cirkusHurmasica je napisao/la:[
Kažem ti ja, tačno je raja počela buncati. Niko mjere nema ni kada pobijedimo ni kada izgubimo. Da ne pratim Želju a da otvorim ovaj forum pomislio bih po komentarima pojedinaca, nakon svake pobjede da se pišamo po konkurenciji, a nakon svakog poraza da smo u krizi rezultata, da se raspadamo i borimo za opstanak. Ove sezone će biti čudnih rezultata koliko god hoćete. Kiksat će i Zrinjski, Sloboda, kone, Široki će se dići kad tad i pomrsiti nekome račune. Kukati radi jednog poraza i to u Tuzli je stvarno smiješno. Eto mi toliko jaki da nećemo sebi dozvoliti niti jedan poraz ove sezone, moš misliti...
Ako je Husic spreman probati s njim, al malo mu objasniti neke stvari. Pozder da se Nikolic malo odmori, jer fakticki nama je isti sastav odigrao 2 tekmme u 3-4 dana, moglo se tu malo osvjeziti sa Ugijem ili Secerom al hajd bilo i proslo. Secer sljedecu mora poceti, ne znam zasto je momak doveden, ovakve tekme u gostima protiv jacih protivnika gdje trcati moras i nadigrati njihovu odbranu su idealne za Ugija i Secera.Jaozinho22 je napisao/la:![]()
Sto brateLARS1921 je napisao/la:Ti mula ili nas trollaš ili sebe. Svaki post ti je kontra od prethodnog
Nije efendic dao gol, stjepanovic je..Okolele je napisao/la:Prvi gol krivi Bevab i Beganović a drugi gol opet kriv Beganović pa pogledajte gdje frajer stoji odmah iz Bevaba i igraca Slobode kojeg je Bevab pokrio a on pritome ostavio rupu gdje su dva igraca Slobode imali otvoren prostor (Efendić koji je zabio gol i igrac uz aut liniju)..Bekrić nije nista kriv za drugi gol jer on ono nikako nije mogao stici da pokrije..
Mislio sam da je on,ucinilo mi se da sam negdje procitao..Minjore je napisao/la:Nije efendic dao gol, stjepanovic je..Okolele je napisao/la:Prvi gol krivi Bevab i Beganović a drugi gol opet kriv Beganović pa pogledajte gdje frajer stoji odmah iz Bevaba i igraca Slobode kojeg je Bevab pokrio a on pritome ostavio rupu gdje su dva igraca Slobode imali otvoren prostor (Efendić koji je zabio gol i igrac uz aut liniju)..Bekrić nije nista kriv za drugi gol jer on ono nikako nije mogao stici da pokrije..
Po nekoj laickoj procjeni i po kretanju izgleda bas tako.Okolele je napisao/la:Prvi gol krivi Bevab i Beganović a drugi gol opet kriv Beganović pa pogledajte gdje frajer stoji odmah iz Bevaba i igraca Slobode kojeg je Bevab pokrio a on pritome ostavio rupu gdje su dva igraca Slobode imali otvoren prostor (Efendić koji je zabio gol i igrac uz aut liniju)..Bekrić nije nista kriv za drugi gol jer on ono nikako nije mogao stici da pokrije..
Bude li se on držao te logike neće daleko dogurati. Pravi golman nije nikad na pogrešnoj nozi. Ako mu je domet Željo i ova liga nikakav problem.SWRA_1921 je napisao/la:Neki komentari su zaista samo zasluzili da se isprintaju na papir, posere na njih i zatim zapale. Ovaj je jedan od njih.Rodom s mejtaša je napisao/la:Što više gledam ovaj prvi go sve mi se čini da bi ono Fejzić bez problema odbranio. Veca je stajao na golu ko i ja što bi stajao, ko da nije golman. Vjerovatno nije očekivao da onaj može doći do lopte i to glavom pored naše odbrane.
Pa bolan imas li ti oci ili sta????? Covjek je krenuo na drugu stativu jer je logicno da tamo i ide lopta koju ovaj udara i jednostavno je bio na pogresnoj nozi. Reci da bi to Fejzic bez problema odbranio je za zatvora.Jos ce poceti sad nekakva suplja da nije trebalo mijenjati golmana i slicna sranja.
Ovdje je poslije poraza vazda previse kenjanja, svi su neki strucnjaci. Recite ba svoj komentar i zavrsi sa pricom, a ne naglabati jedno te isto po 100 puta.
Sto brateLARS1921 je napisao/la:Ti mula ili nas trollaš ili sebe. Svaki post ti je kontra od prethodnog
Drug odlicna analiza upravo sam i ja krenuo da ovo uradim sto si ti.Jaozinho22 je napisao/la:@Leone upravo to.
Svi smo nekako očekivali 3-4 rotacije i dodatnu svježinu u sredini a dobili smo šablonsku formaciju kao protiv Širokog.
DRUGI GOL :
1.Bevab je skroz u petercu
2.Beganovic ne pokriva to i ostaje šuplja lijeva strana
3. Bekrić hoda kao muha bez glave oko 16,totalno loša kretnja bez lopte.
4.Trojica igrača lagano izigravaju Blagojevića,ostaje nebraneni prostor i primamo gol s distance.
5. Veca katastrofalno postavljen.
iggy2377 je napisao/la:Jaozinho22 je napisao/la:@Leone upravo to.
Svi smo nekako očekivali 3-4 rotacije i dodatnu svježinu u sredini a dobili smo šablonsku formaciju kao protiv Širokog.
DRUGI GOL :
1.Bevab je skroz u petercu
2.Beganovic ne pokriva to i ostaje šuplja lijeva strana
3. Bekrić hoda kao muha bez glave oko 16,totalno loša kretnja bez lopte.
4.Trojica igrača lagano izigravaju Blagojevića,ostaje nebraneni prostor i primamo gol s distance.
5. Veca katastrofalno postavljen.
Drug odlicna analiza upravo sam i ja krenuo da ovo uradim sto si ti.
Bekric je kriv za drugi gol sigurno blize je lopti i hoda ceka da drugi trce za njaga
Kod prvog gola istog sam misljenja da je trebao da pomogne stavanovicu, krenuo pa stao a covjek dolazi sa vrha coska stevanovicu iza ledza
Sad kreno da napisem izvinjenjeGrbavica je napisao/la:Zvanično potvrđeno da nas opet Arena prenosi u nedjelju.