Jaozinho22 je napisao/la:Pa sta sad svakog igrača treba isplatit do kraja ugovora Jel?
Odlično!
Godišnje treba odvojit pola miliona za sve one koji se ne pokažu da ih možemo isplaćivati da bi bili i ispali FINI i da bi Uprava ispunjavala zahtjeve nekog tamo drka*ije Aldina koji je zimus srao na istog tog Bogicevica a sad je isti taj Bogi pravi Zeljovac bla bla! Dokle vise!?
Ovog gore smrada sam naveo slučajno jer je on taj tip "navijača" da neko ne razumi pogrešno.
Dosta je Zeljo bio merhamet! Idemo napokon da se izdvojimo iz ovog sivila. Jufke su imale šansu,uprskale su, mi nećemo i ne smijemo! Višak si,ako nećes raskinut ugovor sporazumno,izvoli treniraj 3 puta na dan i tribine.Ne poštuješ pravilnik, noga ti je! Vidjet ćemo kome ce prije dojadit. Kaze jedna narodna "Nije nikad prvom dosadilo onom koji udara nego onom kojeg udaraju" !
pa jbg sad
realno, ako obje strane potpisuju ugovor onda se treba i držati istog
ne možeš u po frke reći e ne interesuje me više, haj noga
možeš ali moraš imati dobar razlog za to
razlog dešavanja u zenici ne mogu biti
ovakve stvari mogu staviti veliki upitnik kod potencijalnih novih igrača
jbg
EDIT: a je.bo ga više i Bogičević, jesmo se ufatili njega
nebitan lik više
treba fakat misliti o Slobodi
da se nisam oženio nebi me niko živ zaustavio da idem na TUšanj u srijedu, ovako bgm ne smijem ni spomenuti nakon što sam za godišnjicu otišao na Široki ove, a na Standard prošle godine

Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