Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Haklapuc
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet avg 26, 2016 2:30 am

Izlija je napisao/la:
Haklapuc je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Pazite šta pišete po forumu
Ako misliš na mene, ja pišem ono što mislim, a uživo govorim ono što mislim, ako ti se ne sviđa imaš opciju ban.
Nije lutko ništa tebi rekao već dvojci kojima su postovi obrisani pa ih ti sada ne vidiš. :kafa:
Sve ok, Lars halali, težak dan :roll:

Model1964

pet avg 26, 2016 2:39 am

chile je napisao/la:Model smanji malo dozivljaj...
Ono svjesni smo mi da te boli ovo sa Kosticem, ti si najvise na forumu dizao famu oko njega te od istog haman napravio Lipija.
Nemoj beze paniku dizat, ono jesi se izradio ali sad ne moras u krajnost ici i nadmasiti Spilberga, ipas je zavrsio SSF.
Uzivaj brate malo, pozeli srecu cupavom.
I nama svima uz manje euforije ostaje da podrzimo klub u nastojanju da se izvuce iz ovog rezultatskog sivila.

Sent from my Plavo Sokocalo
Boli mene za Kostica i tebe. Pisao sam onako kako sam kao navijac vidio i šta sam o njemu cuo. Ovo što sam veceras napisao je tacno i zbog toga ne mogu vec nocima spavati. Ove informacije a i druge koje su bitne za klub prosljedim ljudima u klubu u koje imam povjerenja. Stvari se istom brzinom saznaju i u SA u u Lj... puna Lj sarajlija kao da je SFF :)
Kada skontamo da je rezultatski minus odraz necega drugog tek onda možemo se nadati necemu. Ja o napadima na klub pišem od kada smo prešli na ovaj forum i svako toliko vremena podsjetim da neprijatelj ne spava :)
Podrzavam svakog trenera Želje bio cupav ili ne :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Plavi orkestar
Kontakt:

pet avg 26, 2016 2:49 am

Svi koji su uz Zelju jedan duzi period znaju i ocekivali su probleme pa samim tim i naša uprava.Ranije uprave su odustajale odmah na pocetku ova ne i ova se uhvatila u koštac sa njima stime što je ova uprava naslijedila od prošle sredjeno vlasništvo nad zemljištem i objektima jer se to u onom sistemu,zbog olakšica,sa kluba bilo prenijelo na SD a prije nekoliko godina ponovo vratilo klubu.Cak smo u startu mnogi od nas i upozoravali na ovo što ce se desiti.Mislim da smo loše odigrali sa njima.Trebali smo zvanicno igrati igru zakona a nezvanicno igrati prljavu igru kao što je i dušmani igaju.Oni samo te zakone poznaju.Sa jednim od tih šatro zajebano-poslovnih likova iz SD sam se i sreo i obavio jedan razgovor,po njega vrlo neugodan,i vjerujte da ti nemaš kad ni reci šta jer to bjezi.Klošari koji se kofrce kad su u grupi i kad su naoruzani a podrzani od istih takvih iz politickih krugova.Sve su u stanju uraditi da dodju do svog cilja.Cjeli zivot tako zive,od kriminala i pljacke.Da je normalna zemlja davno bi završili iza rešetaka.Za 20 maraka mozeš kupiti novinarcica da piše šta zeliš i u to ste se mogli uvjerit i oni su pokrenuli,na ovim prostorima,nevidjeni medijsku hajku i protiv Zelje i protiv ljudi u Zelji i sva ona pisanja i lazi se negativno odrazavaju na klub,igrace pa cak i navijace.Puno nas je i svi moramo pomoci u odbrani kluba a nacina je puno.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Model1964

