Ovako ide prvih 11, za dalje ne znam

Ode u mornareshzna je napisao/la:Ode nam Bekrić sigurno.
Ne mogu da vjerujem koliko lose prognoziras
Ode za 400k eura, toliko ga zukanovic cijenishzna je napisao/la:Ode nam Bekrić sigurno.
moj brate kad povreda hoce ne mzoes je sprijeciti...najvise povreda se desi na treningu i to na nekim glupim i banalnim stvarima gdje uopste nema duela neke trke jednostavno desi se jebi ga ....a i ovo je 7 dana pred prvenstvo ...nema vise vremena mora se odigrati i nek se odigra ....a ako povreda hoce nedaj Boze pu pu ...ona se moze desiti i u svlacionicirios je napisao/la:Sjever otvoriti svakako.
Medjutim,iako cete me mozda napasti,ja bih opcenito razmislio o odigravanju ove utakmice sutra.
Kisa ce padati,sve su prilike,cijelu noc i sutra cijeli dan bez prestanka.Teren ce biti maximalno natopljen,pitanje je da li takav teren moze pruziti uslove za odigravanje priajteljske utakmice u kojoj se zele probati razne stvari,igrati fudbal generalno..
Drugo,po takvom terenu rizik od povreda je veliki,a nama bi povreda,nedo Bog,bilo kojeg igraca koji bi nastupio odnijelo vise nego sto bi nam ova utakmica donijela.
I na kraju i sam teren bi bio vjerovatno istrosen,imali bi 7 dana da ga popravimo do derbija,ali opet rizikujemo da neki tragovi ostanu.
Ne znam,zazeljli smo se svi utakmica,svi jedva cekamo da gledamo Zelju,ali treba sagledati objektivno stanje.Siguran sam da ce to uprava i strucni stab i uraditi i donijeti odluku koja je najbolja za ekipu.
Sta vi mislite?
Mora da smo i ovaj jedan sami sebi mi dalirodrigo87 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koliko lose prognoziras![]()
Kako si samo nerealan![]()
samo ovo dolazi u obzirSpoiler:
Ma to nam uvalio Radnik, to stavih onako protiv urokaSirAlexFerguson je napisao/la:Mora da smo i ovaj jedan sami sebi mi dalirodrigo87 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koliko lose prognoziras![]()
Kako si samo nerealan![]()
samo ovo dolazi u obzirSpoiler:![]()
Jel im to Bekić igra stopera i šta je sa ''Sklonim'' zasto on ne igrashzna je napisao/la:Sarajevo: Pavlović, Hodžić (od 74. Kadušić), Almir Bekić (od 74. Mihojević), Balić, Novaković, Rustemović, Sarić, Ćetković (od 71. Anđušić), Duljević (od 71. Hebibović), Crnkić i Ahmetović.
Pitari danas.
Mislim da im je Balic igrao stopera.Simply Blue je napisao/la:Jel im to Bekić igra stopera i šta je sa ''Sklonim'' zasto on ne igrashzna je napisao/la:Sarajevo: Pavlović, Hodžić (od 74. Kadušić), Almir Bekić (od 74. Mihojević), Balić, Novaković, Rustemović, Sarić, Ćetković (od 71. Anđušić), Duljević (od 71. Hebibović), Crnkić i Ahmetović.
Pitari danas.
Nema Benke izgleda hvala Bogu.. Za Dulju prica Zuka da traze oni 1.5 mil a Paok daje 1.2, pa ce se naci na 1.35 mil. i 15% od sljedeceg transfera.shzna je napisao/la:Sarajevo: Pavlović, Hodžić (od 74. Kadušić), Almir Bekić (od 74. Mihojević), Balić, Novaković, Rustemović, Sarić, Ćetković (od 71. Anđušić), Duljević (od 71. Hebibović), Crnkić i Ahmetović.
Pitari danas.