Mozda time sto 20 godina nije nista pomaknuto na stadionu, sto su vec ranije postojale neke opcije i sve su redom propadale vjerovatno zbog ovih mrtvih uhljupa. Ja bih gradio sve, pa da vidim ko ce rusiti ili zabraniti upotrebu, pa se onda u Strazburu ganjati.diego1921 je napisao/la:Cime te guze brate,sto pricaju rekla kazala,bio u Beogradu imao talove i sl,jel to ti guzenje..?Pricaju bez ijednog dokumenta,nek nam dokazu da je sjever njihov 1/1,Gospodara mi necu nikad uci na tu tribinu a svaku temu tu sjedim !! Covjek ti je neki dan rekao mozemo se dog za 5 min,sto bi on tebi nudio neki dogovor a upravu je ? Kaze zadnja nam opcija sud,zasto,ja ako sam upravu meni bi uvjek prva opcija bila sud!!SWRA_1921 je napisao/la:To izgleda u stvarnosti ne pije vodu, guze nas kako hoce.tm8782 je napisao/la:http://helpbhsport.blogger.ba/arhiva/2009/05/27/2186290
Ko je kakav evo ovdje stoji...
Evo ja bi radio na tom brisanju ali da mi se poveca plata. To bi bio zahtjevniji posao nego ovaj ovdjeTryg je napisao/la: Ima li iko kontakta sa ljudima koji vode zvanicnu, pa dajte mora vazda biti online da se ono brise sto prije!
Navijači? 15:00Hurmasica je napisao/la:Jesu li krenuli naši u Zenicu?
ChWilla je napisao/la:nije to evo mi sjeli, hajd' i ti na jednu...
tri prethodno dogovorena sastanka on je ispalio. i sad zove zuhra ili zehra, hajte za dva i po sata dođite...sa idejom da se mi tamo krenemo svađati, a on kaže e evo vidite, to je to, ja bi volio ali stvarno ne može dok se oni ne dogovore...
vrbanjusa je napisao/la:KOLDŽO LOPOVE!
E fakat ovo nema smisla meni upatili bonuse.Ajzea je napisao/la:Gledaj nekakvih Sarajlića što po zvaničnoj pišu da smo plaćenici (forumaši sport1.ba) koji pišu protiv Koldze i SD-a.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()