pet avg 26, 2016 2:53 am

Plavi orkestar je napisao/la:Svi koji su uz Zelju jedan duzi period znaju i ocekivali su probleme pa samim tim i naša uprava.Ranije uprave su odustajale odmah na pocetku ova ne i ova se uhvatila u koštac sa njima stime što je ova uprava naslijedila od prošle sredjeno vlasništvo nad zemljištem i objektima jer se to u onom sistemu,zbog olakšica,sa kluba bilo prenijelo na SD a prije nekoliko godina ponovo vratilo klubu.Cak smo u startu mnogi od nas i upozoravali na ovo što ce se desiti.Mislim da smo loše odigrali sa njima.Trebali smo zvanicno igrati igru zakona a nezvanicno igrati prljavu igru kao što je i dušmani igaju.Oni samo te zakone poznaju.Sa jednim od tih šatro zajebano-poslovnih likova iz SD sam se i sreo i obavio jedan razgovor,po njega vrlo neugodan,i vjerujte da ti nemaš kad ni reci šta jer to bjezi.Klošari koji se kofrce kad su u grupi i kad su naoruzani a podrzani od istih takvih iz politickih krugova.Sve su u stanju uraditi da dodju do svog cilja.Cjeli zivot tako zive,od kriminala i pljacke.Da je normalna zemlja davno bi završili iza rešetaka.Za 20 maraka mozeš kupiti novinarcica da piše šta zeliš i u to ste se mogli uvjerit i oni su pokrenuli,na ovim prostorima,nevidjeni medijsku hajku i protiv Zelje i protiv ljudi u Zelji i sva ona pisanja i lazi se negativno odrazavaju na klub,igrace pa cak i navijace.Puno nas je i svi moramo pomoci u odbrani kluba a nacina je puno.
:palacgore: Hvala bogu, glas razuma
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Plava Porodica
Kontakt:

pet avg 26, 2016 3:13 am

Model je Kostic znaci :ganja:

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pet avg 26, 2016 6:53 am

Plava Porodica je napisao/la:Model je Kostic znaci :ganja:

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Sporazumni ban mu spucajte :DD:

Dzezvar
Kontakt:

pet avg 26, 2016 7:23 am

@Model..
Bez veze ti je prica drug.Jedini razlog zbog cega je spanac otisao je taj sto mu je u medjuvremenu ispala prilika da potpise za klub i spanske druge lige.To je jedina istina.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

nikson
Kontakt:

pet avg 26, 2016 8:07 am

@Model

Svi mi znamk da imamo dusmana koliko ti god Bog hoce a za Hervasa ti je prica u domenu naucne fantqastike....I budi siguran da ti iz Slovenije ne znas bolje od nas u Sarajevu :-
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

mula
Kontakt:

pet avg 26, 2016 8:14 am

Svaka čast Petroviću što je imao muda pa došao u ovakvoj situaciji u klub, rijetko koji bi trener prihvatio klub u 6.kolu na ovoj poziciji gdje se sad nalazi. Svaka čast čovjeku na njegovoj samouvjerenosti i pričanju, milina ga je slušati, ali na tome se sve ne završava, igra na terenu i pristup igrača utakmici i njihovo zalaganje je to što se jedino traži od igrača i trenera. I meni je realno malo zaparalo uši JA, ali nadam se da će sve ovo biti extra i aBd da krenemo u nove pobjede sa novim trenerom. Od mene čovjek ima apsolutnu podršku kao i svaki trener koji nas je do sada vodio i mislim da samo trener koji ima apsolutnu podršku kako uprave, tako i navijača može ostvariti neki cilj. Imamo primjere u Osimu,Musemiću,Petroviću....
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

south side
Kontakt:

pet avg 26, 2016 8:29 am

Model1964 je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:
SIMA_SIMAU je napisao/la:Sada saznam da nije bilo bojkota od strane igraca...jest da su bilo nezadovoljni Kosticem ali nije bilo bojkota
Pa naravno da nece bojkotovati u smislu te rijeci. Ali da je to ipak jedna vrsta bojkota jeste. Ne zelis da radis kako ti trener kaze. Ne zelis da das 100 % kad on to ocekuje od tebe. Itd. itd. Al da se beze ne vracamo na staro. Sretno im sa Slavkom i nek i sa njim probaju biti nezadovoljni ;)
Osnovno pitanje je : Šta se dogodilo po dolasku iz Slovenije?Gore je sve štimalo, Aco je bio produžena Kosticeva ruka na terenu, igrac u kojeg a je najviše vjerovao. Igra je bila sasvim druga od ove koju smo gledali. Pouzdano znam da je neka grupa momaka posjetila Hervasa i malo popricala :) ... poslije je on počeo pricati o kerovima i otišao. U kakvoj je vezi povratak ekipe u Sarajevo posjeta Hervasu i slaba igra cijelog tima? Ako uprava uspije naci odgovor na ovaj rebus može ocekivati uspjehe i na terenu. Ako ne uspije.... onda znamo da neko drugi, vrlo mudar i namazan, vuce konce iz prikrajka.
Ako je tako onda mi kao navijaci moramo jasno i glasno stati iza ove uprave i igraca jer zaista su se cunde stvari desavale u zadnje vrijeme pa da vidimo ko se smije sa Jugom zahebavati. a znamo kakva mafija sjedi u SD pogotovo burazeri poznati po kriminalnim radnjama jos i prije rata
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Tryg
Kontakt:

pet avg 26, 2016 8:48 am

Grupa navijača Čelika predlaže "bojkotovanje bojkota" protiv Željezničara

Kad velikan dolazi u smrdigrad, sve pada u vodu :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Choks
Kontakt:

pet avg 26, 2016 9:14 am

Po tri boda u Zenicu . Povedi nas brate ćelo . 1921 !

