Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

mula
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned maj 01, 2016 9:31 pm

LARSSON je napisao/la:slika

:ganja: :klanjase2:
Hahahahhahahahhah
Svaka cast

Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Model1964

Re: FK Željezničar

ned maj 01, 2016 9:42 pm

Ovo sa ovim dozvolama nema ni u Tunguziji :ne: :ne: :ne:
Pravnik sam i znam kako to fura u EU. Jednostavno postoji urbanistički plan koji je javan i donosi se na određen period. Taj plan se nemere :) popravljati kako se kome digne. Ako je planirana škola, onda je škola ne bolnica. Ako je u zoni gdje je moja parcela predviđeno da bude recimo trgovački centar, nema šansi da ja gradim kuću. Vlasnik parcele ili investitor na osnovu valjajnog ugovora zatraži građevinsku dozvolu za objekat koji je po urbanističkom planu. U BIH je pravni haos i radi ko šta hoče.
Nama je jasno da nas žele zaustaviti u ovoj priči jer smo primjer složnosti, transparentnosti i legalnosti. Ja vjerujem da Misimović i co. znaju šta rade. Samo trebaju našu pomoč. Pusti te priče Antikoldžo po forumima, to je za djecu.
Postojili i jedan novinar koji se usudi napisati da su ovi koji su stopirali VEČI ***** OD ONIH KOJI SU ZAPALILI GRBAVICU 1992
Posatavimo slike sa natpisom koldžo *****, violina *****.... Montirajte im šubare sa kokardom
SDA je največi dušman našeg naroda i naše zemlje, samo muze prodaje, otima i ništa ne daje. Zato jesu ovakvi ko koldžo na vlasti.
U OVOM TRENUTKU POTREBNA JE GRAĐANSKA NEPOSLUŠNOST. SPREJ PA UDRI. MIRNA BLOKADA OPŠTINE OD STRANE NEKOLIKO HILJADA NAVIJAČA. ZASIPANJE OPŠTINE SA HILJADE MAILOVA DNEVNO NA SVE OPŠTINSKE I DRŽAVNE ADRESE. AUTO SA RAZGLASOM KAO ZA REKLAME PA OPLETI. UKLJUČITI I STRANE MEDIJE.... ISTO TAKO BLOKIRATI RAD SD NA SVE DOZVOLJENE NAČINE.

Ma koliko bilo teško prihvatljivo da ostanemo bez Evrope na Grbavici, ja vjerujem da se uprava neče naguziti i podleč pritiscima. Jer ako nas jednom zajašu gotovi smo za sva vremena. Gamad se neče zaustaviti na ovome

Bilo koji navijač ŽELJE ako ikada glasa za SDA DABOGDA SVE PARE POTROŠIO NA DOKTORE I ADVOKATE
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Kapiten
Kontakt:

ned maj 01, 2016 9:45 pm

a sta radi to sportsko drustvo inace? moze li mi neko objasnit ? osim sto nas jebe u zdrav mozak .. ?
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

blueheart
Kontakt:

ned maj 01, 2016 9:52 pm

Model1964 je napisao/la:Ovo sa ovim dozvolama nema ni u Tunguziji :ne: :ne: :ne:
Pravnik sam i znam kako to fura u EU. Jednostavno postoji urbanistički plan koji je javan i donosi se na određen period. Taj plan se nemere :) popravljati kako se kome digne. Ako je planirana škola, onda je škola ne bolnica. Ako je u zoni gdje je moja parcela predviđeno da bude recimo trgovački centar, nema šansi da ja gradim kuću. Vlasnik parcele ili investitor na osnovu valjajnog ugovora zatraži građevinsku dozvolu za objekat koji je po urbanističkom planu. U BIH je pravni haos i radi ko šta hoče.
Nama je jasno da nas žele zaustaviti u ovoj priči jer smo primjer složnosti, transparentnosti i legalnosti. Ja vjerujem da Misimović i co. znaju šta rade. Samo trebaju našu pomoč. Pusti te priče Antikoldžo po forumima, to je za djecu.
Postojili i jedan novinar koji se usudi napisati da su ovi koji su stopirali VEČI ***** OD ONIH KOJI SU ZAPALILI GRBAVICU 1992
Posatavimo slike sa natpisom koldžo *****, violina *****.... Montirajte im šubare sa kokardom
SDA je največi dušman našeg naroda i naše zemlje, samo muze prodaje, otima i ništa ne daje. Zato jesu ovakvi ko koldžo na vlasti.
U OVOM TRENUTKU POTREBNA JE GRAĐANSKA NEPOSLUŠNOST. SPREJ PA UDRI. MIRNA BLOKADA OPŠTINE OD STRANE NEKOLIKO HILJADA NAVIJAČA. ZASIPANJE OPŠTINE SA HILJADE MAILOVA DNEVNO NA SVE OPŠTINSKE I DRŽAVNE ADRESE. AUTO SA RAZGLASOM KAO ZA REKLAME PA OPLETI. UKLJUČITI I STRANE MEDIJE.... ISTO TAKO BLOKIRATI RAD SD NA SVE DOZVOLJENE NAČINE.

