Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 07, 2016 11:43 pm

Ko pogodi sastav za Slobodu dobija dres od @minjore što je dobio na nagradnoj igri :shisha:

Hurmasica
Kontakt:

ned avg 07, 2016 11:44 pm

Ma naravno da ne treba praviti atmosferu "sami protiv svih" jer i nije tako, ali da su smiješne izjave pojedinih "stručnjaka", jesu itekako. Još večeras šupljirati a od sutra misli okrenuti prema Slobodi, taktici, očekivanjima itd. VTŽ :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

delinjo
Kontakt:

ned avg 07, 2016 11:45 pm

a zasto vi patite od toga da nas neko hvali ?
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

Oke spustit loptu na zemlju, ali glupa je prica ova Kemalova...mogao je Siroki dati gol-dva, jeste...mogao je Zeljo nabusit Videoton 5-0 na Grbavici. To su glupe price, sta bi bilo kad bi bilo. Nije visio gol u zraku za Siroki, imali su pritisak prvih 15 minuta drugog poluvremena, normalno da ce imati, pa nisu treceligas jbt, ali nisu iskoristili svoje sanse, mada istini za volju, imali su dvije stopostotne sanse i to je to. Sjetite se prosle utakmice na Grbavici, isti rezultat, ali zato...
Ne treba ocekivati od nas sada da imamo presing 90 minuta, da protivnik ne predje na nasu polovinu tokom cijele utakmice. Nerealno je to. Ali ima napretka u igri. Jedva cekam okrsaj na Tusnju, duzni smo im za kup, iako ce biti nabrijani jer smo ih uzeli zadnji put gore, a i dva puta prije toga, kako Jovan rece. Bit ce izuzetno teska utakmica. Bas me zanima kako ce Kostic postaviti igru.

Kemal Alispahic je izvalio glupost u rangu Faika Kolara da je Zeljo jedna prosjecna ekipa. Ne mozes izvaljivati takve nebuloze. To da izjavi neko u Engleskoj za Man Utd... :D
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

sajo10
Kontakt:

exbabilon je napisao/la:Malo smo paranoicni, fura nas neka prica "sami protiv svih", svima smo trn u oku i slicno...
Posto sam se indirektno pronasao da pojasnim... :mrgreen: Mozda sam se malo prejako izjasnio i da situacija uopste nije takva ali nemozes ostati gluh i slijep kada pocesto slusas ove komentare na racun Zelje. Ja razumijem, ko gubi ima pravo da se ljuti. Ali isto tako nemogu da ne vjerujem da postoje veliki razlozi zasto pogotovo ljudi opet kazem iz glavnog grada i sa nekim povezanjem sa Zeljom iznose stavove kake iznose. Valjda sam se dosta toga naslusao u zivotu da ne obracam vise paznje na gluposti i na osobe koje nemaju blage veze o cemu pricaju, pa me tako i ne vrijedjaju ovi komentari na racun uprave i naseg kluba. Ali eto reda radi taj isti Kemal prije nekoli dana nahvali Sarajevo do neba da bi sad kao ma zeljo onakav, taktika tu i tamo, siroki bolji. Pa dobro to je tvoj stav i voli ti Sarajevo vise, nece niko pustiti suzu hahah, ali mi je vise smijesno. Eto garantujem ti da ce i Husref u srijedu navecer u slucaju :karanje: :karanje: Zelje nad slobodom to isto izjaviti. Prosjecni zeljo nas dobijo i slicno hahah. Ma haj glupa rasprava, da djabe ne ulazimo dublje u te gluposti... Samo ti pobjedjivaj prosjecni klube moj!! :rofl1: :rofl1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned avg 07, 2016 11:46 pm

delinjo je napisao/la:a zasto vi patite od toga da nas neko hvali ?
Bas haha.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned avg 07, 2016 11:46 pm

Bogicevicu :guz:
Željezničar ante portas !

sajo10
Kontakt:

ned avg 07, 2016 11:48 pm

@gavran najavi sutra zvanicnu i F5... Jel nam to prinova iz Slovenije stize :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Cuj ovog pakasa jednog, u prostorijama FK Sarajeva... :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :lol: :lol: :lol: :lol:

psihopata
Kontakt:

ned avg 07, 2016 11:51 pm

kakav fejzić,veca je za njega bufon,od brzine,refleksa,postavljanja i same inteligencije u igri....fejzić zna izvaditi dobar šut,ali zna i vedran to smo se uvjerili više puta,samo što fejzić u odnosu na vedrana izgleda toliko nesigurno kao da je njemu 18 godina...odličan za klupe ali ništa više od toga.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Plavi orkestar
Kontakt:

ned avg 07, 2016 11:52 pm

Za dobrim se konjem prašina dize.Mi smo sad mnogima trn u oku.U Bosni ti sve mogu oprostiti samo ne uspjeh.Sadašnjim radom uprave mi smo vec postigli uspjeh na mnogim poljima.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned avg 07, 2016 11:54 pm

Kakav ba Kemo, njemu ni dan danas nije jasno otkud 5 sudija na terenu..

