Ma da, zato sam i editovao. Jutros sam napisao post o clanku u vezi sudija tamo.storm_raider je napisao/la:Ne 'vodeci', vec 'vodeci nezavisni', tako i pise.Neandertalac je napisao/la:Tako smo digli i ss.ba pa nas prodadose za saku ljeljaka. Nadam se da su ovi naucili nesto iz toga iako je pretjerano reci da je 1 vodeci, ima tu jos vode da protekne.storm_raider je napisao/la:sport1.ba i Zeljo potpisuju ugovor o medijskoj saradnji. Ponajvise zahvaljujuci nama ovdje!
sport1.ba se namece kao vodeci nezavisni sportski portal u Bosni i Hercegovini. Ovo medijsko partnerstvo ce jos vise da ucvrsti taj polozaj, a Zeljo je prepoznao to sve, kao i ovo sve sto pisemo mi ovdje. A ko ce drugi, nego nas Zeljo?
Edit; ps, ako si mislio na ovo `nezavisni`, onda ok
Kao i u Izlijinom postu, da bi stavili Misimovica u recenicu sa Osimom, pogotovo starijim. Vodilja ili ne trenutno, u stvarnosti treba jos rada za te paralele.
A slazem se sa ostalim, svakako sto vise jedinstva je potrebno, dusmana na sve strane.
Ovi nece nikoga "prodati", dok god se nesto pitam.
`Nezvanicno` saznajemo derbi sudi osoba x, a nadamo se da nece suditi kao osoba y koja je suspendovana zbog loseg sudjenja na poslednjem derbiju.
Nije ni zvanicno u vezi sudije a vec kmece, ofirno do bola. Text pisao Dinokichu ili BP u najmanju ruku.