Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Roberto Baggio
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 30, 2016 9:47 pm

Charlie Sheen je napisao/la:drugo poluvrijeme cini mi se da smo 4 3 3 igrali
Sve vrijeme je, u biti, 442. Ali zavisi od situacije do situacije, a posebno od igrača do igrača, kako to izgleda na terenu. Blagojević kao "lažno lijevo krilo", više vremena provodi u sredini, a lijevo ili trči Bevab, ili se otvara Pozder u drugom poluvremenu.

Posebno me interesovalo kako će se u ove koncepcije uklopiti Miroslav Stevanović. I čini mi se da se odlično uklopio, jer i ulazi u sredinu, pa traži i Blagojevića na drugoj strani, ali i vrlo često probija kao pravo desno krilo. U drugom poluvremnu je bilo par situacija gdje dvojica Stevanovića i Bekrić odlično kombinuju i zajedno probijaju stranu. Tako nešto od Blagojevića na lijevoj ne možemo očekivati, ali onda se tu prave drugačije kombinacije. Vidjet ćemo kad naprimjer budu igrali Lazić ili Halvadžić, kako će tad funkcionisati lijeva strana.
FK Željezničar 1921

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub jul 30, 2016 9:50 pm

e sad tek slijedi utakmica... bez vece smo jos jednu utakmicu, i to treba prezivjeti... protiv sirokog ce biti teze nego sto mislite, jer su nam neugodni protivnik, ako pobjedimo, a mislim da cemo, onda sa vecom protiv slobode nemam straha...
100/94/37/34 - i to je to!

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub jul 30, 2016 9:55 pm

Mislio sam komentarisati igru i pojedince ali neću. Čini mi se da je Husić nešto ofanzivniji od Bevaba, te da će upravo zbog toga on biti puno bolja varijanta, jer Blagojević više ide u sredinu. Bevab mi se činio nešto smireniji u odnosu na derbi, a i nije imao nekog posla da bi mu se nabio pritisak. Klub se mora oglasiti što se tiče suđenja.
Fino je ovo danas bilo
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

1921.ba
Kontakt:

sub jul 30, 2016 9:58 pm

ma ubili smo ih, ja prezadovoljan, nije bilo srkleta nimalo, osim zbog sudija
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

mirzza
Kontakt:

sub jul 30, 2016 10:07 pm

Odlicno. Kosticu svaka čast. Napravio je dosta, vide se te njegove ideje. Linije su nam u 30,40 metara. Teško nas probiti. Sa druge strane napad ce ici. Brzim izmjenama smo pravili višak. Trojac u sredini pokorio danas, Bosketa ne treba komentarisati :). Ivo beton.
Bokacini vodja odbrane, kapiten se šlepao, bekovi prolazni sa tim da je Bevab bolji. Siniša u napadu nula. U odbrani solidan. Bekrić promašaj, za klupe 15-tak minuta. Dzenis će mijenjati Lendru, Pozder bolji od Steve.
Koliko su me samo ovdje prozivali za Bekrica a lik hala stroga. Nije ovaj sistem za njega. Bolje Zerica gurati tu.

Kapiten
Kontakt:

sub jul 30, 2016 10:08 pm

Citam komentare s pocetka utakmice i ne mogu se nacuditi sta ljudi pisu. Slozite se s Faikom :) Aferim

Fino je danas ovo bilo sve. Prvo poluvrijeme OK, drugo odlicno. Da nas sudija nije jebavo zabili bi 4 u drugom ...
Od pojedinaca bih istakao Matea. Svaka cast majstore ! Odlican igrac.
O ostalim nema potrebe da pisem, sve se zna. :pljesak:

Samo da dodam ... Jedva cekam da prođe i ovaj Široki pa da nam se vrati Veca :r
I da. Lesnik i Kostic :pljesak:

:zeljeznicar1:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

teteac8684
Kontakt:

sub jul 30, 2016 10:12 pm

Odlicno, ofula jednog strijelca al' hajd....idemo dalje...Siroki...VOLIM TE ZELJO!!!

