Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 11, 2016 12:33 pm

Ti mula ili nas trollaš ili sebe. Svaki post ti je kontra od prethodnog

Leon_Professional
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:34 pm

Hurmasica je napisao/la:[
Kažem ti ja, tačno je raja počela buncati. Niko mjere nema ni kada pobijedimo ni kada izgubimo. Da ne pratim Želju a da otvorim ovaj forum pomislio bih po komentarima pojedinaca, nakon svake pobjede da se pišamo po konkurenciji, a nakon svakog poraza da smo u krizi rezultata, da se raspadamo i borimo za opstanak. Ove sezone će biti čudnih rezultata koliko god hoćete. Kiksat će i Zrinjski, Sloboda, kone, Široki će se dići kad tad i pomrsiti nekome račune. Kukati radi jednog poraza i to u Tuzli je stvarno smiješno. Eto mi toliko jaki da nećemo sebi dozvoliti niti jedan poraz ove sezone, moš misliti...
cirkus :kafa:
Jaozinho22 je napisao/la:slika
:kafa:
Ako je Husic spreman probati s njim, al malo mu objasniti neke stvari. Pozder da se Nikolic malo odmori, jer fakticki nama je isti sastav odigrao 2 tekmme u 3-4 dana, moglo se tu malo osvjeziti sa Ugijem ili Secerom al hajd bilo i proslo. Secer sljedecu mora poceti, ne znam zasto je momak doveden, ovakve tekme u gostima protiv jacih protivnika gdje trcati moras i nadigrati njihovu odbranu su idealne za Ugija i Secera.
Sastav kao protiv Olimpica bar sto se tice veznih igraca po meni je najbolji za jace i gostujuce tekme, bar dok krilo lijevo ne budemo imali. Blagi na tom mjestu daje jednu dimenziju, jest da nije njegova pozicija ali on to majstorski radi
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u čet avg 11, 2016 12:40 pm, ukupno mijenjano 1 put.

mula
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:37 pm

LARS1921 je napisao/la:Ti mula ili nas trollaš ili sebe. Svaki post ti je kontra od prethodnog
Sto brate

Sent from my iPhone using Tapatalk
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Okolele
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:39 pm

Prvi gol krivi Bevab i Beganović a drugi gol opet kriv Beganović pa pogledajte gdje frajer stoji odmah iz Bevaba i igraca Slobode kojeg je Bevab pokrio a on pritome ostavio rupu gdje su dva igraca Slobode imali otvoren prostor (Efendić koji je zabio gol i igrac uz aut liniju)..Bekrić nije nista kriv za drugi gol jer on ono nikako nije mogao stici da pokrije..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:44 pm

Okolele je napisao/la:Prvi gol krivi Bevab i Beganović a drugi gol opet kriv Beganović pa pogledajte gdje frajer stoji odmah iz Bevaba i igraca Slobode kojeg je Bevab pokrio a on pritome ostavio rupu gdje su dva igraca Slobode imali otvoren prostor (Efendić koji je zabio gol i igrac uz aut liniju)..Bekrić nije nista kriv za drugi gol jer on ono nikako nije mogao stici da pokrije..
Nije efendic dao gol, stjepanovic je..

Okolele
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:46 pm

Minjore je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Prvi gol krivi Bevab i Beganović a drugi gol opet kriv Beganović pa pogledajte gdje frajer stoji odmah iz Bevaba i igraca Slobode kojeg je Bevab pokrio a on pritome ostavio rupu gdje su dva igraca Slobode imali otvoren prostor (Efendić koji je zabio gol i igrac uz aut liniju)..Bekrić nije nista kriv za drugi gol jer on ono nikako nije mogao stici da pokrije..
Nije efendic dao gol, stjepanovic je..
Mislio sam da je on,ucinilo mi se da sam negdje procitao..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

dell21
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:46 pm

Po nekoj laickoj procjeni i po kretanju izgleda bas tako.
Ali drugi go je i produkt srece , od 20 udaraca jedan mozda zavrsi onako. Falio nam je jos jedan igrac u sredi da pokriva taj dio terena, mislim da je greska u taktici bila. A taj igrac je falio i u transformaciji igre prema naprijed jer je juce nismo imali.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:49 pm

SWRA_1921 je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:Što više gledam ovaj prvi go sve mi se čini da bi ono Fejzić bez problema odbranio. Veca je stajao na golu ko i ja što bi stajao, ko da nije golman. Vjerovatno nije očekivao da onaj može doći do lopte i to glavom pored naše odbrane.
Neki komentari su zaista samo zasluzili da se isprintaju na papir, posere na njih i zatim zapale. Ovaj je jedan od njih.

Pa bolan imas li ti oci ili sta????? Covjek je krenuo na drugu stativu jer je logicno da tamo i ide lopta koju ovaj udara i jednostavno je bio na pogresnoj nozi. Reci da bi to Fejzic bez problema odbranio je za zatvora. ;) Jos ce poceti sad nekakva suplja da nije trebalo mijenjati golmana i slicna sranja.

