Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plavi orkestar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet sep 01, 2016 9:21 pm

avlami97 je napisao/la:@plavi 1921, na ovom i na drugim forumima, ima mnogo ljudi koji ne navijaju za Želju, nego protiv Misimovića, a to je mnogo veći problem nego što si ti spočitao pojedinim forumašima.

Pogledajmo se u ogledalo!
:palacgore:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

salle86
Kontakt:

čet sep 01, 2016 9:21 pm

Izlija, valjda dejo nikolic...jok vukotic :D
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Morzhy
Kontakt:

čet sep 01, 2016 9:25 pm

Mnogi jedva čekaju da sadašnja garnitura digne ruke od kluba...npr. menadžer Dade Sadikovića iz Tuborga sa pričom o "najboljem zadnjem pasu Evrope",rezervi u Krškom...nijedan napad nije slučajan, svi su isplanirani i precizno tempirani, koincidencija ne postoji kada je u igri keš...da ne pričam šta se sve od lešinara moglo pojaviti nakon prvog članka o izglađenim odnosima FK i SD (čitaj: nestanku prepreka za gradnju svega i svačega na atraktivnoj lokaciji)

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

zubanovic89
Kontakt:

čet sep 01, 2016 9:26 pm

Gdje ste procitali to da je neko napustio upravni odbor?

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet sep 01, 2016 9:27 pm

Bruda.TM je napisao/la:Miske je nesto najbolje sto se nama desilo od rata naovamo.
Nemoj tako, žale se na njega u Megamixu

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

bablaz
Kontakt:

čet sep 01, 2016 9:27 pm

Sto se tice Nadzornog odbora, mislim da se raja boji da ce stati gradnja istoka ako ode Misimovic. Uprava je imala gresaka, ali i puno vise stvari za pohvaliti. Definitivno su uboli sa Lendricem i Micom, pa ih je malo ponijelo. Zadnji prelazni rok katastrofa, izuzev Bokacinija ( mislim da je Kostic odigro glavnu ulogu). Uozbiljili su klub u cilju, vjerovatno, privlacenja generalnog sponzora. Iskljucili su seljacke manire, ali sportski segment steka, evidentno. Nema na vidiku igraca kojeg bi mogli prodati. Nadam se da ca Slavko rijesavati stvari na pravi nacin. Memisevic u timu kola u Holandiji??? Trpicu i dalje i cekati da se stvari posloze. Mislim da uprava radi s najboljim namjera i prije svega posteno.

avlami97
Kontakt:

čet sep 01, 2016 9:32 pm

Neandertalac, pa pomoćni teren je napravljen u vrijeme Amara Osima, ako me sjećanje ne vara. Amar je prije toga u gumenim rudarskim čizmama dolazio da vodi treninge. Svi znamo da je Miske tada uletio lovu i napravio drenaže, odvode , popravio travu, ofarbao ogradu na pomoćnom ....Znači Miske je odavno u Želji i nije želio da se eksponira, a i sada to radi skoro nikako ili rijetko. Pa Misimović se na Tvu ili nekoj presici nije pojavio 2-3 puta, a tako dugo je uz Želju.

Od Njega je "tvoja opozicija" :) napravila "kult ličnosti". Ako griješim, postavi mi u ovih zadnjih 4-5 godina od kada je Miske u Želji njegova 4 pojavljivanja na TVu ili presici :cigara: Mojne mi samo Mreže i one polupismene Nerminke :karanje:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

plavi1921

čet sep 01, 2016 9:34 pm

Bruda.TM je napisao/la:Miske je nesto najbolje sto se nama desilo od rata naovamo.
kako da nije.zapitaj se koliko smo trofeja osvojili prije misimovica?velicate vise covjeka od Osima.Osnujte fan club misimovic
ljubav radnička 1921...

Ajzea
Kontakt:

čet sep 01, 2016 9:36 pm

plavi1921 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
plavi1921 je napisao/la: Al zato radnici Megamixa pricaju kako se vrsi mobing nad njima.Glupo nam je vala sto na svaki potez doticnog drkamo a ostale zeljovce redom pljuljemo,od bivsih trenera,igraca pa evo i privrednika koji su valjali nasem Zelji kad niko nije htio marke da unese u klub.Gdje je tad bio Misimovic?
Šta pričaju radnici Megamixa zaboli me ona stvar. I ja kada ne bih uradio svoj posao kako treba i šef me na to upozorio, beih par dana olajavao šefa. Ako vrši mobing, ima Sud.

Koje to Željovce redom pljujemo? Ljudi su bili u UO dali veliki doprinos Želji, što im je i posao bio. Posudili nam lovu. Mi im lovu vratili i rekli Hvala i šta sada treba činiti? Klečati i svakih par minuta se zahvaljivati.

I Žujo zvani blagodet je veliki Željovac i Kozarić-neidemnatekme je veliki Željovac i Violina je veliki Željovac i Nijaz Brković je veliki Željovac, ali ni jedan nije veći Željovac od mene, po čemu bi bili. Ja nikada nisam hajrovao ni jedne marke od Želje. Oni sigurno jesu i svi su podložni kritici pa i Miske i Ivica i Amar, kada urade pogrešne stvari, a uz to i budu plaćeni.
Sjecam se da se na ovom forumu pljuvalo po Stanicu,Mulalicu,Capljicu,Bogicevicu,Sadikovicima itd.Ima pojedinaca sto ovdje navijaju za Misimovica a ne Zeljeznicar.Nije bio niti ce kad biti Misimovic Zeljo,pisaj ga prepotentnog.
Popisam se i po Stanicu i po Bogicevicu, a vala i po Sadikovicima.

Zanimljiva rasprava. :kafa:
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u čet sep 01, 2016 9:37 pm, ukupno mijenjano 1 put.

