avlami97 je napisao/la:@plavi 1921, na ovom i na drugim forumima, ima mnogo ljudi koji ne navijaju za Želju, nego protiv Misimovića, a to je mnogo veći problem nego što si ti spočitao pojedinim forumašima.
Pogledajmo se u ogledalo!

avlami97 je napisao/la:@plavi 1921, na ovom i na drugim forumima, ima mnogo ljudi koji ne navijaju za Želju, nego protiv Misimovića, a to je mnogo veći problem nego što si ti spočitao pojedinim forumašima.
Pogledajmo se u ogledalo!
Nemoj tako, žale se na njega u MegamixuBruda.TM je napisao/la:Miske je nesto najbolje sto se nama desilo od rata naovamo.
kako da nije.zapitaj se koliko smo trofeja osvojili prije misimovica?velicate vise covjeka od Osima.Osnujte fan club misimovicBruda.TM je napisao/la:Miske je nesto najbolje sto se nama desilo od rata naovamo.
Popisam se i po Stanicu i po Bogicevicu, a vala i po Sadikovicima.plavi1921 je napisao/la:Sjecam se da se na ovom forumu pljuvalo po Stanicu,Mulalicu,Capljicu,Bogicevicu,Sadikovicima itd.Ima pojedinaca sto ovdje navijaju za Misimovica a ne Zeljeznicar.Nije bio niti ce kad biti Misimovic Zeljo,pisaj ga prepotentnog.avlami97 je napisao/la:Šta pričaju radnici Megamixa zaboli me ona stvar. I ja kada ne bih uradio svoj posao kako treba i šef me na to upozorio, beih par dana olajavao šefa. Ako vrši mobing, ima Sud.plavi1921 je napisao/la: Al zato radnici Megamixa pricaju kako se vrsi mobing nad njima.Glupo nam je vala sto na svaki potez doticnog drkamo a ostale zeljovce redom pljuljemo,od bivsih trenera,igraca pa evo i privrednika koji su valjali nasem Zelji kad niko nije htio marke da unese u klub.Gdje je tad bio Misimovic?
Koje to Željovce redom pljujemo? Ljudi su bili u UO dali veliki doprinos Želji, što im je i posao bio. Posudili nam lovu. Mi im lovu vratili i rekli Hvala i šta sada treba činiti? Klečati i svakih par minuta se zahvaljivati.
I Žujo zvani blagodet je veliki Željovac i Kozarić-neidemnatekme je veliki Željovac i Violina je veliki Željovac i Nijaz Brković je veliki Željovac, ali ni jedan nije veći Željovac od mene, po čemu bi bili. Ja nikada nisam hajrovao ni jedne marke od Želje. Oni sigurno jesu i svi su podložni kritici pa i Miske i Ivica i Amar, kada urade pogrešne stvari, a uz to i budu plaćeni.
Ono što je Brko u sportskom to je Miske u organizacionom djelu klubaplavi1921 je napisao/la:kako da nije.zapitaj se koliko smo trofeja osvojili prije misimovica?velicate vise covjeka od Osima.Osnujte fan club misimovicBruda.TM je napisao/la:Miske je nesto najbolje sto se nama desilo od rata naovamo.
Iskreno se nadam da će Slavko vratit praksu guranja mlađih, po meni u prvih 11 moramo uvijek imati bar 2 svoja u21 igrača ako ne i više, tako da priželjkujem Kemu na stoperu, kao i Memiju na desnom beku a možda i Žeru u vezi. Ako nečiji igrači prave transfere, igraju bitnu ulogu u svojim ekipama a još su mladi reprezentativci ili A reprezentativci, to su onda naši dječaci.bablaz je napisao/la:Sto se tice Nadzornog odbora, mislim da se raja boji da ce stati gradnja istoka ako ode Misimovic. Uprava je imala gresaka, ali i puno vise stvari za pohvaliti. Definitivno su uboli sa Lendricem i Micom, pa ih je malo ponijelo. Zadnji prelazni rok katastrofa, izuzev Bokacinija ( mislim da je Kostic odigro glavnu ulogu). Uozbiljili su klub u cilju, vjerovatno, privlacenja generalnog sponzora. Iskljucili su seljacke manire, ali sportski segment steka, evidentno. Nema na vidiku igraca kojeg bi mogli prodati. Nadam se da ca Slavko rijesavati stvari na pravi nacin. Memisevic u timu kola u Holandiji??? Trpicu i dalje i cekati da se stvari posloze. Mislim da uprava radi s najboljim namjera i prije svega posteno.
mi smo fudbalski klub a ne neka agencija.Svaka mu cast na organizaciji al mene zanimaju rezultati,njih nema,da ne spominjem brukanje po odlasku i dolasku 20 igraca u godinu dana.Ne vidim tu nikakvu organizaciju?blueheart je napisao/la:Ono što je Brko u sportskom to je Miske u organizacionom djelu klubaplavi1921 je napisao/la:kako da nije.zapitaj se koliko smo trofeja osvojili prije misimovica?velicate vise covjeka od Osima.Osnujte fan club misimovicBruda.TM je napisao/la:Miske je nesto najbolje sto se nama desilo od rata naovamo.
zubanovic89 je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/clanovi-upravno ... vke/21954/
Imširović i Duraković će zauzeti mjesto u Skupštini FK Željezničar, a ove ostavke neće utjecati na stabilnost najtrofejnijeg bh. kluba. U narednom periodu sastav Upravnog odbora će biti popunjen.
To je brukanje ravno Hapoelu, Maccabiju i Mariboru, za mene. A nije da nije ni Brko imao trasnfer-fula. Jeste Amar osvajao trofeje i to mu niko ne spori, za to bih mu krvi svoje dao. Ali zašto smo poslovali jako negativno dok je on bio tu i zašto je Klub doveden pred sami stečaj za vrijeme njegovog mandata?plavi1921 je napisao/la:mi smo fudbalski klub a ne neka agencija.Svaka mu cast na organizaciji al mene zanimaju rezultati,njih nema,da ne spominjem brukanje po odlasku i dolasku 20 igraca u godinu dana.Ne vidim tu nikakvu organizaciju?blueheart je napisao/la:Ono što je Brko u sportskom to je Miske u organizacionom djelu klubaplavi1921 je napisao/la: kako da nije.zapitaj se koliko smo trofeja osvojili prije misimovica?velicate vise covjeka od Osima.Osnujte fan club misimovic
Meni ste Misimovica zgadili zbog tog slijepog branjenja i neslanih sali po forumu.
Violina 17, a prije Misketa ne znam, ali znam da je Miske bio tu kada i Amar u drugom mandatu, od kojeg je "pokupio" ideju o prodaji desetogodišnjih ulaznica za gradnju Istoka. To je javno rekao na Skupštini pred Amarom i tada je mnogo štošta izgovorio, a tokom izlaganja se prolamala tišišina.plavi1921 je napisao/la:kako da nije.zapitaj se koliko smo trofeja osvojili prije misimovica?velicate vise covjeka od Osima.Osnujte fan club misimovicBruda.TM je napisao/la:Miske je nesto najbolje sto se nama desilo od rata naovamo.
Do mene, ebi ga iz druge pravac produžavam treću pa sam već ko zombi...salle86 je napisao/la:Izlija, valjda dejo nikolic...jok vukotic