Ne treba na raskide tako gledati.MrRiccoli je napisao/la:Hoce li se farbati i ostaki reflektori??? Ja sam mozda dosadan al opet vezano za ove raskide, puno vise bi nas kostali da su ostali em sto bi primali plate em bi uzimali djeci mjesti, ovako imamo nova tri igraca iz nase skole. Najvaznije je sto prema svacijoj prici od ovih upucenijih ljudi iz kluba su uvidjeli svoje greske i da tako ne ide i u tome je najveci dobizak jer sta bi bilo da smo tako nastavili jos godinu.
Sent from my C5303 using Tapatalk
Biće to dobro sve, eno i Slavko kaže da ako hoćeš stranca onda on kao šef mora 110% biti siguran da će taj igrati u prvih 11.MrRiccoli je napisao/la:Hoce li se farbati i ostaki reflektori??? Ja sam mozda dosadan al opet vezano za ove raskide, puno vise bi nas kostali da su ostali em sto bi primali plate em bi uzimali djeci mjesti, ovako imamo nova tri igraca iz nase skole. Najvaznije je sto prema svacijoj prici od ovih upucenijih ljudi iz kluba su uvidjeli svoje greske i da tako ne ide i u tome je najveci dobizak jer sta bi bilo da smo tako nastavili jos godinu.
Sent from my C5303 using Tapatalk
Plavi orkestar je napisao/la:Iz ove izjave Mirsada Baljica,koja je poprilicno stara,se moze zakljuciti koliko nama znaci Istocna tribina.Nadam se njenoj brzoj gradnji.
"Na Grbavici smo pobijedili sve utakmice u Evropi te famozne sezone 1984./85. Zapravo, samo tu nesreću protiv Videotona smatramo porazom, iako smo i tada pobijedili, a trebali smo im zabiti još pet golova, toliko smo bili bolji. Gol nam je zabio Čuhai, koji nikada nikome gol nije zabio, no tako je valjda moralo biti. Mi smo na Grbavici bili kao Indijanci. Bukvalno smo jurišali na protivnike, a stadion okružen navijačima na metar od terena, kao u Engleskoj, te adrenalin koji raste, i raste. Ma, nisi tu mogao, nisi smio izgubiti ni od koga. Da nam je došao Real, i njega bi dobili“, govori Baljić, koji danas živi u Švicarskoj"
Jasta,ljudine,svi do jednog,legende kluba,svi do jednog...bila je to plejada jakih ličnosti, nije ni čudo što su takvi igrači nastajali od ovih trenera,bilo je tu još mnogo trenera ,ali ja sam napisao samo neke koji su pred sam rat bili u trenutnom trenerskom kadru. Ciko Radović je bio tu negdje,mijenjali su se,ali je Ciko jedan od ljudi koji su u samom ratu održali postojanje kluba. Tu su bili on,Miso Smajlovic,Sehovic,direktor na papiru bio Zdenko Jelic,pa Djurbuzovic i onda i Sejo Tica,koji se evo sad ponovo vratio i imaće važnu ulogu da vrati omladinski pogon u stari sjaj.chile je napisao/la:Gdje ti je glavni baja ciko Radovic... I danas pamtim svoj prvi susret s njim nekih 7-8 god. sam imao, stari me odveo upisati i kaze dobar si mali ali mlad kad napunis 10 javi se.boccaccio je napisao/la:Čuvena prijeratna ekipa trenera u omladinskom pogonu,koja je dala mnogo dobrih fudbalera : Kulovic,Bajic, Bukal, Saračević, Starovlah..
To su bili treneri i ucitelji u jednom.
Sent from my Plavo Sokocalo
17:00Plava Porodica je napisao/la:U koliko ono bi sutra sa Vitezom?
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
To je moglo biti uradjeno samo na trazenje strucnog štaba koji smatra da je manje prostora u ovom trenutku povoljnije za ekipu.U vrijeme Bahtica i Nikica širilo se do kraja.GoodisonPark je napisao/la:Kad već spomenuste Žvaku Baljica i Grbavicu, sjetih se da je neko ovdje pred početak sezone najavio proširenje terena, a baš sam na jednoj od utakmica upratio da je travnjak još dodatno skraćen (oko 3m) sa istočne strane... Zašto se to radi? Nama baš treba više prostora da lakše razvučemo protivničke bunkere.
Onaj ko je to napravio neka ga poveća pod hitno, pa sad smo bar spremni fizički i to bi nam u mnogome olakšalo posao..
