je dvije lopte npr u drugom poluvremenu dao isprvne prema narpijed. U prvom sam primjetio da često ima slobodnog igrača u sredini, a on traži Miru nakojem su dvojica. Uglavnom prema naprijed mi se nikako ne svidja igra njegova. Memija ako ništa mora igrati protiv ovih lošijih ekipa jer je napadački mnogo kvaliteniji. Čak sam u momentu pomislio da ovaj namjerno griješi, ali reko neću teorije zavjere odmah. Nisam uspio upratiti protiv Krupe ovaj dio. Morao bih pogledati tekmu ponovo ako negdje ima. Sa druge strane u odbrani je sve kupio.
Nek bude gotovo do 31. maja ja zadovoljan, taman ako Bog da za evropuKrajPrice je napisao/la:Ovi nasi peti put pozivaju ljude da dostave ponude za igrradnju istocne tribine.
Sve su rokove probili, tribina se nece zavrsiti prije proljeca
lars, snimajAsharaK je napisao/la:Tica i Cenan u Finalu na OBNu.
NaravnoHurmasica je napisao/la:lars, snimajAsharaK je napisao/la:Tica i Cenan u Finalu na OBNu.
tribina kad krene završiće se brzo jer zaista nije riječ o nekim prenaprednim radovima. a jedini razlog što dosad nije je koldžo.MrRiccoli je napisao/la:Nek bude gotovo do 31. maja ja zadovoljan, taman ako Bog da za evropuKrajPrice je napisao/la:Ovi nasi peti put pozivaju ljude da dostave ponude za igrradnju istocne tribine.
Sve su rokove probili, tribina se nece zavrsiti prije proljeca
Sent from my C5303 using Tapatalk