Rodom s mejtaša
Kontakt:

ned avg 07, 2016 11:55 pm

Simply Blue je napisao/la:Ne treba pretjerivati, Široki je bio bolji na otvaranju drugog poluvremena tu nema dileme, ali kad pogledaš u globalu Zeljo je bio taj koji je vodio glavnu riječ, a najbolje prilike koje su imali da zabiju su proizašle iz grešaka naših igrača, najbolje što su kreirali su bili šutevi Menala u prvom i Crnova u 2. pv...i to oba sa vrha 16-erca, što dovoljno govori.
A to što naši domaći stručnjaci, većina njih plivaju u sujeti i ne mogu od svog ega da vide širu sliku, to je njihov problem.
Veeć sam pisao, da najveći problem dobroj većini predstavlja to što je Kostić stranac i to još Slovenac, pa gdje će slovenac da uči Bosanca ičemu, mi smo za njih izmislili svemir i ne famozne -nije se još rodio koga bosanac nije zayeb'o- i slične hiperbole o našoj kognitivnoj nadmoći.
Kostić nije uopšte reagovao na promjenu na terenu i imao je sreće više nego pameti. Iskreno, Šečera sam odmah očekivao na početku drugog poluvremena jer da li smo i sad kontaš idemo drukčije, ali jok on nastavlja isto, a Karačić već promijenio i počinje opasna promaha nazad pogotovo preko Bevaba. Kostić je ćudan frajer ima neku svoju viziju što rekao Amar ili je genije ili levat. Nadam se ovo prvo. Hrabar je nema govora, nadam se samo da nije tvrdoglav. Vidjećemo kako će reagovati kad nas neko otrese i zanima me kako će sad u srijedu na Husa udariti.
Mi imamo jedan specifičan problem koji on do sad uspješno rješava, a to nije nimalo lako. Naime, imamo previše igrača koji bi "trebali" igrati što u Želji nije baš bila česta pojava. Kostić to rješava na najbolji mogući način, a to je da se nikad ne zna ko će igrati i niko se ne može požaliti da ne igra. To je jedini način da se boriš protiv nezadovoljnih koji smatraju da treba da igraju, a trener im kao ne da.

Btw, jeste li čuli kako Kemo pohvali Dinu. Nisam gledao utakmicu pa ne znam je li fakat bio dobar ili nam Kemo opet hoće da šukne.

1921.ba
Kontakt:

ned avg 07, 2016 11:57 pm

Amerigo, Schwarz i crnamamba96, javite se da udjete u ligu, ako se ne javite ubrzo upasce neko drugi
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

exbabilon
Kontakt:

pon avg 08, 2016 12:01 am

Sto nas duze smatraju prosjecnim, vece su nam sanse. Zapamtite to. Sto nas manje analiziraju i sto nas se manje pribojavaju, vece su nam sanse. Ove izjave nam nece nastetiti, mogu nas samo podstaci da budemo jos bolji. Kamo srece da Husref ovo gleda i pomisli da smo losi, eto molim te Boze da Husref misli da smo prosjecna ekipa.

Opet kazem, Kolar je dao navijacku izjavu na poluvremenu, a objektino i nismo bili za neku pohvalu u prvom poluvremenu protiv Olimpica. Poslije se nije posuo pepelom iako je trebalo biti 5:0, ostao je dosljedan sebi iako to nije bilo objektivno.
Kemo sam kaze da je gledao samo drugo poluvrijeme, da sam i ja gledao rekao bih pa eto, Zeljo imao vise srece, oni nisu iskoristili svoje sanse, mi svoju jesmo i eto. Mali Marin je rekao da smo bili bas bolji prvo poluvrijeme, kasnije malo srece imali, ovi nisu dali go i priveli tekmu kraju. Nije bas da su nas napljuvali zestoko. S tim sto Kemo treba biti posten pa reci nisam kompetentan da dajem svoje misljenje, gledao sam pola utakmice, al hajd.. svakako kod nas svi pricaju najvise o onome o cemu pojma nemaju.
Objektivno svi su gledali derbi u kojem se nije imalo sta vidjeti od nas osim da smo super spremni fizicki, valjda ce nas sto duze posmatrati kroz prizmu lose odigranog derbija.

Jos jednom molim Boga da Husref poslusa malo Kemu i Kolara i da sprema ekipu za igru protiv prosjecnog Zelje.

LARSSON
Kontakt:

pon avg 08, 2016 12:06 am

viewtopic.php?f=64&t=316&p=86550#p86550" target="_blank

Po izboru forumaša Ivan Lendrić je igrač utakmice protiv Širokog Brijega. Postigao 1 gol i asistirao Stevi Nikoliću za prvijenac.

Haklapuc
Kontakt:

pon avg 08, 2016 12:07 am

Dugo nisam čekao s nestrpljenjem neku Željinu utakmicu kao ovu protiv Slobode. Ovo će biti pravi test i ako to smijem reći, sudar dvije najbolje ekipe u ligi.

storm_raider
Kontakt:

pon avg 08, 2016 12:09 am

viewtopic.php?f=64&p=86550#p86550" target="_blank

U ukupnom poretku isto vodi Lendric. Zasluzeno. Drugi je Boske!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

fk1921

pon avg 08, 2016 12:13 am

Mene jedino brine teren, inace teren im nije ravan, grbav katastrofa, odskakuce lopta :/
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

TheSvenderMan
Kontakt:

pon avg 08, 2016 12:14 am

Sretan rodjendan Ivane!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

rodrigo87
Kontakt:

pon avg 08, 2016 12:15 am

Ne seri da mu je rodjendan ???? idu tri komada u srijedu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava