Simply Blue je napisao/la:Ne treba pretjerivati, Široki je bio bolji na otvaranju drugog poluvremena tu nema dileme, ali kad pogledaš u globalu Zeljo je bio taj koji je vodio glavnu riječ, a najbolje prilike koje su imali da zabiju su proizašle iz grešaka naših igrača, najbolje što su kreirali su bili šutevi Menala u prvom i Crnova u 2. pv...i to oba sa vrha 16-erca, što dovoljno govori.
A to što naši domaći stručnjaci, većina njih plivaju u sujeti i ne mogu od svog ega da vide širu sliku, to je njihov problem.
Veeć sam pisao, da najveći problem dobroj većini predstavlja to što je Kostić stranac i to još Slovenac, pa gdje će slovenac da uči Bosanca ičemu, mi smo za njih izmislili svemir i ne famozne -nije se još rodio koga bosanac nije zayeb'o- i slične hiperbole o našoj kognitivnoj nadmoći.
Kostić nije uopšte reagovao na promjenu na terenu i imao je sreće više nego pameti. Iskreno, Šečera sam odmah očekivao na početku drugog poluvremena jer da li smo i sad kontaš idemo drukčije, ali jok on nastavlja isto, a Karačić već promijenio i počinje opasna promaha nazad pogotovo preko Bevaba. Kostić je ćudan frajer ima neku svoju viziju što rekao Amar ili je genije ili levat. Nadam se ovo prvo. Hrabar je nema govora, nadam se samo da nije tvrdoglav. Vidjećemo kako će reagovati kad nas neko otrese i zanima me kako će sad u srijedu na Husa udariti.
Mi imamo jedan specifičan problem koji on do sad uspješno rješava, a to nije nimalo lako. Naime, imamo previše igrača koji bi "trebali" igrati što u Želji nije baš bila česta pojava. Kostić to rješava na najbolji mogući način, a to je da se nikad ne zna ko će igrati i niko se ne može požaliti da ne igra. To je jedini način da se boriš protiv nezadovoljnih koji smatraju da treba da igraju, a trener im kao ne da.
Btw, jeste li čuli kako Kemo pohvali Dinu. Nisam gledao utakmicu pa ne znam je li fakat bio dobar ili nam Kemo opet hoće da šukne.