Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 24, 2016 12:24 pm

Al znači u glavu je udaren?

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri avg 24, 2016 12:26 pm

LARS1921 je napisao/la:Al znači u glavu je udaren?
U to ne ulazim ali pisati gluposti o privatnom zivotu nekog igraca uz ovako osjetljivu temu je malo reci glupo pogotovo lazi.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

teteac8684
Kontakt:

sri avg 24, 2016 12:27 pm

LARS1921 je napisao/la:Al znači u glavu je udaren?
:lol: :lol: :lol: :lol:

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri avg 24, 2016 12:28 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
Charlie Sheen je napisao/la:Husic je vise u glavu udaren,ima ogromne probleme sa kockom i dugovima nego sto je igracki los.Mislim da bi on na krilu bio mnogo korisniji nego na beku, ako se vec ne moze otjerati.
Nemojte bezveze pricati molim Vas momak nema problema sa dugovima i to je 100%.
Nema problema sa dugovima ali zato sada dolazi pješke na trening
イビチャ・オシム

Jaozinho22

sri avg 24, 2016 12:28 pm

Ja imam neki čudan osjećaj za Husica. Smatram da je na 40% svojih mogućnosti i da će tek sada napredovati. Ima momak sigurno kvalitet a glavu će mu Slavkec sredit. Odavno nisam vidio dinamicnijeg beka a zadnje dvije ga bas pratim.Ima jak prvi korak i uz solidno lijevo krilo bit će i on top! Zadnje dvije utakmice uvijek sam ostaje na toj strani i to je pp.meni ključni problem.
Raduje me jos jedna stvar a to je da gospodin Ćelavi neće mijenjat puno. A ne da 15 ode a 10 dodje.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

exbabilon
Kontakt:

sri avg 24, 2016 12:30 pm

Ja mislim da je najbolje da ga se rijesimo, po sto je moguce kracem postupku.
Husic, Bevab, Pozder noga sto prije. Na posudbu Mujagica, Dzenisa, Kemu i Durakovica.. Vidjeti hoce li Petrovic sta napraviti sa Zericem i Halvadzicem, krajnje je vrijeme da pocnu dobijati neke minute ili da traze drugu sredinu (posudba).

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri avg 24, 2016 12:32 pm

A sto Pozder noga?
Željezničar ante portas !

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri avg 24, 2016 12:33 pm

Interesantno ce biti vidjeti koga ce Slavko otpisati...ja se iskreno nadam da ce Toskas dobiti sansu.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Hurmasica
Kontakt:

sri avg 24, 2016 12:34 pm

Ma Husić evidentno ima problem psihičke neke stabilnosti. Što se tiče nekog fudbalskog znanja, fizičke spreme tu je stvarno odličan za naše uslove. Dobra stvar je to što trener poput Petrovića sigurno može srediti i "glavu" kod nekih igrača pa tako možda budemo gledali i boljeg Husića u narednom periodu.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Leon_Professional
Kontakt:

Charlie Sheen je napisao/la:Obradovic,Hodzic,Memisevic,Secerovic,Becirevic Jakovljevici su igraci za koje vecina nas nikad cula nije a Celo je od njih imena napravio.Kod njeg se slabo sa loptom radi samo trka trka trka,gledao sam ih par puta prosle sezone i ove jednom,protivniku se ne daje puno prostora sto mi je drago,cim je loota kod protivnika odma se ide na loptu agresivno sto do sada nismo imali ako loota prodje igrac nece ali to su pametni prekrsaji,raduje to sto je od radnika stvarno napravio respektabilan tim iako ih je kako kaze preuzeo sa jednim bodom doveo ekipu pred vrh tabele i osvojio kup tako sto je razbio slobodu na proste faktore da nisu imali suta na go.Sigurno da je on kvalitetan trener e sad da li ce nam donijeti rezultate ili nesto to nam ostaje da vidimo jer nije uvijek sve do trenera i mislim da sa pozicije na kojoj se mi nalazimo nema mjesta euforiji.
On rece da je to prinudjen bio tako raditi jer nije imao neke "kvalitetne" igrace. Govorio je, da je sljedeci cilj da dovede 3-4 kvalitetna igraca i da rade na igri prema naprijed i kreativnosti.
Ne znam, cini mi se da covjek upravo zna koliko mu moze ekipa i da ne leti ispred rude i precjenjuje ekipu.

