Situacija jeste teska ali prije koji dan je receno da Kostic ima podrsku uprave, vidjet cemo sad sa Zrinjskim kakvo je stanje tima, ako su se izgraci nadigli onda ce biti problema.Dr. Kostic je napisao/la:Malo se vratim ovdje po Grbavici. Situacija trenutno nije sjajna od uprave, trenera,igraca. Ocitali su lekciju Košticu ima belaja al naznake da će bit ipak sve uredu i da moramo imperativ osjovit titulu
Muka da covjeku bude od onog Hajrovica, frajer sam sebe driblaLARS1921 je napisao/la:Hajrović mora igrati !!!
Ako se do sada na treninzima nije uspio nametnuti, onda i ne treba da igra. A njegovu pozicju su igrali Memija (desni bek), Pozder (napadač), Stevanović (desno krilo), Blagojević (centralni vezni), Lendrić (napadač)... Jebiga, ili su svi treneri slijepi, ili ga niko ne voli, ili ipak ima neki opravdan razlog što ne igra.Omar500 je napisao/la:''ako je on brz onda su savic delic i ozobic za njega usain bolt''
Ja cu samo reci, kakav god da bude ovaj Sandi, ako on dodje, Halvadzic nece vidjeti prvog tima. A kako ce se neko dokazati ako ne igra utakmice? Jbt ubacis ga samo dvaput, protiv Slavije kad se cupamo na onom bozesacuvaj terenu i protiv Slobode kad vec dva nula gubimo, nema igre, i onda ocekujes da ce momak nesto uraditi...a i tu je teren bio boze sacuvaj, pored svega ostalog...
buraz kako ce dobit sanse kad on ne zna , momak ne zna i zavrseno s njim..frajer ne zna na kojoj poziciji bi igrao a kamoli sta drugo..ne znam odkud vam to da je on dobar i da je on potencijal..zao mi je sto ovo govorim ali je to jedna istina kojoj se mora pogledat u oci..Omar500 je napisao/la:''ako je on brz onda su savic delic i ozobic za njega usain bolt''
Ja cu samo reci, kakav god da bude ovaj Sandi, ako on dodje, Halvadzic nece vidjeti prvog tima. A kako ce se neko dokazati ako ne igra utakmice? Jbt ubacis ga samo dvaput, protiv Slavije kad se cupamo na onom bozesacuvaj terenu i protiv Slobode kad vec dva nula gubimo, nema igre, i onda ocekujes da ce momak nesto uraditi...a i tu je teren bio boze sacuvaj, pored svega ostalog...