Slažem se u potpunostijovanmaksimovic je napisao/la:hocemo li biti malo realisticni? kakva liga za prvaka? kakva evropa? mi sa ovim kadrom sigurno uzimamo titulu! nisam vidio pesimisticnije navijace od nasih...
BIT ĆE ŽELJO OPET ŠAMPION!
Slažem se u potpunostijovanmaksimovic je napisao/la:hocemo li biti malo realisticni? kakva liga za prvaka? kakva evropa? mi sa ovim kadrom sigurno uzimamo titulu! nisam vidio pesimisticnije navijace od nasih...
Ostaje Jahić haha nikoOkolele je napisao/la:I ko nam ostaje na tom lijevom beku..?
a što danas?Dr. Kostic je napisao/la:Ok sve a imaju fore još danas da tri igrača dovedu nema ko igrati lijevo
Vratit će Enisa.Okolele je napisao/la:I ko nam ostaje na tom lijevom beku..?
Pa sutra zadnji dan prijelaznog rokaHurmasica je napisao/la:a što danas?Dr. Kostic je napisao/la:Ok sve a imaju fore još danas da tri igrača dovedu nema ko igrati lijevo
Pa kakve to veze ima sa nama? Slobodnog igrača možeš dovesti kad god hoćeš.Dr. Kostic je napisao/la:Pa sutra zadnji dan prijelaznog rokaHurmasica je napisao/la:a što danas?Dr. Kostic je napisao/la:Ok sve a imaju fore još danas da tri igrača dovedu nema ko igrati lijevo
To slavko rastjeraj pokusaje od fudbalera.Odavno sam ja govorio da dejan nikolic nije dorastao funkciji koju obnasa ja kad sam cuo da ce on dovoditi igrace nije mi bilo dobro lik radio u banci i nesto malo se bavio fudbalom .kemo je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/petrov ... ook+status
Nisu ovo truhle jabuke...Plava Porodica je napisao/la:Boga mi nakupi se gajba truhlih jabuka.
To salko poceraj..
Sent from my LG-K350 using Tapatalk