Vi cete u strucni stab. Sabur..Jaozinho22 je napisao/la:Vala ako moze Musa možemo i @Leon, @PP, @Haklapuc i ja.

Vi cete u strucni stab. Sabur..Jaozinho22 je napisao/la:Vala ako moze Musa možemo i @Leon, @PP, @Haklapuc i ja.
U tebe bar imam povjerenja, sa ovim hadumom i opstanak bi bio upitanJaozinho22 je napisao/la:Vala ako moze Musa možemo i @Leon, @PP, @Haklapuc i ja.
.Jaozinho22 je napisao/la:Vala ako moze Musa možemo i @Leon, @PP, @Haklapuc i ja.
Alex Ferguson koji je dr. za Amara Osima je predlozio Moysa, pa je ManU dozivio totalni krah...cikazubo je napisao/la:Jedino pozitivno kod Muse je cinjenica da ga je Amar predlagao kao trenera, ne znam cije misljenje bi nam bilo relevantnije pored Osima starijeg i mlađeg.
Sa Musom nebi ama bas nista postigli nit unaprjedili, dok sa slavkom bi sigurno, igrali bi ljepse bili bi mozda dominatni en covjeku ode pola ekipe, ode u vitez koji je nas obruko, glat ih raznesose..amerosm je napisao/la:Alex Ferguson koji je dr. za Amara Osima je predlozio Moysa, pa je ManU dozivio totalni krah...cikazubo je napisao/la:Jedino pozitivno kod Muse je cinjenica da ga je Amar predlagao kao trenera, ne znam cije misljenje bi nam bilo relevantnije pored Osima starijeg i mlađeg.
Ne mora znaciti ako ga je Amar Osim predlozio da je upravu i navijaci moraju konacno shvatiti da ne mora biti sve tacno sto Amar Osim kaze.
Ja ću biti skaut za Južnu Ameriku molim lijepoJaozinho22 je napisao/la:Vala ako moze Musa možemo i @Leon, @PP, @Haklapuc i ja.
slavkoshzna je napisao/la:Asocijacija:
Zvonar crkve Notre Dame
sto se tice sportskog segmenta nasi uopste i ne razmisljaju ....zato i jesu tolika sranja izmedju ostalog..Okolele je napisao/la:Ako je Musa taj famozni novi trener..Nije mi jasno kako to nasi razmisljaju..Dovodis trenera koji je prije pocetka sezone dobio otkaz u ekipi koja se svake godine bori za titulu,koja je ispala od ekipe sa Malte iz Evrope i nadas se da ce sa takvim CV-om nesta napraviti kod nas gdje ce ga zbog toga vec u startu svi uzeti na zub..