Za ocekivati je danas rezerve odnosno igrace koji nisu se naigrali prosle sezone. A sutra ja mislim da bi Kostic trebao izvesti najbolju 11orku i polahko uigravati buducu startnu postavu. Doduse nebi imao nista protiv da i od danas postavi najboljih 11 u ovom trenutku jer nemamo puno utakmica a sezona pocinje vrlo uskoro...maxum1921 je napisao/la:Danas Zeleznicar, sutra Velenje, 10.07. Arsenal Tula. To je plan za sloveniju, i generalka protiv Metallaghe 16.07. mislim.
Leon_Professional je napisao/la:Hvala, moglo je to i ljepse se objasniti al eto..![]()
Ja mislio izvukao mu se konac pa slucajno izgledao kao 3
Drug zar ti nisi iz Češke?kontranogama je napisao/la:Bajram Šerif Mubarek Olsun cijeloj plavoj porodici iz daleke Australije.
E buraz gdje je mene sve zivot vodio. Bio u Ceskoj sad u Australiji, ali samo je Zeljo stalan u mom zivotu.Eisenbahner1921 je napisao/la:Drug zar ti nisi iz Češke?kontranogama je napisao/la:Bajram Šerif Mubarek Olsun cijeloj plavoj porodici iz daleke Australije.
Samo Dado ce ici na probu. S Jadrankom je ugovor raskinut.fczeljo je napisao/la:BSMO svima i da se još malo vratim na Dadu Sadikovića![]()
Evo čitam Juventus šalje Mandžukića na posudbu, a kod nas se sve trese kad Dadu i Bogičevića šaljemo na posudbu....
za 35 minutaTheSvenderMan je napisao/la:Bajram serif mubarek olsun plava braco, kad nam zeljo danas igra?
Sent from my iPhone using Tapatalk