LARSSON
Kontakt:

Hvala na ideji, odlična je.
Ja sam nešto slično planirao, možda nešto poput članskih, a svaki član ostvaruje popust u asortimanu megamixa

Funk
Kontakt:

Sve su prilike da cemo mi otjerati ovo malo dobrih ljudi sto je ostalo u klubu!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

blueheart
Kontakt:

čet sep 01, 2016 9:39 pm

plavi1921 je napisao/la:
kako da nije.zapitaj se koliko smo trofeja osvojili prije misimovica?velicate vise covjeka od Osima.Osnujte fan club misimovic
Ono što je Brko u sportskom to je Miske u organizacionom djelu kluba
DRZAVA ZELJO

zubanovic89
Kontakt:

čet sep 01, 2016 9:40 pm

http://fkzeljeznicar.ba/clanovi-upravno ... vke/21954/" target="_blank

Imširović i Duraković će zauzeti mjesto u Skupštini FK Željezničar, a ove ostavke neće utjecati na stabilnost najtrofejnijeg bh. kluba. U narednom periodu sastav Upravnog odbora će biti popunjen.

cikazubo
Kontakt:

čet sep 01, 2016 9:41 pm

bablaz je napisao/la:Sto se tice Nadzornog odbora, mislim da se raja boji da ce stati gradnja istoka ako ode Misimovic. Uprava je imala gresaka, ali i puno vise stvari za pohvaliti. Definitivno su uboli sa Lendricem i Micom, pa ih je malo ponijelo. Zadnji prelazni rok katastrofa, izuzev Bokacinija ( mislim da je Kostic odigro glavnu ulogu). Uozbiljili su klub u cilju, vjerovatno, privlacenja generalnog sponzora. Iskljucili su seljacke manire, ali sportski segment steka, evidentno. Nema na vidiku igraca kojeg bi mogli prodati. Nadam se da ca Slavko rijesavati stvari na pravi nacin. Memisevic u timu kola u Holandiji??? Trpicu i dalje i cekati da se stvari posloze. Mislim da uprava radi s najboljim namjera i prije svega posteno.
Iskreno se nadam da će Slavko vratit praksu guranja mlađih, po meni u prvih 11 moramo uvijek imati bar 2 svoja u21 igrača ako ne i više, tako da priželjkujem Kemu na stoperu, kao i Memiju na desnom beku a možda i Žeru u vezi. Ako nečiji igrači prave transfere, igraju bitnu ulogu u svojim ekipama a još su mladi reprezentativci ili A reprezentativci, to su onda naši dječaci.

plavi1921

čet sep 01, 2016 9:41 pm

blueheart je napisao/la:
plavi1921 je napisao/la:
mi smo fudbalski klub a ne neka agencija.Svaka mu cast na organizaciji al mene zanimaju rezultati,njih nema,da ne spominjem brukanje po odlasku i dolasku 20 igraca u godinu dana.Ne vidim tu nikakvu organizaciju?

Meni ste Misimovica zgadili zbog tog slijepog branjenja i neslanih sali po forumu.
ljubav radnička 1921...

Brkoo
Kontakt:

čet sep 01, 2016 9:43 pm

zubanovic89 je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/clanovi-upravno ... vke/21954/

Imširović i Duraković će zauzeti mjesto u Skupštini FK Željezničar, a ove ostavke neće utjecati na stabilnost najtrofejnijeg bh. kluba. U narednom periodu sastav Upravnog odbora će biti popunjen.
:pljesak: :pljesak: :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

čet sep 01, 2016 9:44 pm

plavi1921 je napisao/la:
blueheart je napisao/la:
plavi1921 je napisao/la: kako da nije.zapitaj se koliko smo trofeja osvojili prije misimovica?velicate vise covjeka od Osima.Osnujte fan club misimovic
mi smo fudbalski klub a ne neka agencija.Svaka mu cast na organizaciji al mene zanimaju rezultati,njih nema,da ne spominjem brukanje po odlasku i dolasku 20 igraca u godinu dana.Ne vidim tu nikakvu organizaciju?

Meni ste Misimovica zgadili zbog tog slijepog branjenja i neslanih sali po forumu.
To je brukanje ravno Hapoelu, Maccabiju i Mariboru, za mene. A nije da nije ni Brko imao trasnfer-fula. Jeste Amar osvajao trofeje i to mu niko ne spori, za to bih mu krvi svoje dao. Ali zašto smo poslovali jako negativno dok je on bio tu i zašto je Klub doveden pred sami stečaj za vrijeme njegovog mandata?

sajo10
Kontakt:

čet sep 01, 2016 9:44 pm

Planirali se igrati kakav mec na Kupresu? Bilo bi lijepo kada bi barem odigrali jednu utakmicu sa nekim nizeligasem ako nista drugo. A i Slavko bi mogao da vidi ponovo sta ima na raspolaganju, odnosno i da da sansu ovoj omladini :)

avlami97
Kontakt:

čet sep 01, 2016 9:47 pm

plavi1921 je napisao/la:
Violina 17, a prije Misketa ne znam, ali znam da je Miske bio tu kada i Amar u drugom mandatu, od kojeg je "pokupio" ideju o prodaji desetogodišnjih ulaznica za gradnju Istoka. To je javno rekao na Skupštini pred Amarom i tada je mnogo štošta izgovorio, a tokom izlaganja se prolamala tišišina. :cigara:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet sep 01, 2016 9:48 pm

salle86 je napisao/la:Izlija, valjda dejo nikolic...jok vukotic :D
Do mene, ebi ga iz druge pravac produžavam treću pa sam već ko zombi...
イビチャ・オシム

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.

Prijava