Ma koliko bilo teško prihvatljivo da ostanemo bez Evrope na Grbavici, ja vjerujem da se uprava neče naguziti i podleč pritiscima. Jer ako nas jednom zajašu gotovi smo za sva vremena. Gamad se neče zaustaviti na ovome

Bilo koji navijač ŽELJE ako ikada glasa za SDA DABOGDA SVE PARE POTROŠIO NA DOKTORE I ADVOKATE
Evo prilike za LIGATU STRASNOG NOVINARA OD SKANDALA... Nek napise koju riječ o " sportskim " razlozima ne davanja hebenog papira
DRZAVA ZELJO

ChWilla
Kontakt:

ned maj 01, 2016 9:57 pm

i ovo s kokardama je dobra ideja.
gradi željo boli te *****

Model1964

ned maj 01, 2016 10:06 pm

ChWilla je napisao/la:i ovo s kokardama je dobra ideja.
Naprintati takve slike i poljepiti po gradu.
Neka neko napravi sliku i zakači na forum. Obaveza svakog člana je da zalijepi dvije slike negdje u gradu :)

ChWilla
Kontakt:

ned maj 01, 2016 10:08 pm

ili lijevo m l a d i ć '92, desno koldžo 2016...

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned maj 01, 2016 10:12 pm

ChWilla je napisao/la:ili lijevo m l a d i ć '92, desno koldžo 2016...
Vala ne treba biti ni lijevo ni desno nego zajednička slika. Ha ja. Ne vidim nikakvu razliku u namjeri.

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

ChWilla
Kontakt:

ned maj 01, 2016 10:13 pm

pa i mislim na istoj slici...

krajisnik87
Kontakt:

ned maj 01, 2016 10:13 pm

slika
slika
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Brkoo
Kontakt:

ned maj 01, 2016 10:14 pm

Model1964 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:i ovo s kokardama je dobra ideja.
Naprintati takve slike i poljepiti po gradu.
Neka neko napravi sliku i zakači na forum. Obaveza svakog člana je da zalijepi dvije slike negdje u gradu :)
Ovo je dobra ideja, napisati na slici na kojoj je koldzo, ovaj koci gradnju stadiona, ljudski sljam koldzo nedzad ili slicno tome i poljepiti po citavom gradu..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

tm8782
Kontakt:

ned maj 01, 2016 10:15 pm

Eh evo ova slika prva kod krajišnika. Samo još dodati mladića i natpis "Braća u profesiji".

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

pintol_TM87
Kontakt:

ned maj 01, 2016 10:20 pm

mi smo zeljini zeljio je nass

Dolina
Kontakt:

ned maj 01, 2016 10:34 pm

ChWilla je napisao/la:ili lijevo m l a d i ć '92, desno koldžo 2016...
Samo ce biti kontra efekt, sta mislis koliko je njih briga za obraz. Rekao mu ti dobro jutro ili hebem ti mater, njemu svejedno. Ovakve stvari se zavrsa aju na mnogo vecim razinama i radi se na tome.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

ChWilla
Kontakt:

ned maj 01, 2016 10:39 pm

sve odjednom i sa svake strane.

reks1
Kontakt:

ned maj 01, 2016 10:49 pm

Model1964 je napisao/la:Ovo sa ovim dozvolama nema ni u Tunguziji :ne: :ne: :ne:

Ja sam doduse model 1962 :) ali potpisujem sve od slova do slova.Nekad ne mogu da vjerujem koliko su kolektivnog zla kreirali tokom ovolikih godina vlasti

Dolina
Kontakt:

ned maj 01, 2016 10:51 pm

Svi se poslovi zavrsavaju u kafani tako da ce i ovaj biti zavrsen. Nama valja uzeti Celik sto je trenutno prioritet a za ostalo je Miske i bivsi Capri na Grbavici a koji sada drzi Bola.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

rodrigo87
Kontakt:

ned maj 01, 2016 10:53 pm

joj stokica i promasaja :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Model1964

ned maj 01, 2016 10:56 pm

Dolina je napisao/la:Svi se poslovi zavrsavaju u kafani tako da ce i ovaj biti zavrsen. Nama valja uzeti Celik sto je trenutno prioritet a za ostalo je Miske i bivsi Capri na Grbavici a koji sada drzi Bola.
Još nam reci u kojoj kafani pa da je polupamo skupa sa gostima :)
U kafani moraš biti spreman na kompromise, moraš nešto dati. Ako to napravimo uzjahali su nas za sva vremena.
Onda pada u vodu SAMO SVOJI

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 01, 2016 10:57 pm

Kozulj i Andzusic su bili najbolji pojedinci tekme na Otoci! Kozulja tesko mozemo dovesti, Andzusic bio kod pitica :ganja: Ali decko je stvarao visak, radio je nesto konkretno i pri tome igra lijevo krilo. Ne kazem da uprava nece nama dovest nekog boljeg, ali Andzusic bi mogao imati finu karijeru!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 68 gostiju.

Prijava