Ne znam zasto nasjedate na svaku izjavu vezanu za nas klub.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet feb 07, 2019 6:06 pm*70 hiljada.
Pa ne znaci da ce ovaj dat doprinos 100%. A sto bi uopce doveli 3 anonimusa. Ne kontam sta hoces reci stvarno ali eto.
Nepoznat je i Amaru. Tj. nije dokazat na ovom nivou uopce, a pomenuti igraci su bili medju boljim u ligi uz to i mladji. Ovo istice ugovor za pola godine. Zato ne znam sto se oni porede s ovim ili pominju u tom kontekstu.
Mi u historiji kluba prodali dva starija igraca ali eto ovaj ako bude medju najboljim igracima isplatit ce se iako se ne proda. Valjda.
Izvini, al mislim da nisi dovoljno upucen. Potrazi na internetu i vidjet ces da su te odstete "velike", bar za nase uslove. Mislim da postoji i cak pravilo godina, da se od 14. godine placa vise, nisam siguran u to bas.jug21 je napisao/la: ↑pet feb 08, 2019 9:09 pmNe znam zasto nasjedate na svaku izjavu vezanu za nas klub.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet feb 07, 2019 6:06 pm*70 hiljada.
Pa ne znaci da ce ovaj dat doprinos 100%. A sto bi uopce doveli 3 anonimusa. Ne kontam sta hoces reci stvarno ali eto.
Nepoznat je i Amaru. Tj. nije dokazat na ovom nivou uopce, a pomenuti igraci su bili medju boljim u ligi uz to i mladji. Ovo istice ugovor za pola godine. Zato ne znam sto se oni porede s ovim ili pominju u tom kontekstu.
Mi u historiji kluba prodali dva starija igraca ali eto ovaj ako bude medju najboljim igracima isplatit ce se iako se ne proda. Valjda.
Pa ljudi dragi,imaju propisi za naknadu,lako je to izracunati,momak 2 godine proveo u kadetima kod nas,ta naknada ne iznosi vise od 8 milja da j.be rak raka.
Ovaj Mujezin ako izbori startno mjesto ili bar donese neku prevagu s klupe u 3-4 utakmice, dadne neki gol i pokaze da je pojacanje, ce isplatiti ulozeno. U protivnom jos jedan nas corak. Moglo se vala sacekati ljeto i uzeti ga gratis. Meni zao tih 30 000 KM, ako je istina sto pise mucavi sport. Ovo ce biti teska godina a i lakse bi nam bilo da nismo culi nista o ovom transferu. Mujezine, sa srecom.jug21 je napisao/la: ↑pet feb 08, 2019 9:09 pmNe znam zasto nasjedate na svaku izjavu vezanu za nas klub.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet feb 07, 2019 6:06 pm*70 hiljada.
Pa ljudi dragi,imaju propisi za naknadu,lako je to izracunati,momak 2 godine proveo u kadetima kod nas,ta naknada ne iznosi vise od 8 milja da j.be rak raka.
Nebi rekao da je i jedan od njih taj vezni za kojeg su se sinoc pojedini forumasi ibretili, sta vise prosjek su , i nista bolji od trenutnih veznjaka, cak i gori. A ako se bira izmedju spomenute dvojice Zlomislic je za Eldara svemirski brod.
00:341921.ba je napisao/la: ↑pet feb 08, 2019 2:40 pmDanašnji trening!
https://www.youtube.com/watch?v=PgI4LP5eHqM