LARSSON
Kontakt:

sub jul 30, 2016 10:13 pm

Kapiten
Kontakt:

sub jul 30, 2016 10:13 pm

Neko napisa da nije nikad vidio da se nesto izrodi nakon kratko izvedenog kornera.
Neka pogleda prvi gol Hajduka od prekjucer :D
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

fk1921

sub jul 30, 2016 10:14 pm

Ne popustate Bekrica. Danas je kao sto rekoh bio solidan, jedino sto je pokusao lobovati golmana al jbg, imao je finu zamisao :D ne otpisujte Bekrica raja, stara 10tka je to, pustite ga malo da se privikne na ovu formaciju i bit ce on dobar ;)
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

LARSSON
Kontakt:

sub jul 30, 2016 10:15 pm

Nije frka, sačekat ćemo mi njega, mlad je, samo mu ne davati platu. Neće on niđe više

Vrag

sub jul 30, 2016 10:16 pm

Nije Bevab ni bio los. Momak sasvim korektno odigrao.
Kosoric iz utakmice u utakmicu sve gori. Lijeva strana ne postoji. Volio bih vidjeti Lazica na djelu, a Ugljesu i Blagojevica zajedno u sredini. Ili Secerovica i Blagojevica. Balgojevic je imao par majstorskih dodavanja. Fejzic lud.

Jovan, Miro i Ivan nezamjenjivi. Ja se divim tim momcima. Svaka im cast. Samo je jos Josip od stranaca imao ovaka pristup i odnos prema klubu.
Zbog vas cu morati uzeti 3 dresa
Kapa dole momci

delinjo
Kontakt:

sub jul 30, 2016 10:17 pm

haha e cuj dobra zamisao lobovati golmana na liniji a ispred njega 6 igraca :P :P
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Hurmasica
Kontakt:

sub jul 30, 2016 10:23 pm

LARS1921 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Ma na Bevabu se jednostavno osjeti ta neka trema ili možda i strah od neke nove povrede s obzirom da su mu stvarno brutalno lomili nogu ranije. Mislim da će se polako i on oslobađati tog straha i treme te da će u narednom periodu biti bolji. Glupo ga je porediti sa Livajom i sličnim jer momak sigurno ima znanje. Polako..
Baca kao Mujdža, samo mlađi. I on je dobro igrao prije povrede, i sjebaše ga i sad jedva i centaršut da smije
Prvo mu saigrač na treningu slomi desnu nogu, onda mu na utakmici polome lijevu nogu te mu se jedva stopalo spasi. Dobro momak i hoda više a ne da fudbal igra. Sigurno postoji i određeni strah ali razbiće on to, samo lagano ;)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

irfo

sub jul 30, 2016 10:23 pm

Spoiler:
LARS1921 je napisao/la:slika
dobro pustaju amira da igra bez brade, konto sam da je to uslov za igrat u turskoj

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub jul 30, 2016 10:24 pm

I nek neko kaze Fejzicu da izbija loptu samo pravo, nipošto lijevo ili desno, jer onda završi na tribinama :D
Inace je ok danas bio, nije ni imao posla da bi mu se moglo nešto reći
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

fk1921

sub jul 30, 2016 10:28 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:I nek neko kaze Fejzicu da izbija loptu samo pravo, nipošto lijevo ili desno, jer onda završi na tribinama :D
Inace je ok danas bio, nije ni imao posla da bi mu se moglo nešto reći
Jedva cekam da se Kjosevski vrati
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

boja mora
Kontakt:

sub jul 30, 2016 10:32 pm

Ja zadovoljan :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

sub jul 30, 2016 10:32 pm

Volio bih da snimak kad bude, da postavite ovde. S merakom jos jednom da pogledam.

P. S. Moderatori, stavite vote za igrača utakmice.
Po meni Talijan. Kakve intervencije par puta, te neke skarice, bas sam se ibretio.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

kvalitet
Kontakt:

sub jul 30, 2016 10:33 pm

Kad god smo promijenili stranu jednim pasom, pravili smo prilike. S druge strane, malo je teže išlo na kontra način, iako je i to prolazilo, ali mislim zbog nekvaliteta Olimpica. Volio bih da težimo takvoj igri, da je još više ubrzamo.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

Prijava