ma normalno, neke price o ljubavi okaciti macku o rep. Jahic da je mogao negdje drugo ne bi dosao u Zelju sigurno.teteac8684 je napisao/la:Ako mu sve propadne, šeme, vezice, opcije možda i dođe...Da se ne zavaravamo bezveze, može on još fine pare uzeti...Mnogo veće nego ovdje...
I ja mislim da sa Lazicem dobijamo puno, posebno jer ti se oslobadja neko od trojca Ugi, Secer, Blagoje koji uvijek moze promijeniti ritam.Okolele je napisao/la:Lazić kad se vrati mogao bi biti i najvece pojacanje..
I Zeric..mirzza je napisao/la:I ja mislim da sa Lazicem dobijamo puno, posebno jer ti se oslobadja neko od trojca Ugi, Secer, Blagoje koji uvijek moze promijeniti ritam.Okolele je napisao/la:Lazić kad se vrati mogao bi biti i najvece pojacanje..
Imas i Bekrica friskog koji moze igrati na umornu odbranu i podvaliti loptu.
U napadu imas alternative za Ivana - Dzenisa a Stevu - Pozder ili njih dvojica obratno.
Brine me samo desna strana i Boske za kojeg nemamo zamjene osim ako Kerim ne bude to pokrivao.
Stoper bi trebali biti OK, kapiten, Bonuci, Grk i Kemo, jos kad se Jahic vrati bit ce odlicno.
Samo hrabro u narednim tekmama, imamo najvecu sirinu, spremni smo kao nijedna ekipa i imamo Ivana.
Izlija je napisao/la:Ništa od Popovića, džaba ga prizivate, u igri je par igrača ali su svi stranci, lijeva strana ( koja škripi ) ali zbog Hervasa neke stvari se moraju čvršće dogovoriti pa to malo traje duže nego što bi mi navijači voljeli.
Nije crnac ko ovi iz OlimpijeHadzijalagic je napisao/la:I mi cemo tako sa Bokacinijem
Italijan je za stopera sto je crnac za krilaGrbavica je napisao/la:Nije crnac ko ovi iz OlimpijeHadzijalagic je napisao/la:I mi cemo tako sa Bokacinijem