Vrag je napisao/la:cikazubo je napisao/la:Vrag je napisao/la:Ovu upravu treba i mora kritikovati za prelazni rok.
1. ni jednog mladog talentovanog igraca nisi doveo
2. ni jedno pojacanje nisi doveo
3. 3 provjerena igraca si doveo koja mogu proci kao prinove
Ne moze ti youtube biti referenca za igraca. Komsiluk je primjer bio kako ne treba, a mi upravo to radimo.
Ne moze me niko uvjeriti da je Toskas bolji od Dzidica ili Jakovljevica.
Nama je trebao bolji stoper od Kosorica to je sigurno Jahic, ali ako se znalo da nije spreman i da je frisko operisan onda se nije trebao dovesti samo zato sto smo ga mi navijaci htjeli.
Pogotovo se pozurilo sa Pozderom i Hervasom.
Ako se igraci pokazu fulom, a sve su prilike. Dobro ce usporiti napredak kluba. Vec sada imamo tu par igraca van forme.
Pitari su za mene puno ozbiljnije odradili prelazni rok.
Znaci od A do Ž ti je post cisti promašaj. Kad vec tako fino u tezama navodis "greške", onda predlozi i rješenje. Koji je to po tebi mlad i talentovan igrac koji bi nam mogao uletit u 11 odma, a da nije pod ugovorm u drugom klubu ? Dalje, kritikujes Toskasa kojeg nisi ni gledao smatrajuci da je Jakovljevic kojem je transfer karijere Zrinjski bolji od njega, nije taj Jakovljevic od juce u ligi, druga je stvar sto su oni kao ekipa imali taj boom prosle sezone pa se sad svaki njihov igrac prodaje preko tog uspjeha, Memiševića svi prizeljkujemo npr, al covjek je pod ugovorom, a Mladen Krstajic nije s grane pao, utopice ga za masne pare koje mi nismo u stanju ponuditi. Onda pricas o provjerenim igracima, sta je to provjeren igrac za nase lige, Joco, Stanceski, pa evo i Bekric kako odradi proslu polusezonu. Jaha, eh Jaha je odigrao sve zadnje utakmice za svoj klub po 90min, nije se operisao prije nego ce doci kod nas, imao sam ga priliku skoro gledati, dok su nasi radili na Kupresu i Grbavici lomio ga je privatni trener, u 35toj ima plocice covjek. Na osnovu cega su Pozder i Hervas promasaji, i to me zanima, zakljucio ti preko slika ili ?? A onda kao slag na tortu sam sebe upucas u koljeno i kazes da su onamo oni odradili bolje prelazni rok, Jaha ti star i operisan, a Said koji nije odigrao utakmice dvije godine to nije, Balic koji takodje nije igrao zbog povreda par mjeseci ti je takodje dobar onda, Mersudin koji na proljece u ovoj ligi nije mogao gola zabit ti je pretpostavljam isto klasa za Pozdera ili Nikolica, one sto su im dosli iz CG, Albanije ili odakle vec ne bih uopste komentarisao, jedino normalno sto su doveli su Hodzic i Sarić, jo ako im ode onaj dvojac oni su nayebali na Grbavici.
Jesi procitao moj post ? Gdje sam napisao da mladi igrac mora odmah uletiti u prvih 11 ? Gdje sam napisao da su Pozder i Hervas promasaji ?
To Toskas ima nesto bolji cv od Jakovljevica ? I zasto si preskocio Dzdica ? Za Memisevic sam rekao svoje koje si samo sada ti ponovio.
Provjereni igrac ti je Ugljesa, Secerovic i Stevo. Za Jahica je ovdje pisano da nije spreman i da je operisao meniskus.
Pitari su lose odradili rok, ali ozbiljnije od nas.
Peco, Serbecic, Redzic
Kada se kurcis i nudis za depiliranog 400000 eura, moze se onda i za ove igrac platit.
Za Pozdera i Hervasa pises da su sve prilike da ce se pokazati fulom. Dzidica nisam komentarisao jer je i trebao doci ali nije zbog nefudbalskih razloga. Sta ce ti Peco bgti, sta je to on pokazao kao krilni igrac sto npr nisu igraci koje smo poslali po posudbama pocevsi od Murisa pa dalje, Serbecic nam ne treba imamo na stoperu vec mladjeg perspektivnog kojeg treba gurnuti u vatru, Redzica ste vi ovdje na forumu napuhali kao da je Cuadrado, jos je igrao za repku umjetne tvorevine, ako dovodis mladog a nece biti bar na rubu prvih 11 koja je logika takve transfer politike, kad imamo vec takvih u omladinskom pogonu. Trebal podsjetit da smo potpisali najbolje kadete skoro, trebal podsjetit da medju 18 imamo Mujagu, Dzenisa, Memiju, Kjosevskog, Žerića, Osmankovića, Halvadzica, imamo i Radinovica i Lazica koji su i dalje hajmo reci mladi i imaju mjesta za napredak, koliko jos mladih i perspektivnih trebamo dovesti, pa nismo filijala za proizvodnju igraca ybt, mi ove godine napadamo titulu. Za depiliranog nije bilo qurcenje vec bi se odma unovcio.. Kad vec popljujes neke igrace a nisi ih ni vidio kako da ozbiljno shvatim post, ja uopste ne dizem Toskasa, Hervasa u smislu da slijepo podrzavam sve sto se dovede i radi, ali nisam ih vidio, ne znam kako izgledamo na terenu, tako da nemam pravo nekog smatrati losim ili dobrim pocevsi od igraca pa do trenera. Jos jednom da se vratim na mladje igrace, najponosniji sam bio na Odinu sezonu s djecom, ali nije to Željo kojeg treba da se svi pribojavaju kad im dolazi u goste, Željo igracki treba da izgleda kao u periodu sa Amarom, gurne covjek samo Dadu, Aru, Bajica u prvi tim i na kasiku dobijali minute u slabijim tj vec dobijenim utakmicama, a vrh talenti kakvih sad u ovom trenutku nemamo mozda Žerić da je tog profila, na kraju dvojica napravise fine transfere i dogurase do repke a i dalje su vrlo mladi i tek se ocekuje veliki transfer u neke jace lige, Dado nazalost nije ali ja vjerujem jos u njega, uglavnom hocu reci da bi mladi igraci napredovali oni moraju stasati uz bolje od sebe i krv propisati da dobiju 20-30min na utakmici. Oda je morao s djecom, losa cjelokupna situacija, ali sad su stvari puno bolje poslozene, sto se tice igrackog kadra tu je dobar kostur od 6-7 igraca, imacemo i siroku i kvalitetnu klupu, a imamo vec dobar broj ovih ispod 21 godine koje treba afirmisati, tako da bi svako dalje dovodjenje tih "talenata" bilo suvisno.