@vrbanjusa
Legendarna recenica da uprava "luta u sportskom segmentu" je floskula koju vecina koristi (cini mi se) kada im nesto nije po volji.
Svi znamo kako smo i zasto smo usli u sezonu sa "pojacanjima" tipa Diata i ostali...nakon toga u klub (ne)planski ulaze neke pare, ljudi dovode pojacanja da bi se izborila Evropa, tj. osigurala dodatna fin. injekcija. Namjera ljudi iz uprave je bila jasna, barem meni...o igrackom kadru mozemo polemisati do sutra, bilo je promasaja, bilo je dobitaka, ali je cinjenica, kao sto neko rece ranije, da u BiH u vecini slucajeva nema "sigurice" kada su pojacanja u pitanju. Ostala "lutanja" su sasvim normalna u svijetu sporta...treneri dobijaju otkaz ako nema rezultata, sa igracima se raskidaju ugovori ako nisu zadovoljili itd. U prethodnom postu sam naveo da ima prostora za napredak u svakom segmentu, pa tako i u radu uprave. Konstruktivna kritika sa jasno prezenotvanim cinjenicama mi je ok...sa druge strane, gadjati se floskulama tipa uprava luta i sl., a pri tome izbjagavati da kroz diskusiju udje u srz navodnog "problema", to mi u jednu ruku isto kao kad slusam ove nase politicare za koje u startu znamo sto im je cilj.