Ovdje je poslije poraza vazda previse kenjanja, svi su neki strucnjaci. Recite ba svoj komentar i zavrsi sa pricom, a ne naglabati jedno te isto po 100 puta.
Bude li se on držao te logike neće daleko dogurati. Pravi golman nije nikad na pogrešnoj nozi. Ako mu je domet Željo i ova liga nikakav problem.
Btw imaš loš vokabular, ali tvoj problem.

shzna
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:52 pm

1987

mula
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:54 pm

LARS1921 je napisao/la:Ti mula ili nas trollaš ili sebe. Svaki post ti je kontra od prethodnog
Sto brate
Sta sam rekao suprotno

Sent from my iPhone using Tapatalk
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Jaozinho22

čet avg 11, 2016 12:55 pm

@Leone upravo to.
Svi smo nekako očekivali 3-4 rotacije i dodatnu svježinu u sredini a dobili smo šablonsku formaciju kao protiv Širokog.
DRUGI GOL :
slika
1.Bevab je skroz u petercu
2.Beganovic ne pokriva to i ostaje šuplja lijeva strana
3. Bekrić hoda kao muha bez glave oko 16,totalno loša kretnja bez lopte.
4.Trojica igrača lagano izigravaju Blagojevića,ostaje nebraneni prostor i primamo gol s distance.
5. Veca katastrofalno postavljen.
slika
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

shzna
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:58 pm

Ne mogu ovo brate 2 golmana odbraniti, samo nedostatak zadnjeg veznog i to ti je to.
1987

iggy2377

čet avg 11, 2016 1:02 pm

Jaozinho22 je napisao/la:@Leone upravo to.
Svi smo nekako očekivali 3-4 rotacije i dodatnu svježinu u sredini a dobili smo šablonsku formaciju kao protiv Širokog.
DRUGI GOL :
slika
4.Trojica igrača lagano izigravaju Blagojevića,ostaje nebraneni prostor i primamo gol s distance.
slika
Drug odlicna analiza upravo sam i ja krenuo da ovo uradim sto si ti.
Bekric je kriv za drugi gol sigurno blize je lopti i hoda ceka da drugi trce za njaga
Kod prvog gola istog sam misljenja da je trebao da pomogne stavanovicu, krenuo pa stao a covjek dolazi sa vrha coska stevanovicu iza ledza

Grbavica
Kontakt:

čet avg 11, 2016 1:02 pm

Zvanično potvrđeno da nas opet Arena prenosi u nedjelju.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Minjore
Kontakt:

čet avg 11, 2016 1:05 pm

iggy2377 je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:@Leone upravo to.
DRUGI GOL :
slika
slika
Drug odlicna analiza upravo sam i ja krenuo da ovo uradim sto si ti.
Bekric je kriv za drugi gol sigurno blize je lopti i hoda ceka da drugi trce za njaga
Kod prvog gola istog sam misljenja da je trebao da pomogne stavanovicu, krenuo pa stao a covjek dolazi sa vrha coska stevanovicu iza ledza
:roll: :roll: :klanjase2: :klanjase2:
E sta procitah..

Grbavica
Kontakt:

čet avg 11, 2016 1:11 pm

Kad te uzmu na zub, za sve si kriv, džaba je.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

shzna
Kontakt:

čet avg 11, 2016 1:16 pm

Za prvi gol nije kriv, to je glupost velikih razmjera.

Ali, ako zanemarimo to što je Kostić pogriješio jer ga je stavio u prvu, kad je već igrao, definitivno je kriv za drugi gol.
1987

Minjore
Kontakt:

čet avg 11, 2016 1:17 pm

Ma ovo je vrhunac, sad @storm ima veci razlog da zakljuca temu nego neku noc :)

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 11, 2016 1:19 pm

Grbavica je napisao/la:Zvanično potvrđeno da nas opet Arena prenosi u nedjelju.
Sad kreno da napisem izvinjenje slika Nije bilo najavljeno slika

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Zeljo1921
Kontakt:

čet avg 11, 2016 1:22 pm

Izgubili pa sta sad? Treba glavu odmah skinuti nekom. Ako je neko mislio da ce se odigrati sezona bez poraza to je njegov problem. Juce nam nista nije islo na ruku i lose smo odigrali to stoji. Evidentno je da imamo problem sa lijevom stranom kao i prosle godine i da se jace utakmice u gostima moraju igrati sa jacom sredinom tj. sa tri igraca u sredini od kojih ce jedan biti destruktivac. Nije ovo bilo nikakvo finale pa da se kuka sad kao nesta veliko je izgubljeno. Poraz nije nikad dobar, ali ako ce otvoriti oci SS-u i ako ce nauciti nesta iz ove utakmice onda moze i biti dobar. Sad cemo vidjeti protiv Viteza kakav ce biti sastav i kako cemo se oporaviti od ovog poraza. Prosle sezone nas je poraz od Slobode u kupu kostao i kikseva kasnije u prvenstvu, tj. nismo se psihicki oporavili. Ja vjerujem u ovu ekipu i vjerujem da ce ovo sve na kraju opet biti dobro.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.

Prijava