kontranogama
Kontakt:

pet avg 26, 2016 9:28 am

Jucer se na treningu vidjelo da nasi znaju opaliti i sa distance, a ja se ne sjecam kad je neko pucao u okvir gola. Doduse i juce je bilo onih udaraca sa 10 metara a lopta ode u pm. Nadam se da ce mrvica malo i na tome da poradi.Tacno je da otkad ja pamtim a to je vise od 40 godina mi smo vazda igrali da utjeramo loptu u go sa jedno dva metra. Kad cu vise vidjeti i te suteve sa distance, a na svakom zagrijavanju i treningu se to vjezba. Napisao sam prekjuce djeca na plastici pucaju izvan boxa i razvaljuju a prvi tim nista.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Okolele
Kontakt:

pet avg 26, 2016 9:32 am

kontranogama je napisao/la:Jucer se na treningu vidjelo da nasi znaju opaliti i sa distance, a ja se ne sjecam kad je neko pucao u okvir gola. Doduse i juce je bilo onih udaraca sa 10 metara a lopta ode u pm. Nadam se da ce mrvica malo i na tome da poradi.Tacno je da otkad ja pamtim a to je vise od 40 godina mi smo vazda igrali da utjeramo loptu u go sa jedno dva metra. Kad cu vise vidjeti i te suteve sa distance, a na svakom zagrijavanju i treningu se to vjezba. Napisao sam prekjuce djeca na plastici pucaju izvan boxa i razvaljuju a prvi tim nista.
I meni je vise dosadilo ono preseravanje sa uvlacenjem u gol..Upravo zbog takvih situacija se vrlo cesto desavalo da upropastimo dobru akciju..Daj jbt bilo kakav gol izvan 16 da ga zabije pa makar se jedva dokotrljala do gola ali samo neka udje..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

kontranogama
Kontakt:

pet avg 26, 2016 9:35 am

Ama i jest problem kad god i probaju ono nesto slinavo, pa treniras cijeli zivot a nemas snage da spucas pravi jaki sut. Ja stvarno ne mogu da dokucim sta je razlog.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

neroazzuro
Kontakt:

pet avg 26, 2016 9:41 am

Nego, stvarno ne znam što počinjete sa tim epitetima "velikan" i sl. nazor? Zna se čiji je to manir :) da sam sebi daje neke atribute.
A i velikan se zna ko je, onaj iz Platonove :rofl: Đe ćemo mi odmah na taj nivo...
Eh, nakon tri dana suicidalnih misli pa onda i možda i pretjerane euforije, da se malo malo uozbiljimo. Sad aBd produženje dvije članske i još dvije nove za dvoje Željovaca iz Francuske.
Sutra jedno 0-2 :zeljeznicar1:

nikad_izvini
Kontakt:

pet avg 26, 2016 9:47 am

fk1921 je napisao/la:btw ti meni nisi jasan, kakav si to ti mudonja kad mozes da pises ovako javno o takvim stvarima? Jel ti znas koliko ovo sto si napisao ima los uticaj na nas navijace? Pa ja da sam cuo za ovo ko sto si ti rekao bih ma daj gluposti...sutra bi vec zaboravio na to sto sam cuo i ne bi mi palo na um da pisem ovakve stvari na forum. Ako je stvarno istina, sutra bi otisao u klub i sve prijavio. Samo se pitam kakav si to onda navijac Zeljeznicara ako mozes ovakvo nesto javno napisati, samo nemir unosis medju nama navijacima.
Model = Saša Cuk, kurton od menadžera. Doveo Hervasa, Vareu, Djermanovica, Kostica u Željezničar. Bravura do bravure.

Šta će pisati drugo ?

Ps. Slovenac navija za svoj džep pa sve ostalo ;)

SWRA_1921
Kontakt:

pet avg 26, 2016 9:56 am

Model1964 je napisao/la:
chile je napisao/la:Model smanji malo dozivljaj...
Ono svjesni smo mi da te boli ovo sa Kosticem, ti si najvise na forumu dizao famu oko njega te od istog haman napravio Lipija.
Nemoj beze paniku dizat, ono jesi se izradio ali sad ne moras u krajnost ici i nadmasiti Spilberga, ipas je zavrsio SSF.
Uzivaj brate malo, pozeli srecu cupavom.
I nama svima uz manje euforije ostaje da podrzimo klub u nastojanju da se izvuce iz ovog rezultatskog sivila.

