Ma pusti ih, kod nas se bivsi igraci ovdje s merakom pljuju, sto ne stavite dvije partije Kokota protiv Olimpica, onu protiv Ferenca, kona itd itd..Plava Porodica je napisao/la:Taj isti Kokot po mom misljenju nije nimalo losiji od Pozdera i Nikolica..
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Bas takocikazubo je napisao/la:Ma pusti ih, kod nas se bivsi igraci ovdje s merakom pljuju, sto ne stavite dvije partije Kokota protiv Olimpica, onu protiv Ferenca, kona itd itd..Plava Porodica je napisao/la:Taj isti Kokot po mom misljenju nije nimalo losiji od Pozdera i Nikolica..
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Onda kad kazes Dado izdominirao vezu protiv ferenca i standarda slijede odgovori odjavljujem se opet Dado i sl. To su samo dva primjera, skoro je neko govnima nazvao mnoge legende kluba, ali hajde sta je tu je..
Nisam ja zbog njegovih kvaliteta napisao da se pogleda emisija, nego radi njegove odmjerenosti i postovanja prema klubu, te bas zbog tog sto je "ginuo" za Zelju.Zato sam i prozvao ove balerine.ChWilla je napisao/la:sve se to previše jednostrano gleda. npr. kokot jeste "ginuo" za želju na svim utakmicama u granicama svojih mogućnosti. ali isto tako je sam smanjivao te svoje mogućnosti stilom života i navikama.
Nadam se da se samo salis. Kad dodjem kuci postavit cu ti snimke utakmica u kojima nas je kostao svojim promasajima, puno vise od samo 2-3 gola, bar pola da je pogodio bio bi medju najboljim strijelcima lige. Nemam nista protiv Kokota ali mislim da nije kompetentan da bilo koga on kritikuje. Jedino sto mi se kod njega svidjelo je to sto je otisao kao gospodin za razliku od mnogih..cikazubo je napisao/la:Nemoj tako, nisu nas 2-3 gola kostala prolaska u Evropu, na kraju krajeva Koki je zabio kad je bilo najpotrebnije protiv Ferenca, kolko nam je to novca donijelo samo, a imao je jos predobrih partija izdvojicu derbi, bzveze je pojedinca etiketirati za neuspjeh..Brkoo je napisao/la:Eto Kokot ce im objasniti kako se gine za Zelju, e svasta. Kokot je jedan od najvecih krivaca sto se nismo plasirali u evropu prosle godine, njegovi promasaji su mi skratili zivot za bar 5 godina. Da im npr. neko poput Mese Bazdarevica govori kako se treba igrati i boriti za Zelju shvatio bih, ali kad to radi covjek koji simulira trcanje e to je vec komedija..
E cuj Kokot legenda. Fuj.Grbavica je napisao/la:Ma **** seosku varalicu
Prelagano se razbacujete terminom "legenda"...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Joj suti, kad sam cuo da se uigrava sad za Zrinjski, niko sretniji od meneLeon_Professional je napisao/la:@Omar500 , Jaha ce da ga uvali i svi sretni, a posebno mi.
Meni ne radi ta stranica vise, zato sam te i pitao, a nema ni na sports x net, ne bi te peglao dzaba da nisam provjerioLARS1921 je napisao/la:Imam, ali pošto sam stavljao jedno 1000 puta ne želim i 1001 prvi put
ukrajinska stranica, svi mecevi stream