Zato i govorim, nekad na Grbavici si imao osjećaj da je teren širi nego duži a sad ga skraćuju i sa zapada i sa istoka i sami sebi pravimo problem.. Logika kaže da se lakše braniti na manjem terenu, pa što Barca razjebe kući sve bunkere jer je teren ogroman i ne može se to kvalitetno pokriti ni sa 15 igrača.Plavi orkestar je napisao/la:To je moglo biti uradjeno samo na trazenje strucnog štaba koji smatra da je manje prostora u ovom trenutku povoljnije za ekipu.U vrijeme Bahtica i Nikica širilo se do kraja.GoodisonPark je napisao/la:Kad već spomenuste Žvaku Baljica i Grbavicu, sjetih se da je neko ovdje pred početak sezone najavio proširenje terena, a baš sam na jednoj od utakmica upratio da je travnjak još dodatno skraćen (oko 3m) sa istočne strane... Zašto se to radi? Nama baš treba više prostora da lakše razvučemo protivničke bunkere.
Onaj ko je to napravio neka ga poveća pod hitno, pa sad smo bar spremni fizički i to bi nam u mnogome olakšalo posao..
Nadam se da ce ga Slavko proširiti i da cemo od tog trenutka i poceti gledati pravog Zelju.GoodisonPark je napisao/la:Zato i govorim, nekad na Grbavici si imao osjećaj da je teren širi nego duži a sad ga skraćuju i sa zapada i sa istoka i sami sebi pravimo problem.. Logika kaže da se lakše braniti na manjem terenu, pa što Barca razjebe kući sve bunkere jer je teren ogroman i ne može se to kvalitetno pokriti ni sa 15 igrača.Plavi orkestar je napisao/la:To je moglo biti uradjeno samo na trazenje strucnog štaba koji smatra da je manje prostora u ovom trenutku povoljnije za ekipu.U vrijeme Bahtica i Nikica širilo se do kraja.GoodisonPark je napisao/la:Kad već spomenuste Žvaku Baljica i Grbavicu, sjetih se da je neko ovdje pred početak sezone najavio proširenje terena, a baš sam na jednoj od utakmica upratio da je travnjak još dodatno skraćen (oko 3m) sa istočne strane... Zašto se to radi? Nama baš treba više prostora da lakše razvučemo protivničke bunkere.
Na kraju krajeva popišam se na taj stručni štab koji traži da se skrati teren na Grbavici ma ko to bio!
A navikli valjda ljudi tako, a nesto su govorili valjda i zbog sponzora za ubuduce...sad ne znam koliko je istinaBrkoo je napisao/la:Meni nije jasno sto mi ne radimo ono sto rade svi ostali klubovi u ligi, prijavis igraca na minimalac, das mu nesto na ruke, platis na to smijesne doprinose i porez i u plusu si dugorocno. Jedini mi se pravimo pametni i radimo posteno u ovoj korumpiranoj drzavi gdje je normalno raditi nenormalne stvari, gdje svaki debil poput Koldze moze krsiti zakon i da ne odgovara za to. Ovako sad placas pune iznose i Husicu i ostalim igracima, na to idu doprinosi, pa onda placas porez na to. Ustedili bi milione koje bi mogli uloziti u igracki kadar npr. Ne bi nam se desavali slucajevi poput sad ovog Husica, mozda i bi ali bi mu u tom slucaju dali 20 puta manje za raskid nego sto cemo mu sad dati. Laicki samo razmisljam..
Dino je u ratu vodio djecu, dosta turnira su igrali na otoci i cwili.boccaccio je napisao/la:Jasta,ljudine,svi do jednog,legende kluba,svi do jednog...bila je to plejada jakih ličnosti, nije ni čudo što su takvi igrači nastajali od ovih trenera,bilo je tu još mnogo trenera ,ali ja sam napisao samo neke koji su pred sam rat bili u trenutnom trenerskom kadru. Ciko Radović je bio tu negdje,mijenjali su se,ali je Ciko jedan od ljudi koji su u samom ratu održali postojanje kluba. Tu su bili on,Miso Smajlovic,Sehovic,direktor na papiru bio Zdenko Jelic,pa Djurbuzovic i onda i Sejo Tica,koji se evo sad ponovo vratio i imaće važnu ulogu da vrati omladinski pogon u stari sjaj.chile je napisao/la:Gdje ti je glavni baja ciko Radovic... I danas pamtim svoj prvi susret s njim nekih 7-8 god. sam imao, stari me odveo upisati i kaze dobar si mali ali mlad kad napunis 10 javi se.boccaccio je napisao/la:Čuvena prijeratna ekipa trenera u omladinskom pogonu,koja je dala mnogo dobrih fudbalera : Kulovic,Bajic, Bukal, Saračević, Starovlah..
To su bili treneri i ucitelji u jednom.
Sent from my Plavo Sokocalo