Mada najbitnije su ove trule jabuke kako on to rece. Nadam se ako ih je bila da je uprava upoznata s tim i da ce mu reci, a i Kostic da mu da svoje misljenje. Ćelo se cini kao dobar strucnjak, vidjet cemo kako ce to kod nas izgledati, ali gore od ovog mislim da ne moze.

exbabilon
Kontakt:

AsharaK je napisao/la:A sto Pozder noga?
Dobra plata, mala produktivnost. Ako Celo bude igrao s jednim napadacem prednost imaju Lendric, Nikolic, a mozda i taj Krizman ako vec tako trpa. Mislim da je preskup za treceg ili cetvrtog napadaca, a igramo samo s jednim. Nije junior koji igra za 200 maraka i kupon.

teteac8684
Kontakt:

sri avg 24, 2016 12:36 pm

Kad već priželjkujemo da neko dobije šansu, ja ću reći da je dobije Osmanković...I prije grka i prije svih...

Plava Porodica
Kontakt:

sri avg 24, 2016 12:37 pm

Ovo za trule jabuke mi se najvise svidja.
A i on od tamo je primjetio da su igraci igrali sa 70% snage ;)

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri avg 24, 2016 12:38 pm

Križman će na lijevo krilo po nekim naznakama i tu se može sa Lendrićem mjenjati u toku utakmice radi mješanja flastera i povećanja efikasnosti.
イビチャ・オシム

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri avg 24, 2016 12:39 pm

Jesu li Markovic i Krizman potpisali?

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri avg 24, 2016 12:41 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Ja imam neki čudan osjećaj za Husica. Smatram da je na 40% svojih mogućnosti i da će tek sada napredovati. Ima momak sigurno kvalitet a glavu će mu Slavkec sredit. Odavno nisam vidio dinamicnijeg beka a zadnje dvije ga bas pratim.Ima jak prvi korak i uz solidno lijevo krilo bit će i on top! Zadnje dvije utakmice uvijek sam ostaje na toj strani i to je pp.meni ključni problem.
Raduje me jos jedna stvar a to je da gospodin Ćelavi neće mijenjat puno. A ne da 15 ode a 10 dodje.
Zrinjski nije smio napasti po Husićevoj strani, ko će na budalu...slomili Stevanoviće u drugom poluvremenu, a Huske nezaposlen. Biće on sigurno dobar ako ostane, vjerovatno je do Petrovića to...

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

cala
Kontakt:

sri avg 24, 2016 12:43 pm

exbabilon je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:A sto Pozder noga?
Dobra plata, mala produktivnost. Ako Celo bude igrao s jednim napadacem prednost imaju Lendric, Nikolic, a mozda i taj Krizman ako vec tako trpa. Mislim da je preskup za treceg ili cetvrtog napadaca, a igramo samo s jednim. Nije junior koji igra za 200 maraka i kupon.
E to je vec bila glupost kostica. Nikolic treba da bude taj napadac za zadnjih pola sata a ne Pozder. Nismo ga jos vidjeli u tandemu sa Lendricem, mislim da bi bio dobar.

droba
Kontakt:

sri avg 24, 2016 12:43 pm

Stanu za kapitena ;)

Okolele
Kontakt:

sri avg 24, 2016 12:45 pm

teteac8684 je napisao/la:Kad već priželjkujemo da neko dobije šansu, ja ću reći da je dobije Osmanković...I prije grka i prije svih...
Slazem se..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hare79
Kontakt:

sri avg 24, 2016 12:45 pm

Šta je s tim Markovićem koji je zadovoljio na probi? Je li uopšte potpisao?

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 24 gosta.

Prijava