Sent from my Plavo Sokocalo
Boli mene za Kostica i tebe. Pisao sam onako kako sam kao navijac vidio i šta sam o njemu cuo. Ovo što sam veceras napisao je tacno i zbog toga ne mogu vec nocima spavati. Ove informacije a i druge koje su bitne za klub prosljedim ljudima u klubu u koje imam povjerenja. Stvari se istom brzinom saznaju i u SA u u Lj... puna Lj sarajlija kao da je SFF :)
Kada skontamo da je rezultatski minus odraz necega drugog tek onda možemo se nadati necemu. Ja o napadima na klub pišem od kada smo prešli na ovaj forum i svako toliko vremena podsjetim da neprijatelj ne spava :)
Podrzavam svakog trenera Želje bio cupav ili ne :)
Paranoises kralju a usput i nerviras ljude po forumu. Smiri se malo, idi u cosak, u kojem si bio i zadnjih 1,2 mjeseca. U tom sto ti pricas nema ni 1% istine, osim da postoje ljudi koji ne bi zeljeli ove na ovim funkcijama, ali oni djeluju na ove gluplje nacine a ne na te o kojima ti pricas. Nije ovo crtani jbga...

Jaozinho22

pet avg 26, 2016 10:14 am

Sad kad je loĆe trener valjda je došao i kraj tom Cuku. Ja bih se zahvalio i Bilalagicu al ni od njegovih pojačanja nema ništa izgleda.
GAZI RADIOAKTIVNE!!!!
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

south side
Kontakt:

pet avg 26, 2016 10:29 am

Na pitanje novinara šta misli o bivšem šefu stručnog štaba Plavih Petrović nije štedio riječi, a on je pred svima detaljno analizirao igru Plavih te ukazao svima koliko je Kostić loše koristio igrački kadar:

”Svaki trener ima jedan sistem koji on voli, ali voljeti jedan sistem i ugurati ga u ekipu gdje ne poznaješ igrače, to je za mene apsurdno. Sistem 4-4-2 koji je ovdje forsiran nedjeljama je sigurno doprinio tome da je fudbalski klub ovdje, ako imaš kvalitetne igrače u špicu, koji su u 16 metara kvalitetni, ne možeš igrati s dva špica, moraš da imaš dva jako pokretljiva špica da bi igrao s dva špica, iza toga imaš defanzivca gdje se nijedan ne uključuje”, kazao je Petrović te nastavio:

”Željezničar je imao rupu od 30 do 40 metara gdje aktivno ništa nije dolazilo naprijed, ko će da uposli špiceve, nisam ni shvatao da se Miroslav Stevanović stavlja na lijevu stranu, on je na desnoj strani top igrač, ti tako štetiš svoju ekipu, onda stavi nekog ko šteti i ovako i onako, ostavi čovjeka tu gdje treba da igra.”

Petrović ima jasan stav kako ekipa i igrači treba da igraju za razliku od Kostića koji je već na startu počeo da gubi konce forsiranjem fudbalera na neprirodnim pozicijama.

”Igrači koji su školovani na toj poziciji i treba da igraju na toj poziciji. Sistem će sigurno biti promijenjen, ja poznajem ovdje igrače u dušu, možda ih bolje poznajem nego neki koji rade ovdje u klubu, prema tome po igračkom kvalitetu kojeg Željezničar posjeduje, sistem kojeg većina klubova u Evropi igra 4-2-3-1 ili sa jednim defanzivnim ili dva defanzivna vezna, zavisi od portivnika, to su te male varijacije, ” mišljenja je preklanji fudbalski stručnjak koji je u svojoj karijeri vodio 12 klubova.

”Tužno je da jedan takav klub kao Željezničar na tri utakmice ne postigne jedan gol, a što je još tužnije, ne napravi niti jednu pravu šansu. Sigurno ću već na sljedećoj utakmici tražiti od ekipe, ne samo makisumm, već izgaranje na terenu”, zaključio je Petrović.

Sad sam jos vise siguran da je kostic totalni amater koji tek uci svoj zanat.a o ovome sam pisao jos na pocetku prvenstva da mi kosticevi potezi nisu nimalo bili logicni
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.

Prijava